- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
Sezaryen ameliyati oldum. Korse simdi takiyorum yine de ama ameliyat yerimi kaşındiriyor atletin ustunden takmama rağmen.Normal dogum yaptiysaniz hic cekinmeden korse takin belinize.
Ben 2 dogum yaptim,dogumhaneden cikip odaya gectigim an korse gecirdim belime, karnim dumduz, tabi bunun yaninda egzersiz yaptim gunluk,yedigime ictigime dikkat ediyorum.
Verilmeyecek kilonuz yok.
Alinmayim gucenmeyin,bu laf sizi gaza getirsin.
Bu sekilde hirsa gelmiyorum üzülüyorum bunu biliyor amabelki de zayıflaman için seni hırslandırıyordur benim eşim çok zoruma gitmesine rağmen sürekli kilomu ima ediyor evlenince 58 dim şimdi ikinciye hamileyim 80 kiloyum eşim benden 15 cm uzun ve onunla aynı kilodayız sürekli kızıma annen şişko diyor
Evet lutfen kendim icin yapmaliyimMerhaba, bence bu durumu hırs yapıp kendinizi toplamalısınız..
Doğum yapmış olabilirsiniz ama bu sizin içinde bir bahane olmamalı ki sizde mutsuzsunuz.
Evde de spor yapılabilir çocuğunuzu bırakamıyacağınızı göz önüne alarak söylüyorum, benimde takip ettiğim bir kaç sayfa var instagramda evde spor önerileri harika, isterseniz paylaşabilirim.
Elbette der demek ne kadar dogru yani siz sevdiginiz herhangi birinin zayif yönünü kendinde sevmedigi bir seyi surekli dile getirip uzen cinsten biri misiniz? Esime ben sıkıntı ettigim kilomu soylemekle mi hata ettim o tamamen hakli oluyo yani.?Kendinizi begenmediginizi belli ederseniz , kilo takıntınızı dillendirirseniz elbette öyle der.
Amaç sizin özgüveninizi yaralamak. Bile bile yapiyor. Bence siz de onun fiziki herhangi bir seyini dile getirin hos olmayan üslupla.Bugün 4 aylik kizim esim ben oynuyor keyifli vakit geciriyorduk sonra esim karnima dokunarak bak kizim annen gibi olma fit ol dedi sonra ben de dogum yapmasin o zaman dedim o da iki uc defa dogum yapan fit aanneler var dedi ben de verelim parayı ben de olurum fit dedim.
Kilo konusunu cok taktiğimi zaten biliyor onceden de cok zayıf değildim 63 kiloydum smdi 68 im .
Aynada kendimi begenmiyordum tam biraz toplaniyorum böyle güya şaka yapmış oluyor.
Oncesinde cok konuştum bak kiriliyorum kilo ile ilgili saka yapma bana diye ki saka oldugunu sanmiyorum . evet cirkin görünüyorum oturunca karnim 3 düzensiz sekilsiz kat oluyor evet biliyorum ama bunu yüzüme neden vuruyor . bakiyorum cevreme kocalari sen bana evlat verdin diye Oyle minnet duyuyor oyle prenses gibi davraniyor ki eslerine ,çalıştigim zamanlar ozellikle görüyordum boyle esleri masallah gercekten onlara .
Kiskanma degilde ben haketmiyor muyum diyorum ilk tanistigimz zaman ki ince adam nerde o benim ellerim soğuk diye nefesiyle ısıtan adam nerde ..
Elbette der demek ne kadar dogru yani siz sevdiginiz herhangi birinin zayif yönünü kendinde sevmedigi bir seyi surekli dile getirip uzen cinsten biri misiniz? Esime ben sıkıntı ettigim kilomu soylemekle mi hata ettim o tamamen hakli oluyo yani.?
Bana gore değil bu durum
Hahaha merak etme arada bir tıslıyorum o an tehlikenin farkına varıyorEşin evcil bir pitonla aynı yatağa girdiğini bilse eminim o şaka(!)ları yaparken iki kere düşünürdü
Yaranı kimseye göstermeyeceksin . Kocana bileBugün 4 aylik kizim esim ben oynuyor keyifli vakit geciriyorduk sonra esim karnima dokunarak bak kizim annen gibi olma fit ol dedi sonra ben de dogum yapmasin o zaman dedim o da iki uc defa dogum yapan fit aanneler var dedi ben de verelim parayı ben de olurum fit dedim.
Kilo konusunu cok taktiğimi zaten biliyor onceden de cok zayıf değildim 63 kiloydum smdi 68 im .
Aynada kendimi begenmiyordum tam biraz toplaniyorum böyle güya şaka yapmış oluyor.
Oncesinde cok konuştum bak kiriliyorum kilo ile ilgili saka yapma bana diye ki saka oldugunu sanmiyorum . evet cirkin görünüyorum oturunca karnim 3 düzensiz sekilsiz kat oluyor evet biliyorum ama bunu yüzüme neden vuruyor . bakiyorum cevreme kocalari sen bana evlat verdin diye Oyle minnet duyuyor oyle prenses gibi davraniyor ki eslerine ,çalıştigim zamanlar ozellikle görüyordum boyle esleri masallah gercekten onlara .
Kiskanma degilde ben haketmiyor muyum diyorum ilk tanistigimz zaman ki ince adam nerde o benim ellerim soğuk diye nefesiyle ısıtan adam nerde ..
Sayfa sahibinin ismi, sedaaltiin_Evet lutfen kendim icin yapmaliyim
162 boyum aynen hödük ki ne hödükBoyunca kaç ki 68 kilo abartılacak kadar fazla bir kilo değil. Kocan tam bir hödük bu arada.
M7hakkak deneyecegimm takip ediyorum hemenSayfa sahibinin ismi, sedaaltiin_
Bu sayfanın sizin için faydalı olacağını düşünüyorum. Ayrıca dukan diyetini kendinize yorumlayarak uygulayabilirsiniz. Daha önce 17 kg vermiştim kendime göre ayarlayarak ve hiç aç kalmayarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?