- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Tuhaf değilsiniz sadece özgüveniniz varÇok kilolu değilim zaten ama doğumdan sonra illaki kilo oluyor. Benim eşimde kilomla şaka yapar hatta tek eşim değil yiğenlerim falanda yaparlar ama hiç sinir olmam kahkaha atar geçerim
Ben tuhafım galiba.
Yaa bu kellik mevzuu iyi gideri var ahahha hatta yaptim smdi aynaya bakiyo gtti :))))Afkurmasin! Onun hiç fazlalığı yok mu ? Mükemmel biskolata erkeklerinden mi ? Bul bi açığını , ordan yürü sen de :) görsün doğurmuş kadinla dalga geçmek ne demek ..
Dikil tepesinde , aaa inanmıyorum , sanki burda acilmalar oluşmuş ,tüh gördün mü ,ay kellerı de hiç sevmem ,de ..saçları gür bile olsa bi an telaş eder :) erkekler kelligi sevmez :) dalga geç boyuna :)
Vurdu gol olduYaa bu kellik mevzuu iyi gideri var ahahha hatta yaptim smdi aynaya bakiyo gtti :))))
Konu sahibine bı darbede sizden gelmişay haspam ya ! böyle adamlar da hep kırılgan kadınları buluyor ya da kırılgan olunca bunlara bi rahatlık, bi özgüven geliyor. bir daha eleştirmeye kalkarsa ne kusuru varsa yüzüne söyle çatır çatır. biraz da naz yap. kolaysa kendi dogursun utanmıyor 2 can taşıyan kadına hürmet edecegine. ayrıca hiç de kilolu degilsin ve üstelik hamilesin. takma kafana
Çok alakasız konuyla ama bende iki doğumdan sonra karnım düz oldu bez falan sararak üçüncüye hamileyim bunda korkuyorum kalırsa diye korse araştırıyorum şimdiden ne tarz korse kullandınız paylasirmisnz rica etsem..Normal dogum yaptiysaniz hic cekinmeden korse takin belinize.
Ben 2 dogum yaptim,dogumhaneden cikip odaya gectigim an korse gecirdim belime, karnim dumduz, tabi bunun yaninda egzersiz yaptim gunluk,yedigime ictigime dikkat ediyorum.
Verilmeyecek kilonuz yok.
Alinmayim gucenmeyin,bu laf sizi gaza getirsin.
Olsun yine de kilolu değilsin ki, ona bi evlat vermişsin illa ki vücut deforme olur şimdi tekrar okudum daha 4 Ay önce doğum yapmışsin çocukla uğraşmaktan fit olmaya vakit mi kalır, çocuğa sabah akşam kendisi baksın seni de spor salonuna göndersin tek derdi buysa. Her erkek görselliğe önem veriyor mutlaka ama tek derdi kadının güzel olması olan bir erkekle yaşamak işkence olsa gerek.Yok hamile degilim doğum yaptim hala toparlanmadi vücudum
Ask olsun hangi darbe? Şu an hamile olduğunu zannediyordum ama 4ay önce doğum yapmış, ne farkeder ki? 4 ayda fit olmak için çocukla hiç ilgilenmeden sabah akşam spor yapmak lazım herhalde. 63 muş şu an 68. Kilolu olduğunu düşünmüyorum, ki doğum yüzünden 100 kilo da olabilirdi, eşine başka kadınları örnek vermesi çok çirkinKonu sahibine bı darbede sizden gelmiş
Çok alakasız konuyla ama bende iki doğumdan sonra karnım düz oldu bez falan sararak üçüncüye hamileyim bunda korkuyorum kalırsa diye korse araştırıyorum şimdiden ne tarz korse kullandınız paylasirmisnz rica etsem..
Çok teşekkür ederim bilgiler için gerçekten işime yariyck bende kancalilara bakmistim bundan da alırım işinize yaramış çünküCirt cirtli korselerden aldim ben, kancali konselerde var ama ne kadar ayarlanabilir oluyorlar bilmiyorum,fiyatlari da biraz daha pahali.
Korseyi takmadan once 1-2 tur sardim ince bi bezle karnimi,korse kasinti yapmasin diye.
Resim ekledim.
Benim aldigim korsenin cirt cirt kismi daha genis ve korse daha boyuna uzun Gogus altindan bel bitimine kadar uzunlugu.
Omuzdan sallanan seyler filan yok.
Cirtcirttan yana sorun yasamadim, karnim duzelene kadar goturdu beni, isterseniz bide kancalilara bakin.
Saglik urunleri satan yerlerde bulursunuz.
Benimki tl ile 40 liraya filan geliyordu.
hamile kalmadan once hangi bedensem o bedenden aldim korseyi,ilk baslarda dar oldu ama zamanla incelme toparlanma oluyor.
Kesinlikle öyle zaten su an hos görünmuyorum kendime de yeni fizik yeni hayay adapte olmak zor gercekten destek bekliyordum gece konuştum bu kadar alindigini bilmiyordum dedi insallah yapmaz bir dahaAsk olsun hangi darbe? Şu an hamile olduğunu zannediyordum ama 4ay önce doğum yapmış, ne farkeder ki? 4 ayda fit olmak için çocukla hiç ilgilenmeden sabah akşam spor yapmak lazım herhalde. 63 muş şu an 68. Kilolu olduğunu düşünmüyorum, ki doğum yüzünden 100 kilo da olabilirdi, eşine başka kadınları örnek vermesi çok çirkin
Kancali korse aldim da takinca ust kismindan etler fışkırıyor belimi cok guzel sariyo ince gosteriyo ama iste fiskirmasa iyiCirt cirtli korselerden aldim ben, kancali konselerde var ama ne kadar ayarlanabilir oluyorlar bilmiyorum,fiyatlari da biraz daha pahali.
Korseyi takmadan once 1-2 tur sardim ince bi bezle karnimi,korse kasinti yapmasin diye.
Resim ekledim.
Benim aldigim korsenin cirt cirt kismi daha genis ve korse daha boyuna uzun Gogus altindan bel bitimine kadar uzunlugu.
Omuzdan sallanan seyler filan yok.
Cirtcirttan yana sorun yasamadim, karnim duzelene kadar goturdu beni, isterseniz bide kancalilara bakin.
Saglik urunleri satan yerlerde bulursunuz.
Benimki tl ile 40 liraya filan geliyordu.
hamile kalmadan once hangi bedensem o bedenden aldim korseyi,ilk baslarda dar oldu ama zamanla incelme toparlanma oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?