- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 38
yaşı gençse ve çocugu yoksa tabiki evlenebilir.ayrıca böyle olmasa bile evlenebilir yalnızlık Allah'a mahsus demişler2.yi anlarım da 3 çok abartı. Kocasız bu hayat geçmiyor mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşı gençse ve çocugu yoksa tabiki evlenebilir.ayrıca böyle olmasa bile evlenebilir yalnızlık Allah'a mahsus demişler2.yi anlarım da 3 çok abartı. Kocasız bu hayat geçmiyor mu?
Evet genelde aldatan yine aldatır ama çevremde bendem sorunlu evliliği olup boşanan ve yeniden aynı kişiyle evlenip mutlu olan bir tanıdığım var. Bazen düşünüyorum benim ikinci eşinde yaş oldu 43 belki gerçektende düzelmiş olabilir. Birde onu çok iyi tanıyorum benim peşimde 7-8 aydır dolanacagına gününü gün ederdi ortamı çok müsait ama adam evden dışarı çıkmaz oldu. Böyle olunca da İnsan düzelmiş diye düşünüyorUmarım 3. evliliğiniz başarılı olur :)
Ama bence kendinize zaman ayırmalısınız. 2 başarısız evlilikten sonra acele etmemelisiniz.
Ayrıca sizi aldatan 2. eşinize bir şans vermemelisiniz. Aldatan adam bir daha aldatır gibi bir genelleme yapamam ama eğer kabullenip evlenirseniz tekrardan aldatma ihtimali çok yüksek olur bence.
Bu nasıl bir laf ya2.yi anlarım da 3 çok abartı. Kocasız bu hayat geçmiyor mu?
Aynen katılıyorum. Benim sorunum evlenememek değil ki ZAten sadece Yen'i biri olursa önceki evliliklerimi ısıtıp ısıtıp önüme getirmesinden korkmamyaşı gençse ve çocugu yoksa tabiki evlenebilir.ayrıca böyle olmasa bile evlenebilir yalnızlık Allah'a mahsus demişler![]()
Ayni durumdayiz canim öncelikle benimde 2. Evliliğimde biri şiddet biride karsi tarafin aile baskisi yuzunden surmedi 2.esi cok sevdim ama olmadi simdi 3. Bi evlilik gözümü çok korkutuyor .Konuyu takipteyim.İlki çok kısa sürdü evlilik hayatımız olmadı ikincisinde de aldatıldım ne yazık ki
evlilik deneme yanılma yönteminin bir örneği olmadığı için "bu olmadı, bu da olmadı" gibi bir şey demiyordur eminim kimse ayrıca kimse boşanmak için evlenmez. öyle bir lanse etmişsiniz ki sanki millet bayılıyor evliliğinin bitmesine.Ne alakası va. Yazan erkek de olsa aynı cümleyi kurarım. İnsan eşi var diye mutlu olmamalı,olmaz da. Doğru insanı bulmak önemli ama doğru insanı bulana kadar da bu olmadı, bu da değil,bu hiç değil gibi evlenip evlenip ayrılmamalı. Beklemeli hatalarını görmeli. Hayatta mutluluğu birilerine endekslenmesine karşıyım
İyi de her konuda insanlar niye kendini anlatıyor siz öyleyseniz konu sahibide öyle mi olmalı eski konu dA geçmişte kalmış Yen'i konuda niye hortlatılır mutluysanız mutluluklarAmin yok çocuğum biz zaten istemiyoruz olmasın zaten boşansamda iyiki çocuğum var demezdim heralde ben
Ha evet dün bir konuda okumuştum yazdıklarınızı siz 2. eşinize dönmek istiyorsunuz bence pişmanmış öyle diyordunuz.
Hayat yalnız çekilmiyo illa cinsel paylaşım değil ihtiyaç duyulan evde bir ses sosyal paylaşım duygusal paylaşım insan bunlara ihtiyaç duyuyo mutluluğu bulamayan bir kadın her zaman şefkate ilgiye ihtiyaç duyar kimisi özgürce yaşar gezer tozar yatar kalkar kimiside seviyorsa aile ve çevre etkisi baskısı yüzünden evlenir bekar bir kadının hayatına evlenmeden 10 kişi bile girebiliyorken neden nikah yapınca bu abartı olsun ki2.yi anlarım da 3 çok abartı. Kocasız bu hayat geçmiyor mu?
Kendimi iyi biliyorum ne istediğimi de ikinci eşimi şok severek evlenmiştim aldattı bitti ama boşanmış olmam onu daha fena peşime taktı şimdi durmadan benimle uğraşıyor kendini ispatlamaya çalışmak yeniden beni kazanmak için ve 7 senedir hiç göremediğim düzgün yaşamaya başlamış biri gördüm karşımda ve eski eşimle aynı yerde ve küçük bir yerde yaşadığımız herkes birbirini tanıdığı için sıkıntı yaşıyorum ve işin aslı eski eşim aynı yerde olduğumuz sürece hayatıma kimsenin girmesine iZin vermeyeceğini o zaman işin boyutunun değişeceğini söylüyor ve yapardaBana kalırsa sizin önce kendinizi iyi tanımlayıp analiz etmeniz gerekiyor. Biz genelde ilk karşı tarafa bakarız, onun özellikleri üzerinde dururuz ama öncelikle siz kendinizi iyi tanımalısınız. Yani "Ben bu adamla anlaşabilir miyim, aynı görüşleri paylaşıyor muyuz, aynı hisleri paylaşıyor muyuz?" sorularını cevaplamak gerekiyor. Kişinin kendini tanıyıp bilmesi karşısındaki kişiyi tanımaktan daha zor. Sizin önce bir eşten ne istediğiniz, ne beklentilerinizin olduğu, hangi görüşlerinizin uyması gerektiği vesaire bunları belirlemeniz gerekiyor. Önceki uyumsuz evlilikleriniz muhtemelen bunları iyi belirleyememekle alakalı. "Evlenince değişir" gibi bir bakış açısına sahip olmayın, elbette aranızda farklılıklar olacak ancak bunlar sizin kaldıramayacağınız derecede büyük farklılıklarsa da değiştirme çabasına girmemek lazım, hayal kırıklığına uğranıyor sonra. Burada konu açan hanımların çoğu zaten önceden bu hataları görmüş ama ya evlenince düzeleceğine inanmış ya da kaybetmekten korkmuş.
