- 20 Şubat 2017
- 854
- 3.067
- 28
- Konu Sahibi HAYALET CASPER
-
Alerjiniz varmis ama bebek olunca duzelicek mi olmasa ilerliycek mi ?
Tam olarak neyasiyosunuz mide bulantisi tikanma nefes zorlugu ?
Allah şifa versin ben de böyleyim işteHem hamileyim hem tüm dünyaya alejim var . Elimde sümüklü mendilim sürekli burun silerim . günde bin beş yüz kere hapşırırım hemde arka arkaya . Hemde çok şiddetli hapşırıyorum oo keçiboynuzları , tereler vs herşeyi denedim yok bana mısın demiyor . Bu alerji ile hamileliğim nasıl geçecek bilmiyıorum . Allah yardım etsin bana , sana ve bizler gibilere diyorum . Amin
Hadi yaa tedavi hiç araştırmadınız mıBenim vardı alerjim. Hamilelikte bıraktım ilaçları. Halıları kaldırdık. Havayı temizleyici makine aldık 9 ay nereye gitsek makineyle gezdim. Çok zor oluyor hamilelik.
İğne tedavisi miIleri derecede alerjik rinitim var. Günde 100 kere hapsurdugum oluyor. Ve yarin aşılama yaptiracagim. Yine o kadar çok hapsurursam diye ödüm patlıyor(
Ben size iğne tedavisi öneririm. Ben malesef yarım bıraktım ama yarım bıraktığım tedavi bile beni 5 sene rahatlattı. Ama tabii nerden baksanız azala azala 2 seneyi buluyor igne tedavisi. 2 sene cocuk ertelemeniz gerekir
Tedavisi mi var ki alerjinin :) yıllardır çekiyorum gitmediğim dr kalmadı. Tedavisi var diyen paranızı yiyecektir.Hadi yaa tedavi hiç araştırmadınız mı
Yıl olmuş 2017 muhakkak vardır ya ben de tedavi olan birini arıyorum :))Tedavisi mi var ki alerjinin :) yıllardır çekiyorum gitmediğim dr kalmadı. Tedavisi var diyen paranızı yiyecektir.
Dr lara bişey kabul ettirmek ne zor yaw
Eşimde inanmıyor.
Sigarayı bırakma bahanesiyle gidip bunuda yaptırayım ben en güzeli
Tıkanma nefes zorluğu hapşırık kaşıntı
Ileri derecede alerjik rinitim var. Günde 100 kere hapsurdugum oluyor. Ve yarin aşılama yaptiracagim. Yine o kadar çok hapsurursam diye ödüm patlıyor(
Ben size iğne tedavisi öneririm. Ben malesef yarım bıraktım ama yarım bıraktığım tedavi bile beni 5 sene rahatlattı. Ama tabii nerden baksanız azala azala 2 seneyi buluyor igne tedavisi. 2 sene cocuk ertelemeniz gerekir
Tedavisi mi var ki alerjinin :) yıllardır çekiyorum gitmediğim dr kalmadı. Tedavisi var diyen paranızı yiyecektir.
Hahah aynen benim de tüm dünyaya var. Hiç birşey başlarda çözüm olmadı. Ne duysam denedim olmadı. Kabullendim. Ama çocuğum da benden dolayı alerjik bünyeye sahip. İlk duyduğumda oturdum ağladım. Yaşamayan anlamıyor bu alerji belasını.Hem hamileyim hem tüm dünyaya alejim var . Elimde sümüklü mendilim sürekli burun silerim . günde bin beş yüz kere hapşırırım hemde arka arkaya . Hemde çok şiddetli hapşırıyorum oo keçiboynuzları , tereler vs herşeyi denedim yok bana mısın demiyor . Bu alerji ile hamileliğim nasıl geçecek bilmiyıorum . Allah yardım etsin bana , sana ve bizler gibilere diyorum . Amin
Bnm de alerjimiz var. Burun spreyi kullanmadan durmam mümkün değil ama göze aldım. Hamile kaldım hamileliğim o kadar zor geçti ki astım a çevirdi . Sadece astım ilacı kullanabildim doğum yaptım yine ilaç içemiyorum sadece astım ilacını kullanabiliyorum
Hahah aynen benim de tüm dünyaya var. Hiç birşey başlarda çözüm olmadı. Ne duysam denedim olmadı. Kabullendim. Ama çocuğum da benden dolayı alerjik bünyeye sahip. İlk duyduğumda oturdum ağladım. Yaşamayan anlamıyor bu alerji belasını.
Evet gittim o tarz yerlere ama yokPeki havasi temiz yerlere gittiniz mi hic bodrum kazdaglari vs ? Oyle yerlerde devam ediyo mu
Burun spreyi hamileyken yasak. Alerji ilaçları da öyle. Doktor hamileliği düşünüyorsan bunları bırakmam gerektiğini söylemiştiHadi ya çok üzüldüm geçmiş olsun acaba hamileyken kullanılan ilaçlar yok muydu
2009dan beri tedavisini arıyorum. En son 1 ay önce gittim değişen birşey yok. Doktor alerjiyi baskılayan ilacı yazıp başka yolu yok dedi. Bağışıklık sistemim herşeye düşman. Sanırım en son cinnet geçirip burnumu kesicemYıl olmuş 2017 muhakkak vardır ya ben de tedavi olan birini arıyorum :))
Ama şunu söyleyebilirim o ilaçlar bağımlılık yapıyor bn 2 yıldır kullanmıyorum hamile kalmadan önce bıraktım oğlum bir yaşında emzirdiğim için halen kullanmıyorum eskisine göre hapşurmam azaldı.Kesinlikle.. grip gibi bişey değil yani ismi basit gibi geliyor yaşamayan ama yaşam kalitemizi düşürüyor
2 sene mi2 sene ertelemek istemem psikolojik olarak da yıpranırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?