Başlık bulamıyorum buna

Yahu yumuşak karnın kiloya eşin seni kızdırıyor
Salla gitsin de ki ben her halimle güzelim o fit görünenler korse altı göbek saklayanlarda değilim dersin...sanki kendi alen delon manken gibi bayan hayal ediyor hadiiii ordan kıçı kırık diyeydin

Sezaryen ameliyati oldum. Korse simdi takiyorum yine de ama ameliyat yerimi kaşındiriyor atletin ustunden takmama rağmen.
Bana kendimi cirkin hissettiriyor zoruma giden bu onun yaninda rahat edemiyorum artik

Bu sekilde hirsa gelmiyorum üzülüyorum bunu biliyor ama

Evet lutfen kendim icin yapmaliyim

Kendinizi begenmediginizi belli ederseniz , kilo takıntınızı dillendirirseniz elbette öyle der.
Elbette der demek ne kadar dogru yani siz sevdiginiz herhangi birinin zayif yönünü kendinde sevmedigi bir seyi surekli dile getirip uzen cinsten biri misiniz? Esime ben sıkıntı ettigim kilomu soylemekle mi hata ettim o tamamen hakli oluyo yani.?
Bana gore değil bu durum

Amaç sizin özgüveninizi yaralamak. Bile bile yapiyor. Bence siz de onun fiziki herhangi bir seyini dile getirin hos olmayan üslupla.

Hayır elbette değil. Insan zayıf yönünden vurmamalı eşini ama gerçek bu; beyin buna odaklanıyor ve sizin gördüğünüz gibi görmeye başlıyor karşı taraf.

Haklı demedim ki, aksine kaba buldum.

Şaka değil ciddi söylüyor, lafın iyisi şakayla söylenirmiş...

Kırıldığını belli etme 3 katsın kilolulusun gibi şeyler söylediğinde sen de onda bepenmediğin şeyleri vur yüzüne...

Eşiniz tabi ki de şaka yapmıyorum ama eğer siz de bu durumdan rahatsızsanız sadece kendinizi iyi hissetmek ve aynaya baktığınızda kendinizi sevmek için zayıflayın. Yoksa böyle kaba bir adam için 1 gram verilmez.
Genel olarak böyle bir durum var ama yalnız değilsiniz. Çok duyuyorum etraftan bu tarz şeyler. Sanki onlar kendilerine çok dikkat ediyormuş gibi laf söylüyolar bir de

Yaranı kimseye göstermeyeceksin . Kocana bile

Evet lutfen kendim icin yapmaliyim
Sayfa sahibinin ismi, sedaaltiin_
Bu sayfanın sizin için faydalı olacağını düşünüyorum. Ayrıca dukan diyetini kendinize yorumlayarak uygulayabilirsiniz. Daha önce 17 kg vermiştim kendime göre ayarlayarak ve hiç aç kalmayarak

M7hakkak deneyecegimm takip ediyorum hemen

Evlenirken hastalıkta sağlıkta diye söz verip evlendikten sonra çocuğunu aylarca karnında taşıyan karısının 3-5 kilosu için laf eden ezen erkeklerden nefret ediyorum. Daha sert konuşun şaka yaptığı anda ağzına tıkın o şakasını. Yayık yayık gülerken siz kendi kendinize kırılıp üzülürseniz daha çok yüz bulur. Şaka yaptığına yapacağına pişman edin.

Eşinin bu yaptigi seni asagi cekmesin. Ozguvenimk kirdi diye dusunup iyice kendini koyverme ama sirf o elestirdi diye de kendini kilo verecegim forma girecegim diye yipratma. Kendin de memnun degil missin kilondan. Daha yeni dogum yapmissin. Bebek de bu donem oldukca ilgi ister. Kendinle ilgilenememen cok normal. Biraz toparlaninca kendin icin forma girmeye calis ve esin dahil kimsenin elestrisi seni uzmesin.

Acaba benim kocam da böyle olacak mi .. Şu an 63 kilo 1.67 boyundayım .. Ama hastalık mi nedir çok takıyorum bu kilo konusunu .. Eşim şimdiden şakalar yapıyor sırf beni.sinir etmek için .. Birde çocuk.olsa düşünemiyorum

Çok kilolu değilim zaten ama doğumdan sonra illaki kilo oluyor. Benim eşimde kilomla şaka yapar hatta tek eşim değil yiğenlerim falanda yaparlar ama hiç sinir olmam kahkaha atar geçerim
Ben tuhafım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…