- 31 Ekim 2013
- 21.604
- 72.683
- 798
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sekilde diyemiyorum ortada cocuk var. Birbirlerine cok duskunler. Hayat standartimiz yukselecekmis. Benim ve oglum icin istiyormus.Ben gelmem ama sen gidip kariyerini yapabilirsin istiyosan dersin karari ona birakirsin. Bi kadin olarak arabistanda yasamak kolay degil yani kendi hayat standartini da dusunmek zorundasin
Ben olsam bende gitmesini istemem 3 günlüğüne irana gitti iş dolayısıyla o bile zor geldiEsim is dolasiyla arabistan ciddeye gidicek. 2 gun icinde cvp vermemiz lazim. Ama ben istemiyorum. Maas cok iyi. Buradaki 5 aylik maasi kadar. Esimle kavga halindeyiz. Sizce hatami yapiyorim.
uff birde 5 yıl hiç olacak gibi değil 1 yıl 2 yıl dese bir dereceBen calismiyorum. 5 yasinda oglum var. En fazla 5 yil kadar diyelum. Ama korkum gidersek esimin birdaha donmek istemez. Buradaki isinden memnun degil.
Eski konularina baktim kocan kariyeri icin cok emek veren bi adam direkt GITMIYORUZ demek yerine emegine saygi duy karari ona birak. Cocugundan senden ayrilmak istemiyosa gitmez zaten. Ben asla kocamin kariyeri icin muhim mevzuda ona baski yapamam, ben gelmiyorum ama kararina saygi duyarim derimBu sekilde diyemiyorum ortada cocuk var. Birbirlerine cok duskunler. Hayat standartimiz yukselecekmis. Benim ve oglum icin istiyormus.
Yazlari turkiye de olucam. Kafam cok karisik. O paraya da hayir demek zor geliyor.
Kapânicam cok ta acik sayilmam. Turk âile cok varmis. Gidecegi yer sirket degil.Kapanabilir misin ?
Baskı altında sürekli evde yaşayabilir misin ?
Dil bilmiyorsun da ?
Bu şekilde mutlu olabilir misin ?
Sor bir kendine ?
Etrafta Türk aile olacak mı eşinin şirketinden falan ?
Bu is kariyeri icin cok cok onemli bir is. Esim devlette .Eski konularina baktim kocan kariyeri icin cok emek veren bi adam direkt GITMIYORUZ demek yerine emegine saygi duy karari ona birak. Cocugundan senden ayrilmak istemiyosa gitmez zaten. Ben asla kocamin kariyeri icin muhim mevzuda ona baski yapamam, ben gelmiyorum ama kararina saygi duyarim derim
Cok guzel yazmissiniz. Is cok iyi. Ozel sirket falan degil. Islam ulkelerinden bircok insaninin mulakata katildigi bir yer.Şimdi özellikle bu tür ülkelere görevlendirmeler kariyer açısından baya önem taşıyor. Ben olsam eşinizin kariyeri konusunda destek olurdum. İngilterede kaldığım dönemde Suudi çok kız ve erkek arkadaşım oldu. Açık giyinmek yasak ama sandığımız kadar da dünyaları kapalı değil. Çocuğunuz için de uluslararası bir okul bulunabilir diye düşünüyorum. Maaşı da iyi siz sık sık ailenizi görmeye gelip 1 ay kalıp dönersiniz. Hem her şeyin hayatta telafisi var. 1-2 yıl kalıp baktınız olmadı, eşiniz bu tecrübeyle Türkiye'de çok daha iyi yerlere gelir.
Benim arkadasim is icin ciddeye gitti cok magduriyet yasadi, dusun taksiye binerken koca onden biniyo ki kadini taksici kacirmasin falan :d yaninda erkek olan kadina surekli sozlu tacizler falan. Bi kadin ciddede yasayacaksa evde yasamayi goze alabiliyo olmali. Cok detayli bilgim yok bir sey iddia etmiyorum ama avrupadaki bi arapla arkadas olmakla arabistanda yasamak ayni sey degil yaniŞimdi özellikle bu tür ülkelere görevlendirmeler kariyer açısından baya önem taşıyor. Ben olsam eşinizin kariyeri konusunda destek olurdum. İngilterede kaldığım dönemde Suudi çok kız ve erkek arkadaşım oldu. Açık giyinmek yasak ama sandığımız kadar da dünyaları kapalı değil. Çocuğunuz için de uluslararası bir okul bulunabilir diye düşünüyorum. Maaşı da iyi siz sık sık ailenizi görmeye gelip 1 ay kalıp dönersiniz. Hem her şeyin hayatta telafisi var. 1-2 yıl kalıp baktınız olmadı, eşiniz bu tecrübeyle Türkiye'de çok daha iyi yerlere gelir.
Uzumun kilosu 20 lira insanin da inadina cani istiyorBi de maas bes kati diyosun da orada hayat da buradan bes kat pahali biliyosunuzdur heralde. Ev kiralari, sebze meyve yiyecek her turlu ihtiyac cok cok pahali, ailecek orada yasayacaksaniz iyi bi standartta yasamayacaksiniz bunu biliyosundur heralde? Ha kocan gider tek basina iptidai kosullarda yasar para biriktirir o zaman yatirim olur. Git yatirim yaparsin demisler de oyle degil yani, kariyerine yatirim olur
Kiz uzum mevsimi mi simdi nerden cikti uzum :dUzumun kilosu 20 lira insanin da inadina cani istiyor![]()