Kendisi coktugu yetmemis bir de benim psikolojim coktu artik sabrim kalmadi hatta bugun dedim nasil bu kadar vicdansizsin bisey soyle artik dedim ya arkadasim yemin ediyor bana dese ki ben seni sevmiyorum artik git basimdan dese ceker giderim ama demiyor ne ileri ne geri adim atmiyor artik sinirim bozuldu ne zaman netlik kazanicak olsa olay geri kaciyo ya ne bosaniyo ne barisiyo yazik ya insanda azcik merhamet olmaz mi ben de gencecik kadinim
Bilmem ki seviyor muyum anlayamiyorum artik sadecr artik cok kirildim sogudum hele bu kendini begenmis kibirli ben dunyanin en yakisikli erkegiyim tavri yok mu..
kızlar eşime mektup yazmıştım bir haftadır okutsam mı diye beklettim.dün okuttum mektubu.ailesi ile ilgili tartışmalarımızı neden ve sonuçları,ailesiyle olan tartışma esnasındaki diyologları detaylı şekilde anlattım yalansız yanlışsız.onlara kırıldığımı ama hepsini affettiğimi.neyse okudu dün gece ben yatıyordum,geldi hiçbir şey söylemeden bana sarılıp uyudu ve beni sevdiğini söyledi.ben bişey sormadım,o da söylemedi.ne dersiniz bu duruma?