Merhaba
Yaklaşık 5 aydır çok güzel bir ilişkim var ve artık ilk adımları atmaya karar verdik.
Benim sorunumda tam burda başlıyor aslında olaydan çok annemin ve bizi tanıştıran komşumun tavrı beni iki gündür çok üzüyor.
Geçen ay şubat ayı için istemeye geleceklerini konuşmuştuk ama erkek arkadaşım evlilik teklifini çok önemsediği için ne tarih koyduk ne zamanı hissettirdi biz hep rahattık ben alışveriş yapamadım kendimi sıkıştırmadım teklif almadan da saçma geldi, o yüzden rahat olduğumuda herkes biliyordu.
Çarşamba günü çok güzel bir teklif aldım, onlar herşeyi bildiği için kıyafetlerini hediyelerini herşeyi almışlar.
Benim ne davet edeceklerim müsait, ne hediyelerim, ne kıyafetim.
Üstelik 2 aydır rahatsızım hala geçmedi ve sürekli ayakta kalamıyorum. Yani bir gün gezip alışveriş yapmam mümkün değil.
Saçlarımı boyatamadım, ctesi sabahına güç bela randevu aldım.
Biz erkek arkadaşımla anlaştık bu hafta için kendini sıkıştırma dedi, annesi de bişey demiyor kardeşide
Bizi tanıştıran komşum çok fazla herşeye karışıyor. İlla cumartesi olsun derken tüm sinirimi oynattı.
Bi yandan haklı bir sebebi de var önümüzdeki hafta perşembe günü annesi ameliyat olcak.
Önümüzdeki hafta onlar olamayacak. Biz erkek arkadaşımla hastahaneye gideriz diye konuştuk ben konuşurum dedi zerre sorun yapmıyor.
Annem hediye için saçma sapan şeylere düşündüğüm paranın 2 katını dökmüş gelmiş. Sırf haftasonuna yetişsin diye. Üstelik ben bir kaç gün süre ile istediğimi yaptırabilecektim. Kokulu sabun almış karton kutuda hiç bişey yapmadan dağıtacakmışız birde bi dünya laf işittim. Marketten almış gibi olduktan sonra bana özel o güne özel olmadıktan sonra ne anlamı kaldı
Bugün iş yerinden ayrılmam mümkün değil, izin alıp hazırlık yapamam.
En güzel zamanım annem yüzünden zehir oluyor.
Birde ben suçlu oluyorum.
Annem yüz verdiği için komşu bana kırılacak yüz buluyor.
Erkek arkadaşımın teyzesinin kızı, benim komşum.
İlk defa kız istemeye gelen insanlara akşam gelen insanlara kız istedikten sonra hadi dışarı yemeğe gidiyoruz diyecekmişiz, ikram hazırlayacak hazırlatacak vakit yok. Sırf öyle isteniyor diye.
Not: Ameliyat çok acil değil, onlar bu durumu biliyordu ikna ederiz cesareti ile bu hafta gittiler bilerek gün aldılar. Çok daha önce gidebilirler. Ve bununla bitmeyecek istekleri sonrada devam edecek, nişan olacak, o zamanda sorunlu olacaklar. Nişanı en geç 3 hafta bir ay sonra yapacağız.