- 30 Kasım 2019
- 185
- 160
- 18
- 35
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Senin yapacağın tek şey savcılığa dilekçe vermen karakol değil suç duyurusunda bulunman bu kadar savcılık çeksin içeriye arkasından duyar duymaz karakola gidip uzaklaştırma isteyeceksin gözünüzde büyütmeyin hatta gözünü korkutun size her mesaj yazdığında polis ekipleri günde 5 kez kontrol ediyorlar beni de şöyle bir aklı başına gelsin yapacak adam yapar havlamazKurtulamıyorum annem o kadar ses etti hala yüzsüz gibi cerenımı ver telefona dedi şu saate bile hala yazıyor bana sen goreceksin benim olmayacaksın ama başkasına da yar etmicem senı gibi şeyler yazıp duruyor
Karakola değilde dırek savcılığa mı gideyim?Senin yapacağın tek şey savcılığa dilekçe vermen karakol değil suç duyurusunda bulunman bu kadar savcılık çeksin içeriye arkasından duyar duymaz karakola gidip uzaklaştırma isteyeceksin gözünüzde büyütmeyin hatta gözünü korkutun size her mesaj yazdığında polis ekipleri günde 5 kez kontrol ediyorlar beni de şöyle bir aklı başına gelsin yapacak adam yapar havlamaz
Aynen öyle işin ciddiyetini bilsin git dilekceciye elindeki mesajlarında çıktısını al numarasıyla beraber götür dosyala ver savcılığa savcılık gel bakalım dediğinde nasıl tutusacak kendin gör bu ne be ezilmeye dayak yemeye ölmeyemi geldik dünyaya şöyle korkudan altına ettir derim arkasından karakola gidip uzaklaştırma al bakalım o köpek daha havliyormuKarakola değilde dırek savcılığa mı gideyim?
Ben hiç bu açıdan bakmamıştım bana çok güzel bir fikir verdiniz savcılık falanda bana çok yakın ama hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederimAynen öyle işin ciddiyetini bilsin git dilekceciye elindeki mesajlarında çıktısını al numarasıyla beraber götür dosyala ver savcılığa savcılık gel bakalım dediğinde nasıl tutusacak kendin gör bu ne be ezilmeye dayak yemeye ölmeyemi geldik dünyaya şöyle korkudan altına ettir derim arkasından karakola gidip uzaklaştırma al bakalım o köpek daha havliyormu
Teşekkür ederim savcılığa gitmek hiç aklıma gelmemişti sizden önce biride böyle yazdı savcılık hemen 2 dakıka otemde anneme soylerim direk oraya gidelim mademKarakolla sakın uğraşmayın. Ordan dosyanız savcılığa gidene kadar kaç ay geçer. Bu konuşmaların ekran görüntülerini alın. Numarasını verin. Direkt adliyeye gidip savcılığa suç duyurusunda bulunun.
Git canım seni anlayacak olan insanlardan birisi benim ilk eşinden sürekli dayak yiyen banyonun havalandirmasindan polisi arayın diye yalvaran gece TV karşısında uyurken gözümü aralamamla yüzümü kurtaran ben ne ateşle mücadele ettim en iyisi kendine güveneceksin yaparım deyip yapacaksin kararlı olacaksın korkmayacaksın yoksa korkuturlar o seni değil sen onu korkut canım eğer aklımı kullanıp her yolu denemeseydim 2015 te tvde kadın cinayetine kurban olarak taniyacaktiniz beni Allah o günleri kimseye yaşatmasın ama layikini vereceksin hapisse hapis cezaysa ceza yagdirtacaksin ki bıraksın seni senin yüzünden peynir ekmek yiyorum Kiss sinirimden Rabbim yardımcın olsunBen hiç bu açıdan bakmamıştım bana çok güzel bir fikir verdiniz savcılık falanda bana çok yakın ama hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim
Savcılıkta zaten polise bildirecek adamın bulunması, ifadesinin alınması için fark olmuyor.Ben hiç bu açıdan bakmamıştım bana çok güzel bir fikir verdiniz savcılık falanda bana çok yakın ama hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim
