Başlık bulamadım bu benim için dert oldu :(

Cesaret edemezsen bence baskasi ile de evlenme bir sure yalniz kal.Olur da ask kapini calarsa guvenirsen seversen iyice taniyip evlen.Akisina birakmalisin hayati.
3.evliliginde de mutlu olunabilir 4.cüsünde de.Tamamen kismet

Cesaret edemezsen bence baskasi ile de evlenme bir sure yalniz kal.Olur da ask kapini calarsa guvenirsen seversen iyice taniyip evlen.Akisina birakmalisin hayati.
3.evliliginde de mutlu olunabilir 4.cüsünde de.Tamamen kismet
İşte benim asıl çekindiğim şey bir daha başkasını sevemeyecegim gibi ya da karşıma her çıkanın da benimle evlenmek istememesi olabilir

Aynen canım .8 ay oldu.
Benimde 14 ay oldu boşandığımızdan beri peşimde illa görüşelim konuşalım aynen benimkisi de diyor tayin istedim ailelerden uzaklaşalım hem Doğu da birbirimize daha çok kenetleniriz falan vallahi bilemiyorum diyorum ya Allah yalnış adım attırmasın bir kere daha ... Hakkımızda hayırlı olan ne ise kalbimizi o tarafa yönlendirsin

Amin inşallah.Sen bence biraz daha düşün iyice ölç tart ayni kisiye sans vermeyi madem düşünüyorsun.Ben cesaret edemem doğrusu ama kimseyide sevemem düsüncesi çıkmıyor aklımdan geçer insallah.

Amin inşallah.Sen bence biraz daha düşün iyice ölç tart ayni kisiye sans vermeyi madem düşünüyorsun.Ben cesaret edemem doğrusu ama kimseyide sevemem düsüncesi çıkmıyor aklımdan geçer insallah.
Ah canım bende bilmiyorum ki be yapacağımı deliricem artık düşünmekten helak oldum

Kızlar aranızda 3. evliliğini yapan ve sorun yaşayan yada mutlu olan var mı???
Arkadaşım üçüncü evliliğini on yaşında bir oğlyyla hiç evlenmemiş kendinden dört yaş küçük yakışıklı ilgili biriyle yaptı.çok mutlu ve hamile.Şanslı kız doğrusu
Ben orta yaşa geldim ikinci evliliğimi yapamadım

Arkadaşım üçüncü evliliğini on yaşında bir oğlıyla hiç evlenmrmiş kendinden dört taş küçük yakıçıklı ilgili biriyle yaptı.çok mutlu ve hamile.Şanslı kız doğrusu
Benim de arkadaşım aynen 3. Evliliğini kendinden 5 yaş küçük yakışıklı maddi durumu iyi ve gerçekten de mükemmel bir çocukla yaptı hatta oğlanın ailesi istemedi diye çocuk içip içip kendini arabayla aşağı attı aylarca hastanelerde süründü ve ne yaptı etti arkadaşımla evlendi şimdi çok mutlular :) Ama herkes o kadar şanslı olamayabiliyor ne yazık ki sanırım ben de onlardanım canım

Allah mesut etsin ne güzel ben pek ümitli bakamıyorum durumuma o yüzden açtım bu konuyu da :)
Bu arkadaşım ikinciden ayrıldığında çok üzülüyordu.Artık kim alır kimle evlenirim gibi.Ben teselli ettim yürekten dua ettim.Allah kısmetini ayağına getirsin ele muhtaç etmesin diye.Kalbim temiz etmişim bşr ay dolmadan işyerinden biri onu çok isteyerek geldi hem de.

O nerden bulmuş

Sevginin gözü kör olsun hep ondan kaynaklaniyor kafamizin karışması.
Bak işte buna sonuna kadar katılıyorum çok sevdiğimden ZAten bu başıma gelenler ve sürekli kafamın karışması kararsızlığım ve başkasına aşık olamam ve evlenemem fikri birde ZAten yaşadığım yer küçük bi yer ZAten herkes eski eşimden dolayı bana bakmaz :) iş bulup sosyalleşmem şart çünkü hiç arkadasım bile yok olanlarda hep eski eşimle ortak yani ne yaparsam yapayım hep onu hatırlatıyor onca yıl geçmiş var sonuçta

Vay be boşandıktan hemen sonra mı buldu yani? Ben boşanalı 14 ay oldu daha hala Yen'i boşanmış gibiyim sanırım bir iki sene de anca toparlanırım sonrasında da evlenebilir miyim bilmiyorum keşke bana da senin gibi biri bi dua etse hayrına :) ilk önce şu içsel sıkıntımdan kurtulmam lazım beni o mahvedecek

Arkadaslarimiz ortak evet ,şehir küçük onun yüzünden kimsede baksada yanasamaz. :) Sende de bende de çocuk yok ve cocuk hasreti var .Bana olan taliplerde hep bi kulp buluyorum yok bekar olmaz yok evlilik düşünmüyorum, hiç bi kimse de ilgimi çekmiyor.

Aynen bende kimseyi beğenemiyorum isterse dünya yakışıklısı olsun Seninde mi yaşadığın yer küçük ve esinden dolayı bakmıyorlar siz ne kadar sevgili ve evli kaldınız peki ? Ve çalışıyor musun ? Kaç yaşındasın ?

Aynen 3yil sevgililik.1yil evlilik yas 26 ,çalıştığım yerden çiktim iki aydir issizim bakiniyorum suan...

Aynen 3yil sevgililik.1yil evlilik yas 26 ,çalıştığım yerden çiktim iki aydir issizim bakiniyorum suan...
Ben daha kötüyüm şuan her konuda 5.5 yıl sevgililik 13 ay evlilik 14 aydırda sürekli benimle irtibatı koparmak istemediği bir dönem toplamda 8 yıla yakın bir geçmiş 4 yıl önce işimi bıraktım hala iş arıyorum ama yok yaşımda 35

Canim karamsar olma bu kadar bence yaşın yaşılanlar hiç bir şeye engel değil ki ben pozitifim nedense evlilik olmasada hic takmiyorum zamaninda cok takardim ama simdi hic birsey için geç olmadığını düşünüyorum.Mesleğin ne baska şehir planinda var mi ?

Bankacıyım bölge müdürlüğünde çalıştım sonra bir şirkette çalıştım kısa süre hatır gönül işiydi omu da ben bıraktın yaz sonu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…