Başlık bulamıyorum buna

Afkurmasin! Onun hiç fazlalığı yok mu ? Mükemmel biskolata erkeklerinden mi ? Bul bi açığını , ordan yürü sen de :) görsün doğurmuş kadinla dalga geçmek ne demek ..

Dikil tepesinde , aaa inanmıyorum , sanki burda acilmalar oluşmuş ,tüh gördün mü ,ay kellerı de hiç sevmem ,de ..saçları gür bile olsa bi an telaş eder :) erkekler kelligi sevmez :) dalga geç boyuna :)

2dogum yaptim disardan bakan hala kiz saniyo ama koca koca diil oyle olmak da biseye yaramiyo yani canm yanindaki Adam Adam olmadiktan sonra..

Çok kilolu değilim zaten ama doğumdan sonra illaki kilo oluyor. Benim eşimde kilomla şaka yapar hatta tek eşim değil yiğenlerim falanda yaparlar ama hiç sinir olmam kahkaha atar geçerim
Ben tuhafım galiba.
Tuhaf değilsiniz sadece özgüveniniz var

Yaa bu kellik mevzuu iyi gideri var ahahha hatta yaptim smdi aynaya bakiyo gtti :))))

Konu sahibine bı darbede sizden gelmiş

Çok alakasız konuyla ama bende iki doğumdan sonra karnım düz oldu bez falan sararak üçüncüye hamileyim bunda korkuyorum kalırsa diye korse araştırıyorum şimdiden ne tarz korse kullandınız paylasirmisnz rica etsem..

Hamile kaldığımda da zayıf değildim şimdi 90 kiloya çıktım doguma çok az kaldı. Ben bu halimden çok hosnutsuzum ama bu durumu esimin yanında dillendirmiyorum
. Çünkü bazı erkekler malesef kadınların hassas noktalarıyla dalga geçmeye bayiliyorlar. Bence yapman gereken ona caktirmadan kilolarini vermeye çalışmak olmali. O istedigi için değil ama kendini iyi hissedecegin için. Hiç bir erkek bizim bedenimizle ilgili söz soyleme hakkına sahip değil. Dünyaya bir bebek getirmişsn elbette kilo alacaksin. Bebisinle mutlu günler dilerim..

Yok hamile degilim doğum yaptim hala toparlanmadi vücudum
Olsun yine de kilolu değilsin ki, ona bi evlat vermişsin illa ki vücut deforme olur şimdi tekrar okudum daha 4 Ay önce doğum yapmışsin çocukla uğraşmaktan fit olmaya vakit mi kalır, çocuğa sabah akşam kendisi baksın seni de spor salonuna göndersin tek derdi buysa. Her erkek görselliğe önem veriyor mutlaka ama tek derdi kadının güzel olması olan bir erkekle yaşamak işkence olsa gerek.

Bir de sen kendini beğenmediğini söylemişsin bu yüzden daha çok alınıyorsun, eğer kendini kilolu buluyorsan, biraz kilo vererek kendini daha iyi hissedeceksen bunu kendin için yap eşin bile olsa bir başkası istediği için değil.

Konu sahibine bı darbede sizden gelmiş
Ask olsun hangi darbe? Şu an hamile olduğunu zannediyordum ama 4ay önce doğum yapmış, ne farkeder ki? 4 ayda fit olmak için çocukla hiç ilgilenmeden sabah akşam spor yapmak lazım herhalde. 63 muş şu an 68. Kilolu olduğunu düşünmüyorum, ki doğum yüzünden 100 kilo da olabilirdi, eşine başka kadınları örnek vermesi çok çirkin

Cirt cirtli korselerden aldim ben, kancali konselerde var ama ne kadar ayarlanabilir oluyorlar bilmiyorum,fiyatlari da biraz daha pahali.
Korseyi takmadan once 1-2 tur sardim ince bi bezle karnimi,korse kasinti yapmasin diye.
Resim ekledim.
Benim aldigim korsenin cirt cirt kismi daha genis ve korse daha boyuna uzun Gogus altindan bel bitimine kadar uzunlugu.
Omuzdan sallanan seyler filan yok.
Cirtcirttan yana sorun yasamadim, karnim duzelene kadar goturdu beni, isterseniz bide kancalilara bakin.
Saglik urunleri satan yerlerde bulursunuz.
Benimki tl ile 40 liraya filan geliyordu.
hamile kalmadan once hangi bedensem o bedenden aldim korseyi,ilk baslarda dar oldu ama zamanla incelme toparlanma oluyor.

Eklentiler

• IMG_1301.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 128
Keşke bebişim olaydı da kocam bana da kilo aldın diye dalga gecseydi.umrumda bile olmazdi.sen bir annesin.bundan büyük bir mutluluk yok.umursamayin bence.

Adam bebeği kargoyla geldi sanmış. 9 ay besleyip büyüttüğünü, organlarının yer değiştirdiğini anlamamış :)

4 ay doğum sonrası toparlanabilmek için çok kısa bi süre. Kilo verilse bile derinin elastikliğini geri kazanması için daha fazla süre lazım.

Eşim olacak adam sağolsun bana kilo lafı etmemişti (harika biri diye demiyorum) Bence etse alacağı tepkiden korkuyordu O lafları dürüm yapar ona yedirirdim. Yeni doğum yapmış kadına kilo muhabbeti yapan insanın cezasını olay yerinde keserim. Akıllı olsunlar

Neyse sen onu bunu boşver de kızcağızını sağlıkla büyüt. Göbeğin 3 kat olsa ne fark eder ne güzel bi kızın olmuş. Kilo alındığı gibi verilir de. Gün olur devran döner. Kocanın göbek 8 kat olur, sen taş gibi olursun belli mi olur.

Sevgiler

Son düzenleme:
Abow benim hamileligimde 18kilo alinca esim seni ablanla gurestirecegim derdi. ablamla biraz kilolu oldu 3cocukta sonra bende git bi aynaya bak senin bu siskalikla rakibin bile yok derdim ama bunlar sakadan ibaret. Sizde gulun gecin dalga gectigi begenmedigi tek kilonuz olsun amaaann..

Çok teşekkür ederim bilgiler için gerçekten işime yariyck bende kancalilara bakmistim bundan da alırım işinize yaramış çünkü

Kesinlikle öyle zaten su an hos görünmuyorum kendime de yeni fizik yeni hayay adapte olmak zor gercekten destek bekliyordum gece konuştum bu kadar alindigini bilmiyordum dedi insallah yapmaz bir daha

Kancali korse aldim da takinca ust kismindan etler fışkırıyor belimi cok guzel sariyo ince gosteriyo ama iste fiskirmasa iyi

Canım benim eşimde çok laf etmişti kiloma az ye zayıfla çok kilolusun filan derdi benimde zoruma giderdi ama cevabını verirdim her seferinde sen sakın canını sıkma kafana takma ben pek dikkat etmedim öyle çaba sarfetmedim oğlum emiyor sadece öyle olunca şuan oğlum 1 yaşında hamile kaldığım kiloya indim kendiliğinden 23 kilo almıştım bide düşün yani o yüzden seninde 5 kilon kalmış rahatlıkla verirsin bu kocalar hep aynı evlenene kadar herşey sonra hiç bişeyden memnun olmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…