- 20 Şubat 2017
- 854
- 3.067
- 28
- Konu Sahibi HAYALET CASPER
-
Ama şunu söyleyebilirim o ilaçlar bağımlılık yapıyor bn 2 yıldır kullanmıyorum hamile kalmadan önce bıraktım oğlum bir yaşında emzirdiğim için halen kullanmıyorum eskisine göre hapşurmam azaldı.
Geceleri bn hiç uyuyamiyorum burun tıkanıklığından . Bnm ki astım çevirdi. Sürekli balgam çıkartır oldum. Bazen bende öyle diyorum2009dan beri tedavisini arıyorum. En son 1 ay önce gittim değişen birşey yok. Doktor alerjiyi baskılayan ilacı yazıp başka yolu yok dedi. Bağışıklık sistemim herşeye düşman. Sanırım en son cinnet geçirip burnumu kesicem
Tedavi bulursanız bana da söyleyin.
İğne tedavisi mi
2 sene
Bu biorezonansçılarda iki sene derse yaptırmam ben tedavi falan
Zaten 35 yaşındayım ertelemem o kadar
merhabalar.. 2 yıllık evliyim.. vajinismusu yılbaşında yendim. alerji hastasıyım yıllardır.. birkaç doktora gittim fayda göremedim. artık çocuk istiyoruz eşimle ve etrafımızdaki ailemizdeki herkes de soruyor önceden vajinismus olduğum için düşünmüyoruz diyordum direk ama şimdi bir şey diyemiyoruz. bir yandan da yeni bir alerji doktoru buldum ama hamilelik düşünüyorum dedim. bazı ilaçlar verdi hamile kalırsan bunları bırakman lazım dedi.. ben ilaç kullanmazsam bir günüm çok zor geçiyor hapşurmaktan burun akıntısından başka hiçbir şeye fırsatım olmuyorhamilelikte ne yapacağım bilmiyorum.. benim gibi olan var mı aranızda.. bitkisel yollar da araştırdım ama pek bulamadım.. 2 aydır da çocuk için deniyoruz ama olmuyor.. acaba yıllardır kullandığım ilaçların etkisi mi bilemedim. haftaya da kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum ama eminim bana ilaçlarımı bıraktıracak.. belki büyük bir dert değil benimki ama bu alerji bütün yaşam kalitemi düşürüyor yıllardır.. ve ilaç bağımlısı oldum doktorlar yüzünden..
Cunku ilk 3 hafta icinde direk dusuge sebep oluyor ilaclar.İyide vajinismusu yeneli daha 3 ay olmuş. Biraz daha zaman tanıtın kendinize. . Bide hamile kaldığını bilmeden içtiğin ilaçlar bebeğe geçmiyormuş. Allahın hikmeti işte
Sen daha iyi birisirsin tabi Ayşenazcım.. teşekkür ederim. .Cunku ilk 3 hafta icinde direk dusuge sebep oluyor ilaclar.
Gebe kaldigini fark edemiyorsun.
Ya hep ya hic fenomeni
O ne oluyor bilgilendirebilir misinAlerjinin tedavisi biorezonans.. bu şekilde 3 ay gibi bi sürede astımdan bile kurtulan hastalar var.. muhakkak tavsiye ederimHAYALET CASPER
immunoloji polikiliniğine git canm araştırma hastanelerinde varmerhabalar.. 2 yıllık evliyim.. vajinismusu yılbaşında yendim. alerji hastasıyım yıllardır.. birkaç doktora gittim fayda göremedim. artık çocuk istiyoruz eşimle ve etrafımızdaki ailemizdeki herkes de soruyor önceden vajinismus olduğum için düşünmüyoruz diyordum direk ama şimdi bir şey diyemiyoruz. bir yandan da yeni bir alerji doktoru buldum ama hamilelik düşünüyorum dedim. bazı ilaçlar verdi hamile kalırsan bunları bırakman lazım dedi.. ben ilaç kullanmazsam bir günüm çok zor geçiyor hapşurmaktan burun akıntısından başka hiçbir şeye fırsatım olmuyorhamilelikte ne yapacağım bilmiyorum.. benim gibi olan var mı aranızda.. bitkisel yollar da araştırdım ama pek bulamadım.. 2 aydır da çocuk için deniyoruz ama olmuyor.. acaba yıllardır kullandığım ilaçların etkisi mi bilemedim. haftaya da kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum ama eminim bana ilaçlarımı bıraktıracak.. belki büyük bir dert değil benimki ama bu alerji bütün yaşam kalitemi düşürüyor yıllardır.. ve ilaç bağımlısı oldum doktorlar yüzünden..
