- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Polisle karakolla işiniz yok direkt savcılığa gideceksiniz.Karakola değilde dırek savcılığa mı gideyim?
Yazdığımı anlayamadın galıba anneme bu gece soyledim çocuğu arayıp onune gelene saydırdı bende diyorum ki polise şikayet edicez şikayet edersek bu konuşmalardan bir ceza alır mı dıyorum nerenızle okuyorsunuz?
Ve bu çocuk babam gibi babama çok benziyor şizofrenık ruh hastası
Sanırım ben kendımı pek fazla ifade edemedim çocuğun yazdığı mesajları attım buraya. Annemın bu gece haberı oldu ve iş boyutu yükseldiği için polise şikayet etmeye karar verdim ve size sorduğum soru bu mesajları şikayet ettiğim zaman polise gostersem ceza alır mı? Sorum bu yanı. Umarım anlatabilmişimdir size
Sanırım ben kendımı pek fazla ifade edemedim çocuğun yazdığı mesajları attım buraya. Annemın bu gece haberı oldu ve iş boyutu yükseldiği için polise şikayet etmeye karar verdim ve size sorduğum soru bu mesajları şikayet ettiğim zaman polise gostersem ceza alır mı? Sorum bu yanı. Umarım anlatabilmişimdir size
Savcılıktan direkt işlem oluyor. Dahaönce durumu yaşadım. Polisten dosya savcılığa gidene kadar çok zaman geçiyor.Savcılıkta zaten polise bildirecek adamın bulunması, ifadesinin alınması için fark olmuyor.
Bence hemen polise gidin bu ülkede adalet yok tutuklasalar bile serbest bırakılır o bi kesin ama siz gene de gidin derim benHerkese merhaba daha once konu açmıştım beni üst üste arayan biri vardı hatta herkes polise git falan demişti ama ben gitmedim cahillik işte önemsemedim sadece arıyor gidip ne dicem polise diye düşündüm hep ama şimdi iş boyutu aştı tehdit etmeye başladı öldürmek ile buda benı korkuttu çünkü evimi biliyor iş boyutu açınca anneme soyledim aradı çocuğu baya şey sıraladı uzun uzun ve çocuğun dediği tek şey cerenim nerde telefonu ona ver demek oldu. Eskiden sadece arıyordu o yuzden polise gitmedim fakat şimdi elimde konusmalar var bir kısmını atıcam tabi atabilirsem. Eğer bu konuşmaları polise gosterip şikayetci olursam belli bir ceza alır mı?
Değişiyor sanırım kimi savcılık önce polise git diyor kimi polis önce savcılığa git diyor. Kimisi işi hemen hallediyor. Umarım cabucak hallolur.Savcılıktan direkt işlem oluyor. Dahaönce durumu yaşadım. Polisten dosya savcılığa gidene kadar çok zaman geçiyor.
Ben dilekçeyi verdim, uzaklaştırma 3. Gün de cıktı.
Ama direkt savcıya gidip kanıtlarla suç duyurusunda bulunmak gerekiyorDeğişiyor sanırım kimi savcılık önce polise git diyor kimi polis önce savcılığa git diyor. Kimisi işi hemen hallediyor. Umarım cabucak hallolur.
Adliyenin icinde savcilik var. Oraya git. Ya da polise. Mesajlari herseyi goster. Ciddi ciddi tehdit var.Sanırım ben kendımı pek fazla ifade edemedim çocuğun yazdığı mesajları attım buraya. Annemın bu gece haberı oldu ve iş boyutu yükseldiği için polise şikayet etmeye karar verdim ve size sorduğum soru bu mesajları şikayet ettiğim zaman polise gostersem ceza alır mı? Sorum bu yanı. Umarım anlatabilmişimdir size
Sikateci oldugunuzda once ifadeye cagrilir. Sonra savcilik iki tarafin ifadesoyle sizin delillerinize bakar ve tehdit davasi acilir.7 senedır tanıyorum eskiden boyle bir çocuk değildi ama ilkte süreklı aramayla sonradan da süreklı tehdit ederek konusmaya başladı fotoğraf attım umarım gozukuyordur ben şikayetci olduğumda bu konusmaları gosterirsem net olarak bir ceza alır mı
Ben 19 o 21Başına bela olmuş zatenkaç yaşındasın ve o kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?