- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.874
- 448
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
-
alsan da yanlis olabilirdi ama.. belki annesinin prensibidir, aglayarak bsy yaptirmasini istemiyodur, veya seker yedirmiyodur vs.. hepsi olabilir..İyi geceler arkadaşlar. Belkide şuan size yazdıklarım tuhaf gelebilir ama hamileliğin verdiği duygusallıkla beraber vicdanım hala sızlıyor... Bugün markette çamaşır suyu aldım kasada arkamda bekleyen bayan ve çocuğu vardı. 4 yaşlarında erkek çocuğu. Bayan ve çocuğun giyimi sıradandı yani nasıl diyim ev hali gibiydi. Ben aldıklarımı poşete koyarken çocuk ağlıyordu saplı şeker istiyordu. Kadın fiyatını sordu kasiyer 1 tl dedi. Kadın da makarna vs almıs tam 4.90 tl lik alışveriş yapmış. Elinde 5 lirası vardı çocuğa şeker almadı. Büyük paket gofrette almıştı ama. Çocuğa gofret aldım sanada dedi.İçim o kadar cız etti ki. Tarifi yok... Sanki kadın almak istiyordu ama şeker alacak parası yok gibiydi. Yanımdaki akrabama sordum çıkınca kapıya biz alalım mı şeker diye o da belki çocuk şımarıklık yapıyordur ağlayarak aldırıyordur herşeyi kadın ondan almamıştır dedi.. Ama ben öğlenden beri o çocuğu düşünüyorum. Vicdanıma hesap veremiyorum. Ama ben alsam belki kadın yanlış anlardı bilemiyorum. Böyle bir konu açtıgım ıcın bana kızmayın lütfen.. Çok üzüldüm aklıma geldikçe almadığıma pişmanım.. Çok...
İyi geceler arkadaşlar. Belkide şuan size yazdıklarım tuhaf gelebilir ama hamileliğin verdiği duygusallıkla beraber vicdanım hala sızlıyor... Bugün markette çamaşır suyu aldım kasada arkamda bekleyen bayan ve çocuğu vardı. 4 yaşlarında erkek çocuğu. Bayan ve çocuğun giyimi sıradandı yani nasıl diyim ev hali gibiydi. Ben aldıklarımı poşete koyarken çocuk ağlıyordu saplı şeker istiyordu. Kadın fiyatını sordu kasiyer 1 tl dedi. Kadın da makarna vs almıs tam 4.90 tl lik alışveriş yapmış. Elinde 5 lirası vardı çocuğa şeker almadı. Büyük paket gofrette almıştı ama. Çocuğa gofret aldım sanada dedi.İçim o kadar cız etti ki. Tarifi yok... Sanki kadın almak istiyordu ama şeker alacak parası yok gibiydi. Yanımdaki akrabama sordum çıkınca kapıya biz alalım mı şeker diye o da belki çocuk şımarıklık yapıyordur ağlayarak aldırıyordur herşeyi kadın ondan almamıştır dedi.. Ama ben öğlenden beri o çocuğu düşünüyorum. Vicdanıma hesap veremiyorum. Ama ben alsam belki kadın yanlış anlardı bilemiyorum. Böyle bir konu açtıgım ıcın bana kızmayın lütfen.. Çok üzüldüm aklıma geldikçe almadığıma pişmanım.. Çok...
Gofreti çocuk istememiş olsa bile, kadın diyebilirdi gofreti bırakalım şeker alalım..Gofret yerine şeker alırdı kadın demek ki çocuk önce de gofret istemiş
İçinizdeki minik hormon ayarlarınızla oynuyo üzülmeyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?