- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 26
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Yazdığımı anlayamadın galıba anneme bu gece soyledim çocuğu arayıp onune gelene saydırdı bende diyorum ki polise şikayet edicez şikayet edersek bu konuşmalardan bir ceza alır mı dıyorum nerenızle okuyorsunuz?Annenizin de olanlardan haberi var ve hala önlem alamadınız mı?
Msjları polise niye atmaya çalışıyorsunuz, başınıza bişeyler gelmeden şikayetçi olup msjları göstermeyi düşünür müsünüz? Sülaleniz mi rahat anlayamadım, bayağı tehdit ediliyorsunuz
7 senedır tanıyorum eskiden boyle bir çocuk değildi ama ilkte süreklı aramayla sonradan da süreklı tehdit ederek konusmaya başladı fotoğraf attım umarım gozukuyordur ben şikayetci olduğumda bu konusmaları gosterirsem net olarak bir ceza alır mıyazmayı bilmiyor heralde. Kafa ayık gezmiyorda olabilir.
Tanıyor musun sen bunu?
Ve bu çocuk babam gibi babama çok benziyor şizofrenık ruh hastasıyazmayı bilmiyor heralde. Kafa ayık gezmiyorda olabilir.
Tanıyor musun sen bunu?
Ben emin olamıyorum ceza alıp alamayacağından haberler malum.7 senedır tanıyorum eskiden boyle bir çocuk değildi ama ilkte süreklı aramayla sonradan da süreklı tehdit ederek konusmaya başladı fotoğraf attım umarım gozukuyordur ben şikayetci olduğumda bu konusmaları gosterirsem net olarak bir ceza alır mı
Ben sizin babanızı konunuzu vs hiç bilmiyorum ki özet gecseniz hem diğer arkadaşlar içinde iyi olur. Böyle anlaşılmıyor. Yaşın 18 den küçükse çocuğun daha büyükse bu bile bir avantaj olabilir yaptirim olarakVe bu çocuk babam gibi babama çok benziyor şizofrenık ruh hastası
Sanırım ben kendımı pek fazla ifade edemedim çocuğun yazdığı mesajları attım buraya. Annemın bu gece haberı oldu ve iş boyutu yükseldiği için polise şikayet etmeye karar verdim ve size sorduğum soru bu mesajları şikayet ettiğim zaman polise gostersem ceza alır mı? Sorum bu yanı. Umarım anlatabilmişimdir sizeAnnenizin de olanlardan haberi var ve hala önlem alamadınız mı?
Msjları polise niye atmaya çalışıyorsunuz, başınıza bişeyler gelmeden şikayetçi olup msjları göstermeyi düşünür müsünüz? Sülaleniz mi rahat anlayamadım, bayağı tehdit ediliyorsunuz
Kendisi hiç sevgilim olmadı aramızda tek bir şey dahi geçmedi ben onu kardeş olarak gordum o benı sevgili olarak sonra sonuc buBen emin olamıyorum ceza alıp alamayacağından haberler malum.
Ama siz sorun tabiki karakola gidip böyle böyle bir durum var. İnşallah yardımcı olurlar.
Sevgiliniz mi bu nedir eski sevgilinizdi sanırım siz onu birakinca Ahmetle olunca çıldırdı hanzo.
Babam için konu açmaya yada anlatmaya gerek duymadım kısaca şizofren ruh hastasıBen sizin babanızı konunuzu vs hiç bilmiyorum ki özet gecseniz hem diğer arkadaşlar içinde iyi olur. Böyle anlaşılmıyor. Yaşın 18 den küçükse çocuğun daha büyükse bu bile bir avantaj olabilir yaptirim olarak
Anlıyorum.Babam için konu açmaya yada anlatmaya gerek duymadım kısaca şizofren ruh hastası
Almaz uzaklaştırma alır uyarı alır yinede bunlarla uğraşmaya devam edersiniz malum kadınlarımız cinayete kurban gidiyor sonradan bizim millet sesini çıkartıyor inşallah kurtulursunuz7 senedır tanıyorum eskiden boyle bir çocuk değildi ama ilkte süreklı aramayla sonradan da süreklı tehdit ederek konusmaya başladı fotoğraf attım umarım gozukuyordur ben şikayetci olduğumda bu konusmaları gosterirsem net olarak bir ceza alır mı
Sonuç ne olursa olsun şikayet edicem ama umarım ceza alır ülkemizde ki adalet sistemine ne kadar güvenmesem deOrasını karakola gidip şikayetçi olmadan bilemezsiniz. Her olayın, davanın seyri farklıdır. Ülkenin durumu malum nice öldürülen kadınlar var çoğu da şikayetçi oldu. Bunların yanında şikayetçi olup istediği sonuca ulaşan kadınlar da elbet vardır. Siz yarın hemen gidin en yakın karakola. Sizin şikayetinizden sonra göz altına alındığında iş savcıya kalmış ifadesini aldıktan sonra tutuklama talebiyle mahkemeye sevk eder mi, mahkemede hakim ne karar verir orası belli olmaz. Ne yazık ki muz cumhuriyetinde yaşıyoruz. Siz tedbiri elden bırakmayın sosyal medyanın gücü önemli rol oynuyor böyle konularda
7
Sonuç ne olursa olsun şikayet edicem ama umarım ceza alır ülkemizde ki adalet sistemine ne kadar güvenmesem de
Kurtulamıyorum annem o kadar ses etti hala yüzsüz gibi cerenımı ver telefona dedi şu saate bile hala yazıyor bana sen goreceksin benim olmayacaksın ama başkasına da yar etmicem senı gibi şeyler yazıp duruyorAlmaz uzaklaştırma alır uyarı alır yinede bunlarla uğraşmaya devam edersiniz malum kadınlarımız cinayete kurban gidiyor sonradan bizim millet sesini çıkartıyor inşallah kurtulursunuz
Umarım gozu korkar daha once annesi oğlumda problem var demişti ama çocuk tedavı olmayı kabul etmemişti hep kaçmıştı şizofreni hastalığı var başıma bela olacak diye çok korkuyorumSiz şikayet edin yine de mutlaka. Bakarsınız gözü korkar. Umarım bir an önce kurtulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?