Estagfurullah aciklayayim dedimSen daha iyi birisirsin tabi Ayşenazcım.. teşekkür ederim. .
canım bende kullandım hamileyken. 4 mevsim alerjim oluyo benim ara ara hamileliktede dr.um astım ilaçlarına izin veriliyor dedi buda öyle bişey aslında dedi.bi göğüs hastalıkları uzmanı tavsiye etti bana o sana göre bi ilaç verir dedi. hap ve sprey verdi %100 zararsız dedi ama sprey daha etkiliydi sadece onu kullandım ben. emzirme döneminde de ara ara kullandım benmerhabalar.. 2 yıllık evliyim.. vajinismusu yılbaşında yendim. alerji hastasıyım yıllardır.. birkaç doktora gittim fayda göremedim. artık çocuk istiyoruz eşimle ve etrafımızdaki ailemizdeki herkes de soruyor önceden vajinismus olduğum için düşünmüyoruz diyordum direk ama şimdi bir şey diyemiyoruz. bir yandan da yeni bir alerji doktoru buldum ama hamilelik düşünüyorum dedim. bazı ilaçlar verdi hamile kalırsan bunları bırakman lazım dedi.. ben ilaç kullanmazsam bir günüm çok zor geçiyor hapşurmaktan burun akıntısından başka hiçbir şeye fırsatım olmuyorhamilelikte ne yapacağım bilmiyorum.. benim gibi olan var mı aranızda.. bitkisel yollar da araştırdım ama pek bulamadım.. 2 aydır da çocuk için deniyoruz ama olmuyor.. acaba yıllardır kullandığım ilaçların etkisi mi bilemedim. haftaya da kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum ama eminim bana ilaçlarımı bıraktıracak.. belki büyük bir dert değil benimki ama bu alerji bütün yaşam kalitemi düşürüyor yıllardır.. ve ilaç bağımlısı oldum doktorlar yüzünden..
Benim yıl boyu süren alerjim var bende senin gibi ustuste hapsururum ikinci hamilelikte korkuyordum bu hapsurmaya Cocuk düşer diye hatta burada konum vardi kaç Dr sordum sonra hamile kaldım alerji kesildi bir kere hapsurmadim dokuz ay boyunca bazılarında alerji başlar bazılarında kesilir is korkma benim burnumu. Silmedigim tek dokuz aydı doğurdukdan sonra gene başladı alerji darısı sanamerhabalar.. 2 yıllık evliyim.. vajinismusu yılbaşında yendim. alerji hastasıyım yıllardır.. birkaç doktora gittim fayda göremedim. artık çocuk istiyoruz eşimle ve etrafımızdaki ailemizdeki herkes de soruyor önceden vajinismus olduğum için düşünmüyoruz diyordum direk ama şimdi bir şey diyemiyoruz. bir yandan da yeni bir alerji doktoru buldum ama hamilelik düşünüyorum dedim. bazı ilaçlar verdi hamile kalırsan bunları bırakman lazım dedi.. ben ilaç kullanmazsam bir günüm çok zor geçiyor hapşurmaktan burun akıntısından başka hiçbir şeye fırsatım olmuyorhamilelikte ne yapacağım bilmiyorum.. benim gibi olan var mı aranızda.. bitkisel yollar da araştırdım ama pek bulamadım.. 2 aydır da çocuk için deniyoruz ama olmuyor.. acaba yıllardır kullandığım ilaçların etkisi mi bilemedim. haftaya da kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum ama eminim bana ilaçlarımı bıraktıracak.. belki büyük bir dert değil benimki ama bu alerji bütün yaşam kalitemi düşürüyor yıllardır.. ve ilaç bağımlısı oldum doktorlar yüzünden..
Öncelikle un ve şekeri hayatından çıkar çok faydasını goruceksin inşallah alerjenlerinden uzak dur ayrıca sabahları aç karnına keçiboynuzu pekmezi 1 yemek kaşığı içince çok iyi geliyor. Un ve şeker özellikle üstüne basıyorum ben onları biraktiktan bir süre sonra alerji ilaçlarını da bıraktım çok şükürmerhabalar.. 2 yıllık evliyim.. vajinismusu yılbaşında yendim. alerji hastasıyım yıllardır.. birkaç doktora gittim fayda göremedim. artık çocuk istiyoruz eşimle ve etrafımızdaki ailemizdeki herkes de soruyor önceden vajinismus olduğum için düşünmüyoruz diyordum direk ama şimdi bir şey diyemiyoruz. bir yandan da yeni bir alerji doktoru buldum ama hamilelik düşünüyorum dedim. bazı ilaçlar verdi hamile kalırsan bunları bırakman lazım dedi.. ben ilaç kullanmazsam bir günüm çok zor geçiyor hapşurmaktan burun akıntısından başka hiçbir şeye fırsatım olmuyorhamilelikte ne yapacağım bilmiyorum.. benim gibi olan var mı aranızda.. bitkisel yollar da araştırdım ama pek bulamadım.. 2 aydır da çocuk için deniyoruz ama olmuyor.. acaba yıllardır kullandığım ilaçların etkisi mi bilemedim. haftaya da kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum ama eminim bana ilaçlarımı bıraktıracak.. belki büyük bir dert değil benimki ama bu alerji bütün yaşam kalitemi düşürüyor yıllardır.. ve ilaç bağımlısı oldum doktorlar yüzünden..
http://www.yelizbakuy.com/alerjik-hastaliklar/O ne oluyor bilgilendirebilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?