Daha sonra karşınızdaki kişiye bakmalısınız. Geçmiş yaşantısı, çevresinde nasıl bir izlenim bırakıyor, ne gibi huyları var, olumlu yanları neler, olumsuz yanları neler, bunları da iyice analiz etmeniz, size uyup uymadığına bakmanız lazım. Tabi bunlar da yeterli değil, iki taraf da bir evlilik yoluna girmek ve bunu sürdürebilmek için çaba sarf etmeli. Yani kendiniz çaba sarf ediyor, karşı taraf hiçbir şey yapmıyorsa, ne kadar uyuşursanız uyuşun yine bir evlilik yürütmek zor olacaktır. Umarım gönlünüze göre birini bulursunuz, evliliğin ne yaşı ne sayısı vardır ancak tereddütle bu yola adım atmak da risklidir.
3. eşi de mi kötüAnnem 3. evliliğini yaptı 10 yıl kadar önce.
Hepsi birbirinden şer..iz çıktı.Bu inanın en hafif küfür.
Çevrenizde aklına güvendiğiniz tecrübeli birileri varsa mutlaka danışın.
Annem çok inatçıdır,dediği olacaktır illa ki.
Beni de çocuk olarak gördüğü için hiç dinlemedi,hepsinde pis tosladı tabiri caizse.
Tabi ki kendimi anlatacağım kimi anlatacağım sonucta kadın 3. evlilik hakkında fikir soruyor ben de ben 2.yi bile düşünmezdim dedim çocuk için zaten kendi sordu çocuğunuz var mı diyeİyi de her konuda insanlar niye kendini anlatıyor siz öyleyseniz konu sahibide öyle mi olmalı eski konu dA geçmişte kalmış Yen'i konuda niye hortlatılır mutluysanız mutluluklar
Aynen öyle kuzum üzerimize kıyafet almıyoruz bu olmadı bu da olmadı bu hiç olmadı diye fırlatıp atmıyoruz .. bende boşanmak için evlenmedim ilki hataydı ikincisi de çok sevdim hepsi bu ....evlilik deneme yanılma yönteminin bir örneği olmadığı için "bu olmadı, bu da olmadı" gibi bir şey demiyordur eminim kimse ayrıca kimse boşanmak için evlenmez. öyle bir lanse etmişsiniz ki sanki millet bayılıyor evliliğinin bitmesine.
Allah mesut etsin ne güzelben pek ümitli bakamıyorum durumuma o yüzden açtım bu konuyu da :)
Ay iyi ki açmışım o zaman canım konuyu sana da faydası olur belki :) umarım çok mutlu olursunAyni durumdayiz canim öncelikle benimde 2. Evliliğimde biri şiddet biride karsi tarafin aile baskisi yuzunden surmedi 2.esi cok sevdim ama olmadi simdi 3. Bi evlilik gözümü çok korkutuyor .Konuyu takipteyim.
Ay keşke canım inşBelli olmaz bu isler
Hep kötü, zor, ters olan gelmez ya basa.. Belki kislar bitmis, bahar sirasi gelmiştir?
eğer tekrar evlenirseniz inşallah çok mutlu olursunuz hep iyi ki dersiniz.Aynen öyle kuzum üzerimize kıyafet almıyoruz bu olmadı bu da olmadı bu hiç olmadı diye fırlatıp atmıyoruz .. bende boşanmak için evlenmedim ilki hataydı ikincisi de çok sevdim hepsi bu ....
Fikrimce aldatan insanla olmaz...Aynen de işte malum toplum baskısı o ne der bu ne der ya da bir başkası da nasıl çıkacak sonra değişir mi onun korkusu ikinci eşimin pişman olması peşimi bırakmaması yeniden evlenmek istemesi vs düşünmekten psikolojim bozuldu
Biri benim babam yalancı kumarbaz alkolik3. eşi de mi kötü![]()
Kendimi iyi biliyorum ne istediğimi de ikinci eşimi şok severek evlenmiştim aldattı bitti ama boşanmış olmam onu daha fena peşime taktı şimdi durmadan benimle uğraşıyor kendini ispatlamaya çalışmak yeniden beni kazanmak için ve 7 senedir hiç göremediğim düzgün yaşamaya başlamış biri gördüm karşımda ve eski eşimle aynı yerde ve küçük bir yerde yaşadığımız herkes birbirini tanıdığı için sıkıntı yaşıyorum ve işin aslı eski eşim aynı yerde olduğumuz sürece hayatıma kimsenin girmesine iZin vermeyeceğini o zaman işin boyutunun değişeceğini söylüyor ve yaparda