Başlık bulamıyorum buna

Daha 4 ay olmuş doğum yapalı..eşiniz gerçekten kırıcı bir "şaka" yapmış.zaten ayar oluyorum böyle saçma sapan konuşup şaka yaptım diyenlere.bence bu sıralar sizde ona böyle"şakalar" yapın
Üste cikma yöntemi zaten saka yaptim diyip siyriliyor sonra uzattin diye beni suclu hissettiriyor.

Sizde sürekli kaslı erkeklerin nasıl seksi olduklarından bahsedin
Eşinizin de mutlaka göbeği vardır şimdikilerin hepsi göbekli çünkü

Nefes almadan pasta dilimlerini yuttugum bi aksamda esim bana "biraz kilo aldin sanki" demisti kardesinin yaninda. Birden hickira hickira aglamaya basladim ben. Bu adam dogurur dogurmaz odaya girip "kilolarin nerde hepsini dogumda mi verdin" diyip hergun ne kadar zayif oldugumu soyleyen bir adam. Cok duz dusunerek o an aklindan geceni saka yollu soyleyiverdi iste. Benim o kadar hassaslasicagimi dusunemedi.

Eminim ki esinizde ayni. Bu kadar kirilacaginizi dusunememistir. Ne kadar ikaz edersen et. Basit bi kilo mevzusu onun icin bu. Sizde arada takilirsiniz ona kilo aldin galiba diye. Ama kendiniz icin biraz spor yapmakta da fayda var.

Ya bir de su an bana trip yapiyor saka gibi eve yorgun argin geliyomusta ben de surat yapiyormusum
Siz de surat yapmayın bundan sonra.
Kendinize ve bebeğinize odaklanın.
Keyifli olun, mutlu olun kiloların tıkır tıkır gittiğini hayal edin.
Eşinize özel ilgi göstermeyin.
O da sizin gibi mutlu , öz güvenli bir insanı asla eleştiremez.
Sen de onun küsurlarını yüzüne vur taktiğini kullanırsanız egonuzu tatmin ettiğinizle kalırsınız.
Siz kendinizi beğenir, kendinizle barışık olursanız eşinizin de size karşı tavrı değişir.
Bu arada eşim gayet düzgün vücutludur benim de gitmeyen bir göbeğim var. Hiç eleştiri duymadım çocuklarımız o karından çıktı olacak o kadar

Ne kadar kırılgan olursanız sizi kıracak birileri mutlaka çıkacaktır karşınıza.
Kırılgan noktalarınız neler?
Bu konuları sağlamlaştırmaya çalışın?

ay haspam ya ! böyle adamlar da hep kırılgan kadınları buluyor ya da kırılgan olunca bunlara bi rahatlık, bi özgüven geliyor. bir daha eleştirmeye kalkarsa ne kusuru varsa yüzüne söyle çatır çatır. biraz da naz yap. kolaysa kendi dogursun utanmıyor 2 can taşıyan kadına hürmet edecegine. ayrıca hiç de kilolu degilsin ve üstelik hamilesin. takma kafana

Ne kadar kırılgan olursanız sizi kıracak birileri mutlaka çıkacaktır karşınıza.
Kırılgan noktalarınız neler?
Bu konuları sağlamlaştırmaya çalışın?
Fiziksel olarak begenmiyorum kendimi en hassas noktam bu

Yok hamile degilim doğum yaptim hala toparlanmadi vücudum

Ah o gobek katlari ah
45 kiloyum dumduz bir karin gibi dursa da ayaktayken oturunca o 3 kat benim de portluyor ki :)
Gecen bu durum 45 kiloya hakaret resmen diye dusundum :)

Boyunuz kaç bilmiyorum ama bu olayın sebebi biziz aslında . Eşim beni gördüğünde 59.60 kiloydum sonra düğüne kadar 53 oldum . Evlenince bi senede 12 kilo aldım hamilelik doğum derken 69 oldum . Ama ben sürekli onunla konuşurken kendimi beğenmediğimi kilolu olduğumu felan söyledim durdum . Yani eşeğin aklına karpuz kabugu sokmuş oldum . Şu anda 66 kiloyum sürekli laf sokmaz ama ara ara kilo vermemle ilgili espriler yapıyor . Tlc de ağır yaşamlar programını izliyorduk bugün dedim ki artık kendimı kilolu görmüyorum önemli olan sağlıklı olmam herkes manken ölçüsünde olmak zorunda degil dedim . Hiç bir şey demedi ve ben de onun yanında artık kilomla ilgili konuşmamaya karar verdim en iyisi bu çünkü . Biz kendimizi beğenmeyerek aslında onların da bize olan bakışlarını etkilemiş değiştirmiş oluyoruz . Bence sen de kilo hakkında konuşma eşinle

Normal dogum yaptiysaniz hic cekinmeden korse takin belinize.
Ben 2 dogum yaptim,dogumhaneden cikip odaya gectigim an korse gecirdim belime, karnim dumduz, tabi bunun yaninda egzersiz yaptim gunluk,yedigime ictigime dikkat ediyorum.
Verilmeyecek kilonuz yok.
Alinmayim gucenmeyin,bu laf sizi gaza getirsin.

belki de zayıflaman için seni hırslandırıyordur benim eşim çok zoruma gitmesine rağmen sürekli kilomu ima ediyor evlenince 58 dim şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum eşim benden 15 cm uzun ve onunla aynı kilodayız sürekli kızıma annen şişko diyor

Keşke sizde kızınızı büyüyünce babası gibi bir odun bulmaması konusunda uyarsaydınız.

Göbeğim, bebekten hatıra.. öyle kalsın deyin... Allah sağlıklı zayıflık versin..
... kim istemez fit olmayı..

Merhaba, bence bu durumu hırs yapıp kendinizi toplamalısınız..
Doğum yapmış olabilirsiniz ama bu sizin içinde bir bahane olmamalı ki sizde mutsuzsunuz.
Evde de spor yapılabilir çocuğunuzu bırakamıyacağınızı göz önüne alarak söylüyorum, benimde takip ettiğim bir kaç sayfa var instagramda evde spor önerileri harika, isterseniz paylaşabilirim.

Kendinizi begenmediginizi belli ederseniz , kilo takıntınızı dillendirirseniz elbette öyle der.

Anlıyorum canm seni.bu türden bir tanede bizim evde var.rahatsizligini dile getir.anlamiyorsa onun dilinden konuş.suclulukta duyma.kirmasinlar eşlerini
Eşin evcil bir pitonla aynı yatağa girdiğini bilse eminim o şaka(!)ları yaparken iki kere düşünürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…