Üste cikma yöntemi zaten saka yaptim diyip siyriliyor sonra uzattin diye beni suclu hissettiriyor.Daha 4 ay olmuş doğum yapalı..eşiniz gerçekten kırıcı bir "şaka" yapmış.zaten ayar oluyorum böyle saçma sapan konuşup şaka yaptım diyenlere.bence bu sıralar sizde ona böyle"şakalar" yapın
Anlıyorum canm seni.bu türden bir tanede bizim evde var.rahatsizligini dile getir.anlamiyorsa onun dilinden konuş.suclulukta duyma.kirmasinlar eşleriniÜste cikma yöntemi zaten saka yaptim diyip siyriliyor sonra uzattin diye beni suclu hissettiriyor.
Siz de surat yapmayın bundan sonra.Ya bir de su an bana trip yapiyor saka gibi eve yorgun argin geliyomusta ben de surat yapiyormusum
Fiziksel olarak begenmiyorum kendimi en hassas noktam buNe kadar kırılgan olursanız sizi kıracak birileri mutlaka çıkacaktır karşınıza.
Kırılgan noktalarınız neler?
Bu konuları sağlamlaştırmaya çalışın?
Yok hamile degilim doğum yaptim hala toparlanmadi vücudumay haspam ya ! böyle adamlar da hep kırılgan kadınları buluyor ya da kırılgan olunca bunlara bi rahatlık, bi özgüven geliyor. bir daha eleştirmeye kalkarsa ne kusuru varsa yüzüne söyle çatır çatır. biraz da naz yap. kolaysa kendi dogursun utanmıyor 2 can taşıyan kadına hürmet edecegine. ayrıca hiç de kilolu degilsin ve üstelik hamilesin. takma kafana
Boyunuz kaç bilmiyorum ama bu olayın sebebi biziz aslında . Eşim beni gördüğünde 59.60 kiloydum sonra düğüne kadar 53 oldum . Evlenince bi senede 12 kilo aldım hamilelik doğum derken 69 oldum . Ama ben sürekli onunla konuşurken kendimi beğenmediğimi kilolu olduğumu felan söyledim durdum . Yani eşeğin aklına karpuz kabugu sokmuş oldum . Şu anda 66 kiloyum sürekli laf sokmaz ama ara ara kilo vermemle ilgili espriler yapıyor . Tlc de ağır yaşamlar programını izliyorduk bugün dedim ki artık kendimı kilolu görmüyorum önemli olan sağlıklı olmam herkes manken ölçüsünde olmak zorunda degil dedim . Hiç bir şey demedi ve ben de onun yanında artık kilomla ilgili konuşmamaya karar verdim en iyisi bu çünkü . Biz kendimizi beğenmeyerek aslında onların da bize olan bakışlarını etkilemiş değiştirmiş oluyoruz . Bence sen de kilo hakkında konuşma eşinleBugün 4 aylik kizim esim ben oynuyor keyifli vakit geciriyorduk sonra esim karnima dokunarak bak kizim annen gibi olma fit ol dedi sonra ben de dogum yapmasin o zaman dedim o da iki uc defa dogum yapan fit aanneler var dedi ben de verelim parayı ben de olurum fit dedim.
Kilo konusunu cok taktiğimi zaten biliyor onceden de cok zayıf değildim 63 kiloydum smdi 68 im .
Aynada kendimi begenmiyordum tam biraz toplaniyorum böyle güya şaka yapmış oluyor.
Oncesinde cok konuştum bak kiriliyorum kilo ile ilgili saka yapma bana diye ki saka oldugunu sanmiyorum . evet cirkin görünüyorum oturunca karnim 3 düzensiz sekilsiz kat oluyor evet biliyorum ama bunu yüzüme neden vuruyor . bakiyorum cevreme kocalari sen bana evlat verdin diye Oyle minnet duyuyor oyle prenses gibi davraniyor ki eslerine ,çalıştigim zamanlar ozellikle görüyordum boyle esleri masallah gercekten onlara .
Kiskanma degilde ben haketmiyor muyum diyorum ilk tanistigimz zaman ki ince adam nerde o benim ellerim soğuk diye nefesiyle ısıtan adam nerde ..
Merhaba, bence bu durumu hırs yapıp kendinizi toplamalısınız..Bugün 4 aylik kizim esim ben oynuyor keyifli vakit geciriyorduk sonra esim karnima dokunarak bak kizim annen gibi olma fit ol dedi sonra ben de dogum yapmasin o zaman dedim o da iki uc defa dogum yapan fit aanneler var dedi ben de verelim parayı ben de olurum fit dedim.
Kilo konusunu cok taktiğimi zaten biliyor onceden de cok zayıf değildim 63 kiloydum smdi 68 im .
Aynada kendimi begenmiyordum tam biraz toplaniyorum böyle güya şaka yapmış oluyor.
Oncesinde cok konuştum bak kiriliyorum kilo ile ilgili saka yapma bana diye ki saka oldugunu sanmiyorum . evet cirkin görünüyorum oturunca karnim 3 düzensiz sekilsiz kat oluyor evet biliyorum ama bunu yüzüme neden vuruyor . bakiyorum cevreme kocalari sen bana evlat verdin diye Oyle minnet duyuyor oyle prenses gibi davraniyor ki eslerine ,çalıştigim zamanlar ozellikle görüyordum boyle esleri masallah gercekten onlara .
Kiskanma degilde ben haketmiyor muyum diyorum ilk tanistigimz zaman ki ince adam nerde o benim ellerim soğuk diye nefesiyle ısıtan adam nerde ..
Anlıyorum canm seni.bu türden bir tanede bizim evde var.rahatsizligini dile getir.anlamiyorsa onun dilinden konuş.suclulukta duyma.kirmasinlar eşlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?