Başlık bulamadım bu benim için dert oldu :(

Canım benim çocuğum yok. Kaybettim daha doğrusu hiç göremeden. Şuan 35 yaşındayım ve bir çocuğum olsun istiyorum yoksa evlenmeyi düşünmezdim ZAten

Evet canım çocuğum yok çocuğum olmuş olsaydı asla evlenmezdim zaten ...
Niye evlenmeyesin benim iki kuzenim de çocuklu bayanla evlendi eşimin arkadaşı da çok ta yakışıklı kariyer sahipleri çok iyi anlaşıyorlar

Sonuna kadar katılıyorum canım ama konuyu sanırım tam okumamışsın şuan kimse yok öyle karşıma çıkan ama boşandığım 2. eşim var hala yeniden evlenelim diye dönüp duran..
Ayrılma sebebiniz neydi?

Çocuk olacaksada hayırlısı ile olsun,
mesela ben çocuk istemiyorum ve ilk evliligimde iyi ki olmamış diyorum.

tabiki de evlenebilir. iliskinizi resmiyete dokup yasamak istemenizin ne gibi bir sakincasi olabilir hayat bu talihsizlik yasamis olabilirsiniz ancak suan uzerinizde buyuk bir sorumluluk var. artik hata yapma luksunuz cok azaldi birileri icin degil kendiniz icin ince eleyip sik dokuduktan sonra resmiyete dokmeniz gerekiyir

Olursa öyle yapmayı düşünüyorum Can'ım bundan sonra

Ben bilemiyorum canım gerçekten pişman olmuşa benziyor ama içime sinmeyen birşeyler var
Nedir o sinmeyen şeyler?

Bak benden sana tavsiye,düzelmez ve daha çok pişman olup yıpranırsın,eski eşim ile uzun ayrılık sonucu birleşmiştim ve bu benim en büyük hatam oldu çünkü daha beter gitti ve ayrıldım sonunda,şuan daha mutlu oldugum bir evliligim var.
Eski eşimle evliken çocuk istedik olmadı,şimdi diyorum iyi ki olmadı,çünkü meger çocuk istemiyormuşum zaten,önemli olan illa dogurmak degil,o sorumlulugun hakkını verebilmek,hele ki günümüzde çok zor bir çocugu yetiştirmek!

Bence sen atmaya çalış kafandan düşündüklerini,hani ya kimseyi bulamazsam veya çocuk için geç olursa,çünkü farzet ki bu iki etken kayatında var ama sen mutsuzsun?.....

Canım bende boşandıktan 7-8 ay sonra eski eşimle bir araya geldim düzeldiğine emin oldum aslında ama ben eskiden yaptıklarını unutamadığım için emin değilim sadece

Birinci de gülmeyen gülmüyor diyorlar ya ...

Yoooo birincide gülmeyen ikincide gayet de gülüyor valla. Hatta kuzenim üçüncü eşinde buldu mutluluğu, karısına aşık deli gibi.

Konu sahibi , iki evlilik de bitmiş neden bitmiş ? Sizde de var mı acaba hatalar ?

zaten evlilik dedikleri şey ne ki? bir tane imza. o da bi durum olduğu zaman iki tarafın da kanunen haklarını korumak için. bazı erkekler birlikte yaşamayı kabul ediyor ama evliliği kabul etmiyor çünkü birlikte yaşarsa başı ağrımadan ayrılabilir ama evlenirse kanun karşı tarafın haklarını da koruduğu için canı istediği gibi ayrılamaz, canı istediği gibi davranamaz.
birlikte yaşadığın insan aldatırsa hiç bi hak talep edemezsin, ama kanun önünde evli olduğun insan aldatırsa tazminat da açarsın, hakkını da alırsın.
yani bence çocuk düşünülmese bile yine de o imza atılmalı diye düşünüyorum.

eger yaşınız gençse ve 3. evliliğinizi yapıyorsanız bilmiyorum ama dışarıdan çok da hoş görünmeyebilir ve farklı yakıştırmalar yapılabilir. bu benim fikrim değil, toplumun genel yargısı. benim fikrim de birinci ve ikincide olmayan şeyin üçüncüde de olmayacağı ihtimali. yani ilk iki evlilik neden yürümedi ve bitti? üçüncü için de riske girmek doğru mu? bilemiyorum.

orası öyle evlilik kanuni koruma
ayrıca belli bir yaş üstü için zaten öyle düşünüyorum mesela 50 gibi
o yaştan sonra sevdiğin insan yanındaysa evlenmenin bir manası yok benim için

Ama şuan yani birlikte misiniz?
Yok diyorum ya içimde sebebi belli olmayan bi sıkıntı var depresyona girdim yemeden içmeden kesildim ona da söyledim galiba evlenemicem yeniden Şen'inle falan diye engelledim her yerden de sebebi benden kaynaklı onun yaptığı birşey yok ama arıyor yine bir şekilde ortak arkadaşlar araya falan giriyor

Konu da bahsettim ilk sadece resmiyette evlilikti ikinci aldatıldım

Bende öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…