Başlık konusunhyazamayacak kadar kararsizim..

Sen dua et yine bir çocuğun var yani hepten yalnız değilsin ya olmayanlar ne yapsın ?

Ay böyle tür yorumlardan cidden gina geldi. Evet bebeğin olmamasi üzücü fakat bu demek değil ki çocuğu olan insanin derdi olamaz yada küçümsenmeli diye.

Sizin bir derdiniz olsa ve biri gelip dese "en azindan yürüyebiliyorsunuz, tekerlikli sandalyeliler ne yapsin" dese hoşmu olur? Herşeyin daima daha kötüsü var.

Aynen öyle katılıyorum yani elbette bizlerden kötüsünü hep düşünmeliyiz ama konu acan insanlar icinde bulunduğu durum icin yardım arıyor zaten

Apartmanda oturmuyor musun?
Yap bi kek bi kısır çal gözüne kestirdiğin bi komşu kapısı. O da çocuklu olsun mümkünse.
Sonra sen ona o sana gidip gelirken iki insan görürsün. Onun tanıdığı komşularla tanışırsın vs.

Ya da tüm komşularına haber ver mevlüd yapacağım diye. Pilavlı tavuklu bi mevlüd yap.
Herkesi gör, tart kimle iletişim kurmak istiyorsan onla devam et.

Kış günü evde bu tarz takılırsın
Yazın da parklara bahçelere atarsın kendini oldu bitti.

Gerçekten bu kadar güzel anlatılamazdı bir sorun
Cidden cidden şimdiki ilişkilerde yapmacık çok ya,dostluklar,arkadaşlıklar
Kıyafet
Altın
Evin temiz mi pis mi herşeye bir kulp
Ah ahhh

Duşarıda dolaşmak için kimseye ihtiyacınız yok. Koyun bebeğinizi arabasına sokak sokak gezin. Alışveriş şart değil ,mağazalara girip gönlünüzü gezdirin. Çok arkadaşım olmasına rağmen haftada en az 2 gün kendi başıma gezerim. Markete bile gideceksem uzakta olanı tercih eder,yürüyerek giderim. Her öğlen bazen tek başıma bazen arkadaşlarla yemeğe giderim. Yapacak şey çok yani. Sadece istemek yeterli

Hamileligim çok zor geçti evdeydim hastane kontrolleri dışında..
Cidden herkes uzaklaştı öyle oluyor neden bilmiyorum hayırlısı ile yavrunuzu kucaginiza alınız.

Şimdide cocugunla vakit geçirebilirsin. Mesela beraber bebek yogasi yapabilirsin evde... bebek foto albümü (scrap book tipinde)vs.
Anne/bebek kurslarina baksan. Orda yaşıtlarınla tanışma imkanin olur

Birde kış geldi evde zaman gecirim deme. Ben almanyadayim. Burasi genelde hep yağmurlu hep soğuk. Yani havanin iyi olmasini beklesek evden cikamayiz. Bu ortama adapte olup eksi 10 derecede bile sokaklar dolu, parklar dolu. Sarın bebeği kar tulumuna cikin dışarı.

8 ay olmus lohusalik coktan bitmis.

Ama cevresel anlamda bunalmissiniz.

Komsular arkadaslar edinin
Beklemeyin karsi taraftan siz adim atin.

Bir kahve icince bile insanin enerjisi degisiyor

Maddi sıkıntılar olabilir ama cikip bir cay icecek olanak da ayarlanabilir

Gerçekten bu kadar güzel anlatılamazdı bir sorun
Cidden cidden şimdiki ilişkilerde yapmacık çok ya,dostluklar,arkadaşlıklar
Kıyafet
Altın
Evin temiz mi pis mi herşeye bir kulp
Ah ahhh

Katılıyorum size.
Ama bilinçaltımıza attığımız şeyler çok değişti.
Şimdi ekranlar, ne giydin, nerden aldın, kaç paraya aldın, onun rengi/dokusu ona uymuş mu? bik bik bik..
Yemeğe davet edilenler, çorba beğenmez, yemek sunumu beğenmez, masa örtüsü, sofra düzeni, herkes sunuma odaklanmış,
Eline sağlık demek yok.
Çok şükür demek yok.
Ev sahibinin derdinden tasasından bi haber.. vsvsvs
Oysa ki türk örf adetleri böyle mi?
Kusur Aramak Moda oldu.
Yeni gelinim, evimin koltuğunu şurdan aldım, halısı burdan. avizem 4500 TL.
Mesleğim eğitimim kültürüm gezip gördüğüm yerler örf adetlerim
Ne önemi var.
Kapı zilim, paspasım, kapı süsüm bile uyum ve ahenk içinde.
Hepsi Pembe.
Çekmecelerim organizer dolu.
Hepsi muntazam düzenli.
Temizim ben.

Kaç kitap okuduğumun önemi yok.
Bilim yok, araştırma yok. Kültür sanat bihaber..
En acısı da artık bunlara özendirme yok.
Hangi ana haber bülteni bugün bir bilim kadınına yer vermiş,
iş insanlarıyla röportaj yapmış,
başarı hikayeleri anlatmış.
Varsa yoksa Siyez bulguru, Gluten, ekşi mayalı tam tahıllı ekmek vsvsvsss
Mobese kameralarından gelen günlük dehşet görüntüler.
Cinayet haberleri.

İçimiz mutsuz
Ruhumuz fakir.
Oysa ki; her sabah kahvaltıda avokado yiyorum ben.
Peki neden hep bir mutsuzluk

Çocuğunun gelişimi için yada onunla daha kaliteli zaman geçirmek için yeni uğraşlar bul. Ona yeni şeyler öğret.
Çevremde çocuğu olan arkadaşlarım çocukla sıkılacak zaman bulamıyorken sen çocukla nasıl sıkılıyosun şaşırdım :)

Kendine gel bi yahu :)

Hamileligim çok zor geçti evdeydim hastane kontrolleri dışında..
Cidden herkes uzaklaştı öyle oluyor neden bilmiyorum hayırlısı ile yavrunuzu kucaginiza alınız.
Ilk haftalar benim de çok sıkıntılı gecti. Önce annemlerde yattim sonra eve geldim evde yattim. Zorunlu haller disinda pek dışarı cikmadim. 20.haftadan sonra düzeldi biraz sukur. Ama tabi eskisi gibi aktif cikamiyorum. Haliyle bir iki gitmeyince davet de etmiyor insanlar bi süre sonra. Bir de cevremde bekar arkadaşlarım daha fazla. E benim gündemim malum. Ilgi alanları değişiyor herhalde...iyi temenniniz icin Sag olun

TV'lerde programlar buna teşvik ediyor
Yeni gelin evleri
Yemek yarışmaları
Haberler zaten dediğiniz gibi
Ruhsuz bir millet olduk

Adim attım.çok kimisi şuan müsait değilim dedi kimisi zaten evde durmuyor
Çoğu yaşlı insanlar...

Canım bende aynı durumdayım ama senin en azından vakit gecireblecgn çocuğun var. Rabbime dua ediyorum bı evlatta bana nasip etse konu komşum kimsem olmasa da olur bebeğim bana yeterdi. Sende olumlu düşün canım küçük olsa bile onunla çok güzel vakitler geçirebilirsiniz

Canım Rabbim inşAllah gönlündeki güzellikleri sana verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…