denemek istiyorum ama ben biliyorum ki ruhu yara almış ve iyileştirmeme izin vermiyor.hep aynı yerde.çıkamıyor o psikolojiden.bak baş başa güzel bir sofra kur mumlar falan
etraf biraz loş olsun
tatlı bir şekilde bize neler oluyor ben seni çok seviyorum vs de
öyle kavga ederek hiç bir şey çözülmez
dene o zaman ne kaybedersin kidenemek istiyorum ama ben biliyorum ki ruhu yara almış ve iyileştirmeme izin vermiyor.hep aynı yerde.çıkamıyor o psikolojiden.
ben çocuklarımızı birlikte büyütmek istiyorum ama beni seven bir eşle.huzurlu bir yuva istiyorum.bir de ailesine tek kelime etmiyorum hala bazı şeyleri görsem de.mesela bir görümce evlendiğimden beri benimle uğraşır,bayağı sorun çıkardı,kavgalara neden oldu ama geçen gün geldiler,ben çok iyi davrandım ama eşim sen ailemden nefret ediyorsun deyip duruyor.onların bir kanadı eksik görüyordene o zaman ne kaybedersin ki
kaybedecek bir şeyinde yok
ama ya kazanacakların onları bir düşün
ve aslında ikinci eş olmak büyük hataymış.karşınızda sıkıntılı biriyle başlamak zor.birde benden 10yaş büyük ve abartmıyorum,kibir yapmaksızın sizlerle paylaşıyorum çok güzel yaratılmışım.çevremde herkes sever,beğenir.ve beni bir koca gibi değil de kadın kadını kıskanır ya öyle kıskanıyor.benimle yarış halinde
düğünlere bile yalnız gitmek istiyor.kompleks yapıyor...
eşinizi bir psikolaga gitmesi lazımben çocuklarımızı birlikte büyütmek istiyorum ama beni seven bir eşle.huzurlu bir yuva istiyorum.bir de ailesine tek kelime etmiyorum hala bazı şeyleri görsem de.mesela bir görümce evlendiğimden beri benimle uğraşır,bayağı sorun çıkardı,kavgalara neden oldu ama geçen gün geldiler,ben çok iyi davrandım ama eşim sen ailemden nefret ediyorsun deyip duruyor.onların bir kanadı eksik görüyor
olmadığı kesin ben gerekli çabayı gösteriyorum ama boş.sonuç hep aynı.ben ne yapacağımı bilmiyorum.Ben olmuyorsa zorlamama taraftariyim, dunyaya kimsenin yukunu cekmeye gelmedin.
beni daha iyi anlarsınız,biri benim için iyi bir şey söylese bana sinir oluyor.tabi böyle bir psikolojiyle bana ne takdiri var ne güzel sözü.içinden gelse de ben şımarırım diye yapmıyor.oysa çevremdekiler dünyalar kadar iltifat etse evde olmayınca insan mutlu olamaz.Ayni ezik kocadan bende de var mutlaka yarisir benle beni deli eder nefret ediyorum cogu zaman o kadar ofkelendiriyo ki beni benden buyuk ve ikinci esim ben de.
eski konularıma bakabilirseniz sevinirim...Durumunuza üzüldüm umarım düzelirsiniz.Lakin Aile içinde olan kavgaları tartışmaları etrafınıza kim diyorda aileler biliyor?
haklısınız ...bu başlıkları görünce korkuyorum
çok teşekkür ederim ama aileleri nasıl çıkaracağız? Gerçi ben onlarla ilgili tek kötü kelime etmiyorum ama anlamıyor ben ailesinden nefret ediyormuşum.beni kalıplardan çıkarmıyor...çok saçma bir hali var...ALLAH cc yar ver yardımcın olsun
evet zaten yaralı başlamıssınız
eminim konuşmussunuzdur bu güne kadar
ama aileleri herşekil çıkarmak gerek hayatınızdan
bunu tam olarak bizde yapabilmiş değiliz
daha çok ben
belliki yaralarınız büyük ve zaman alacak
sofranızı kur başbasa kalmaya çalışın
bebeğiniz çok küçük galiba
eğer öyle olmasaydı bi müddet 2-3 gün daha fazla değil birbirinzle kalıp yenilenmeyede ihtiyacınız olabilir
bi yerlere gidin maddi imkanınız varsa
bana tatil hep gereksiz gibi gelirdi
ama asla öyle değil
yenileniyor insan
hatta mekan değiştirin
mümkünse şehir değiştirin
ne sizin aileniz olsun ne eşinizin
tamam olmuyosa olmuyordur bitirilecekse bitirilir ancak
bitirmek en kolayı
ya sonra....
beni daha iyi anlarsınız,biri benim için iyi bir şey söylese bana sinir oluyor.tabi böyle bir psikolojiyle bana ne takdiri var ne güzel sözü.içinden gelse de ben şımarırım diye yapmıyor.oysa çevremdekiler dünyalar kadar iltifat etse evde olmayınca insan mutlu olamaz.
eski konularıma bakabilirseniz sevinirim...
ilk doğumdan sonra lohusa depresyonuna girmiştim.ben aileme görümcenin,kayınpederin yaptıklarını anlatmıştım ve sonra sorunlar sorunlar...Baktım lakin tartışmalarınızı kimin ailelerinize söylediğinizi bulamadım.
Siz yapıcı olun bence.Okuduğum kadarıyla birçok kez çoğu zorlukları atlatmışsınız.Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım.
abartığınızı asla düşünmüyorum.şimdi kendime soruyorum hangi cesaret ile boşanmışve psikolojik çöküntüye uğramış,kendimden 10yaş büyük biriyle evlenmişim diyorum bu kadar komleks yapacağını tahmin etmemiştim.hayatı kendine zindan etti bana da...Inan cok iyi anliyorum.
Benimki iltifat ederdi ama ben ona iltifat etmesem ya da ilgilenmesem cingar cikardi.
Surekli yaslilik yakisiklilik vs komplekslerine girerdi ya da aldatilma
Bazen sacimi basimi yolasim geliyor biliyor musun
5 aydir ayriyiz ve dun bana telefonda soyledigi sey "senin bana ihtiyacin yok bensiz de yasiyosun 5 aydir" yani bekliyo ki ah kahramanim sensiz hayat zehir gel bana dicem
Guclu olmami kaldiramiyo
Cok afedersiniz ama s.dik yaristirma halinde surekli
biktim gercekten
Ben basim agriyo desem o da karnim agriyor der abartmiyorum o kadar patolojik oldu durum artik
abartığınızı asla düşünmüyorum.şimdi kendime soruyorum hangi cesaret ile boşanmışve psikolojik çöküntüye uğramış,kendimden 10yaş büyük biriyle evlenmişim diyorum bu kadar komleks yapacağını tahmin etmemiştim.hayatı kendine zindan etti bana da...
kıyamam size de,üzülmeyin.peki seviyor musunuz?gerçi bu sorunları yaşamaktan sevmeye fırsat kalmıyor...Kendisi coktugu yetmemis bir de benim psikolojim coktu artik sabrim kalmadi hatta bugun dedim nasil bu kadar vicdansizsin bisey soyle artik dedim ya arkadasim yemin ediyor bana dese ki ben seni sevmiyorum artik git basimdan dese ceker giderim ama demiyor ne ileri ne geri adim atmiyor artik sinirim bozuldu ne zaman netlik kazanicak olsa olay geri kaciyo ya ne bosaniyo ne barisiyo yazik ya insanda azcik merhamet olmaz mi ben de gencecik kadinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?