İçim dondu resmen boyle bir İnsana ne kadar katlandınız? Allah sizi başınıza kotu bişey gelmeden kurtarmış o caninin elinden çok şükürGit canım seni anlayacak olan insanlardan birisi benim ilk eşinden sürekli dayak yiyen banyonun havalandirmasindan polisi arayın diye yalvaran gece TV karşısında uyurken gözümü aralamamla yüzümü kurtaran ben ne ateşle mücadele ettim en iyisi kendine güveneceksin yaparım deyip yapacaksin kararlı olacaksın korkmayacaksın yoksa korkuturlar o seni değil sen onu korkut canım eğer aklımı kullanıp her yolu denemeseydim 2015 te tvde kadın cinayetine kurban olarak taniyacaktiniz beni Allah o günleri kimseye yaşatmasın ama layikini vereceksin hapisse hapis cezaysa ceza yagdirtacaksin ki bıraksın seni senin yüzünden peynir ekmek yiyorum Kiss sinirimden Rabbim yardımcın olsun
3 yıl kurtulmaya çalıştım sonunda o cezaevine bende 2.ci evliligime gerçek mutlu yuvama kavuştum düşün yani savaşacaksin kurtulmak için İstanbula kaçtım ordada buldu beni o kadar manyakti sevdiği için miydi? Hayır değil beni satmak istedi ve ben her seferinde kurtuldum namusumu korudugum içindi Allah düşmanıma hiç bir kimseye yaşatmasın ben bugüne kadar namus için yaşadım ölürüm öldür beni kurtulayım diye çok yalvardım ama elimden geleni de yaptım tabi hak ettiği yere gitti Allah bana öyle güç verdiki oradan aldı başka yuvaya koydu Allah'ıma ne kadar sukretsem az gelirİçim dondu resmen boyle bir İnsana ne kadar katlandınız? Allah sizi başınıza kotu bişey gelmeden kurtarmış o caninin elinden çok şükür
7 senedır tanıyorum eskiden boyle bir çocuk değildi ama ilkte süreklı aramayla sonradan da süreklı tehdit ederek konusmaya başladı fotoğraf attım umarım gozukuyordur ben şikayetci olduğumda bu konusmaları gosterirsem net olarak bir ceza alır mı
Acil mesajları ve adamı twitterda ifşa edin, polise gidin, ancak bu şekilde güvende olursunuz, ACİL!!!!!!Kurtulamıyorum annem o kadar ses etti hala yüzsüz gibi cerenımı ver telefona dedi şu saate bile hala yazıyor bana sen goreceksin benim olmayacaksın ama başkasına da yar etmicem senı gibi şeyler yazıp duruyor
Ben çok ihtimal vermiyorum ceza alacağından ama bir kulağı çekilir şikayetçi olun. Ceza almaz dememin sebebi de hem malum kadının ölmesine kadar bekleyen "adalet" sistemimiz, hem de autocorrection açık heralde "anasını Silivri" filan gibi saçma sapan laflar var, çok da ciddiye alamıyor insan ister istemez. O Silivri yerine gelecek kelimeyi hepimiz biliyoruz, ama yazmış mı somut olarak bakarsak? -Hayır.7 senedır tanıyorum eskiden boyle bir çocuk değildi ama ilkte süreklı aramayla sonradan da süreklı tehdit ederek konusmaya başladı fotoğraf attım umarım gozukuyordur ben şikayetci olduğumda bu konusmaları gosterirsem net olarak bir ceza alır mı
Umarım gozu korkar daha once annesi oğlumda problem var demişti ama çocuk tedavı olmayı kabul etmemişti hep kaçmıştı şizofreni hastalığı var başıma bela olacak diye çok korkuyorum
Sanırım ben kendımı pek fazla ifade edemedim çocuğun yazdığı mesajları attım buraya. Annemın bu gece haberı oldu ve iş boyutu yükseldiği için polise şikayet etmeye karar verdim ve size sorduğum soru bu mesajları şikayet ettiğim zaman polise gostersem ceza alır mı? Sorum bu yanı. Umarım anlatabilmişimdir size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?