başlık olmasa da olur

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
ne yazık ki bu evlilik zor.ne yapsam olmuyor.eşim benden soğumuş.oysa beni ilk gördüğünde aşık olmuştu evlenmek için çok uğraştı.sonra kavgalarımız ve herkesin kavgalarımız duyması yani dile düşmemiz onu yıprattı çünkü onun ikinci evliliğiydi.sorun yani tartışma hep ailesi ile ilgiliydi.derken şimdi bana neler söylüyor çok üzülüyorum ama o umursamıyor bile...

Yarım Yamalak Anlatmışsın İçini Tam Dök...Bizde Yardımcı olalım

Kızlar altı yıllık evliyim başlarda ailesiyle ilgili her konuda kavga ederdim sonra herkes bu tatışmalsrı duyunca eşim benden nefret etti.bana kötü davranıyor,namaz kılıyorum ALLAH 'Ikullanıyorsun,şeytansın diyor,bana verilen ekmeğe yazıkmış,benden nefret ediyormuş,onun hayatta ki hayalkırıklığ

oysa ben artık olgunlaştım herşeyi unuttum ailesine iyi davranıyorum,zor günlerde yanındayım her zaman.

kızlar benim eski konulara bakarsanız bana daha rahat yardımcı olursunuz.
.

Aile ici kacgalarin baskasinin duymasi iliskiyi yipratir elbette...
Ama senden nefret etmesi icin bir sebeb degil bu , ikinci evliligi diyede sana yuklenmeye hakki.yok....

ben artik olgunlastimla olmuyor iste.boyle soyleyince herkes salsiriya geciyor ama belki birisinin farkindaligi artar. yaptigimiz yada ypmadigimiz herseyin sonuclarina katlanmak zorunda kaliriz eninde sonunda, erkekleri sogutmamak lazim siz kendinizr geldiginizde kimse oldugu gibikalma.bunlari yasmadan da annenizden ogrenmeniz gerekirdi.
hemen eainizin eski esinden neden ayrildigimi anlayanlar olmus bile, bu yuzden aile diye birsey kalmadi ortlikta.evlilik olmus bosan_ blof yap_burnu surtsun taktikler, cocugun oldu, sen artik annesizler. sozum sizedeil bu hemen kestirip atan kralicelere. kimse bulunmaz hint kumasi dgil.

Durumunuz daha kötü olmadan lütfen bu gidişe bir dur diyin
Hobi edinin ne bileyim bir psikoloğa gidin yada ne bileyim bu adamı silkeleyip kendine getirin
Gıcık oldm yaaa

evet çok yıprandık,ilişki yoruldu ama ben bu kadar nefret dolu olmasına şaşırıyorum.beni bir kalıba koymuş ordan çıkarmıyor,ağzımla kuş tutsam kulp takıyor.

Durumunuz daha kötü olmadan lütfen bu gidişe bir dur diyin
Hobi edinin ne bileyim bir psikoloğa gidin yada ne bileyim bu adamı silkeleyip kendine getirin
Gıcık oldm yaaa
inanın ben çok zor bir doğumdan çıktım,ona rağmen bana saydığı o sözleri söylemekten çekinmedi sırf beni kasıtlı olarak üzmek için.sütüm kesilecek dedim,bebeğe acı artık,beni boşversen de.o gün korkunçtu,ben yine hiçbişey olmamış gibi iyi davranıyorum.karşılık bile vermedim.beni çok üzüyor.bu kadar intikam ateşi ile yanması fazla.ben namazlarda dua ediyorum.bir de ilk doğumda loğusa depresyonuna girmiştim,çok sinirli olduğum için o dönemde yıprandık ama geçti,anlamıyor...

karşılıklı konusmadınız mı peki bu durumu

karşılıklı konusmadınız mı peki bu durumu
aslında asıl sıkıntı bu.biz konuşmayı beceremiyoruz.konuşma bir sonuca varmıyor.beni herşeyin suçlusu görüyor. anlamak isteyen biri yok karşımda.mektup yazdım ama okutsam kavga çıkar diye okutamadım.

bak baş başa güzel bir sofra kur mumlar falan
etraf biraz loş olsun
tatlı bir şekilde bize neler oluyor ben seni çok seviyorum vs de
öyle kavga ederek hiç bir şey çözülmez

Iki evliligi de yurutememis adam. Kendi ezikligine yansin
ve aslında ikinci eş olmak büyük hataymış.karşınızda sıkıntılı biriyle başlamak zor.birde benden 10yaş büyük ve abartmıyorum,kibir yapmaksızın sizlerle paylaşıyorum çok güzel yaratılmışım.çevremde herkes sever,beğenir.ve beni bir koca gibi değil de kadın kadını kıskanır ya öyle kıskanıyor.benimle yarış halinde
düğünlere bile yalnız gitmek istiyor.kompleks yapıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…