- Konu Sahibi HAYALET CASPER
-
400 lira istedi bu.hayir canim testi aile hekimi yapmisti. O tür yerler sigorta kapsamina girmediginden ve biraz maliyetli oldugundan aile hekiminde yaptirmak daha mantikli
Dr mu orda çalışanlar yaw hiç aklıma gelmedi sormak
Aynı durumdayız
Yalnız bende yeni çıktı bu alerji.Bişey çok fena alerji yapıyor.Bir saat içinde heryerim kaşınıp kıpkırmızı oluyor.Gözlerim dudaklarım davul gibi oluyor.Kendimden korkuyorum valla.
Besin alerjisi dedim ondan da emin değilim.Korkudan yemek yiyemiyorum.
Birde bebek düşünüyoruz bizde ikinci olacak kısmetse.İlaç içmeye de korkuyorum.Streslerdeyim
Peki son doktor test yaptı mı? Yani şöyle diyim benim kedi alerjim var ve evde kedimiz var. Ona rağmen sizin durumunuzda değilim. Ara ara çok mıncırınca, ya da duştan sonra kedimi seversem artık gözenekler falan iyice açık olduğundan mı nedir alerjim tutuyor. Kendi kedime zamanla alıştım ama kvmin kedisine hala iki gözüm iki çeşme alerjiğim.
400 lira istedi bu.
Aile hekimi yetişkinlere de yapar mı ya
Hiç gitmedim ben aile hekimine
kediniz ankara kedisi mi :)
tekir. Sokak kedisi. Hani kadıköyün meşhur kedisi tombilinin daha zayıfçası.
benim sadece ankara kedisine alerjim yok acaba mı ki demiştim
Ama devlet hastanesinden randevu almak zorAile hekimi seni dermatologa yönlendirecektir.
Ama devlet hastanesinden randevu almak zor
Çalışıyorumda zaten.
Yaptırim mi ya biorezonans merkezinde
Tedavi işe yaradıysa heralde yaptıkları testde doğrudur
Cocuk icin yanlis karar aliyosunuz.
Daha 2ay olmus cinselligi kesfedeli yasamaya baslayali bu ne acele ?
Cok uzgunum ama simdi hamile kalirsaniz daha sonra daha buyuk problemleriniz olabilir.
Normal dogum yaparsaniz kesikleriniz olabilir eskiye gore genisleme olabilir buda iki tarafada zevk vermeyebilir .
Hamilelikte iliski yasak olabilir sonrasinda bebeklikten cikana kadar 5 dakikAlik iliskiler yarim kalan iliskiler olabilir .
Siz once tadini cikarin sonra dusunursunuz bebek milleti bosverin simdi hamile kalsaniz dogdugunda 2. sorucaklar ayni cins olsa bide erkrk/kiz olsun diycekler. 3. sorucaklar
Hep sorucaklar yani siz keyfinise bakin
o test de iyiymiş. Kedi türlerine karşı da mı test yapıyorlar? Özelde mi?
Valla aynen öyle oluyor.Cocuk icin yanlis karar aliyosunuz.
Daha 2ay olmus cinselligi kesfedeli yasamaya baslayali bu ne acele ?
Cok uzgunum ama simdi hamile kalirsaniz daha sonra daha buyuk problemleriniz olabilir.
Normal dogum yaparsaniz kesikleriniz olabilir eskiye gore genisleme olabilir buda iki tarafada zevk vermeyebilir .
Hamilelikte iliski yasak olabilir sonrasinda bebeklikten cikana kadar 5 dakikAlik iliskiler yarim kalan iliskiler olabilir .
Siz once tadini cikarin sonra dusunursunuz bebek milleti bosverin simdi hamile kalsaniz dogdugunda 2. sorucaklar ayni cins olsa bide erkrk/kiz olsun diycekler. 3. sorucaklar
Hep sorucaklar yani siz keyfinise bakin
Haklısınız bunları eşimle konuştuk hep böyle düşünüyoruz ama hem istek hem hastalık olunca biraz tedirgin oldum ben de
Valla aynen öyle oluyor.
Benim kızım 4 yaşında.
Evlendik evleneli ne zaman bebek diye soranlar son iki senedir e hani ikinci diyor.
Biri büyümeden ikinciyi nasıl bakacaksam.
Şimdiden planladım.Üçüncüyü soranı direk dövücem kısmetse.Kısmetli kişiyi şimdiden merak ediyorum
Dr lara bişey kabul ettirmek ne zor yawBioresonanz terapiyle kanser hücrelerinin dahi kücüldügü gözlenmis bir yöntem. Tabi bunu tip kabul etmiyor. Tereddüt etme yaptir derim
Benim vardı alerjim. Hamilelikte bıraktım ilaçları. Halıları kaldırdık. Havayı temizleyici makine aldık 9 ay nereye gitsek makineyle gezdim. Çok zor oluyor hamilelik.merhabalar.. 2 yıllık evliyim.. vajinismusu yılbaşında yendim. alerji hastasıyım yıllardır.. birkaç doktora gittim fayda göremedim. artık çocuk istiyoruz eşimle ve etrafımızdaki ailemizdeki herkes de soruyor önceden vajinismus olduğum için düşünmüyoruz diyordum direk ama şimdi bir şey diyemiyoruz. bir yandan da yeni bir alerji doktoru buldum ama hamilelik düşünüyorum dedim. bazı ilaçlar verdi hamile kalırsan bunları bırakman lazım dedi.. ben ilaç kullanmazsam bir günüm çok zor geçiyor hapşurmaktan burun akıntısından başka hiçbir şeye fırsatım olmuyorhamilelikte ne yapacağım bilmiyorum.. benim gibi olan var mı aranızda.. bitkisel yollar da araştırdım ama pek bulamadım.. 2 aydır da çocuk için deniyoruz ama olmuyor.. acaba yıllardır kullandığım ilaçların etkisi mi bilemedim. haftaya da kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum ama eminim bana ilaçlarımı bıraktıracak.. belki büyük bir dert değil benimki ama bu alerji bütün yaşam kalitemi düşürüyor yıllardır.. ve ilaç bağımlısı oldum doktorlar yüzünden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?