Başrol:"mutsuz aile" :(

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
98
Keşke benimde mutlu bir ailem olsaydı.Şu anda en çok istediğim şeydir bu.Malesef başaramıyorlar.25 yaşına geldim son on yılım mutsuz,borç,haciz,aile içinde aldatma,saygısızlık v.s ile geçti.Belki hepsini sayamadım ama şu an son noktadalar.Beş kuruşa muhtacız.Babamın akılsızlığı yüzünden ailede hiçbir birey mutlu olamadı.Üniversiteyi kendi bursumla okudum.Şimdi de kardeşim öyle okumaya çalışıyor.Babamın bütün maaşı borca gidiyor.Annem babama kızıyor diye ilgisiz diye babam annemi aldatıyor gidiyor üstelik imam nikahı yapıyor başkasıyla
Kardeşim anneme ne zaman evden gidiyorsun diyor.Bende başka bir şehirde çalışmaya hayatta kalmaya çalışıyorum ama her yaz yanlarına geldiğimde bunalıyorum daralıyorum.Uzakta bile olsam rahat yok.Babamın şimdiki derdi ise annemi göndermek başka bi ev kiralayıp.Ama hangi parayla??Ağzımıza ediyor.Kardeşim bas bas bağırıyor hepimize psikoloji bozuldu.Annem hergün ağlıyor.Bana da sahip çıkmıyorum diye bencil ve vicdansız diyorlar.Ben nasıl sahip çıkayım işim garanti değil aldığım maaş çok az annemde çalışmam sen bakarsın diyor ben napayım??ya benim psikolojim kimse beni düşünmüyor:KK43:

Son düzenleme:
Ben şunu anlamadım,anneniz başkasıyla imam nikahı yaparken babanızın haberi yok mu ve babanız nerde?

Aldatan babam şimdi bi düzeltme yaptım.Babam sözde annemin ilgisizliğinden annemi aldatmış

Cok zor bir durum bence annenizi kardesinizi cekin alin babaniz o imamnikahli karilariyla borcun hacizin icinde bogulsun.
Anneniz en azindan cocuk bakar para kazanir,siz calisyormussunuz kardesinizde ia bulur kendinize belki zor olacak ama daha mutlu bir aile ortami yaratirsiniz.

vallahi kaçın kurtulun ama imkanınız varsa annenizi de kurtarın, yazıktır.
Cok zor bir durum bence annenizi kardesinizi cekin alin babaniz o imamnikahli karilariyla borcun hacizin icinde bogulsun.
Anneniz en azindan cocuk bakar para kazanir,siz calisyormussunuz kardesinizde ia bulur kendinize belki zor olacak ama daha mutlu bir aile ortami yaratirsiniz.

vallahi kaçın kurtulun ama imkanınız varsa annenizi de kurtarın, yazıktır.
Annem beraber çıkarsak ben iş miş bulup çalışamam sen bakacaksın diyor benimde işim şu an kesin değil özel iş kardeşimd ben zaten annemgilin bulunduğu yerde okuyorum o yüzden gidiyosanız siz gidin ne haliniz varsa görün ben burda kafa dinleyim kendi hayatıma bakayım diyor ben napacağımı şaşırdım

Kısacası herkes kendini düşünüyor.O zaman neden ben kendimi düşünmeyim?? Keşke elimde bi sermaye olsaydı da bir yerlerden başlasaydım uzak durup? Bir birikm yok belli olmayan bir işim var neler yapacağım bilmiyorum:(

anne babanız kesinlikle ebeveyn gibi davranmıyor. babanız imam nikahlı yaşadığı kişiyi böyle alenen nasıl çekinmeden konuşabiliyor. anneniz sizi ve kardeşinizi o pislikten çıkarmalıydı. aldatıldığını ispat edip boşansın. borcu o kadınla ödeyecekler artık .

Keşke benimde mutlu bir ailem olsaydı.Şu anda en çok istediğim şeydir bu.Malesef başaramıyorlar.25 yaşına geldim son on yılım mutsuz,borç,haciz,aile içinde aldatma,saygısızlık v.s ile geçti.Belki hepsini sayamadım ama şu an son noktadalar.Beş kuruşa muhtacız.Babamın akılsızlığı yüzünden ailede hiçbir birey mutlu olamadı.Üniversiteyi kendi bursumla okudum.Şimdi de kardeşim öyle okumaya çalışıyor.Babamın bütün maaşı borca gidiyor.Annem babama kızıyor diye ilgisiz diye babam annemi aldatıyor gidiyor üstelik imam nikahı yapıyor başkasıyla
Kardeşim anneme ne zaman evden gidiyorsun diyor.Bende başka bir şehirde çalışmaya hayatta kalmaya çalışıyorum ama her yaz yanlarına geldiğimde bunalıyorum daralıyorum.Uzakta bile olsam rahat yok.Babamın şimdiki derdi ise annemi göndermek başka bi ev kiralayıp.Ama hangi parayla??Ağzımıza ediyor.Kardeşim bas bas bağırıyor hepimize psikoloji bozuldu.Annem hergün ağlıyor.Bana da sahip çıkmıyorum diye bencil ve vicdansız diyorlar.Ben nasıl sahip çıkayım işim garanti değil aldığım maaş çok az annemde çalışmam sen bakarsın diyor ben napayım??ya benim psikolojim kimse beni düşünmüyor:KK43:

Yaşadıklarınızı çok iyi anlayabiliyorum çünkü bu saydıklarınızın çoğunu şuan ben yaşıyorum ve yaşım sizden küçük hayatım çok düzensiz ve berbat , üniversiteyi başka bir şehirde okumak istiyorum bu yüzden siz de bence başka bir şehirde kendinize iş bulun orya taşının zor gibi görünüyor ama gayret ederseniz başarabilirsiniz

Yaşadıklarınızı çok iyi anlayabiliyorum çünkü bu saydıklarınızın çoğunu şuan ben yaşıyorum ve yaşım sizden küçük hayatım çok düzensiz ve berbat , üniversiteyi başka bir şehirde okumak istiyorum bu yüzden siz de bence başka bir şehirde kendinize iş bulun orya taşının zor gibi görünüyor ama gayret ederseniz başarabilirsiniz
İnşallah hayatlarımız yoluna girer de kurtuluruz sinirle yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum.Şu an zaten onlardan ayrıyım çok şükür ama yinede rahat bırakmıyorlar.Sırf tatil diye geldim gelmez olaydım.Aile bir bütünlüktür ama bizimkiler hiç bütünlük kuramıyor.Bazen ailenizi üzmeyin onlarla iyi geçinin deniyor ama bazı ailelerde böyle kendinden soğutuyo ne saygı kalıyor ne de sevgi

Canım Allah yardımcın olsun. yaşadıkların çok zor. Umarım en kısa sürede en azından kendini kurtarırsın bu durumdan.
Bir de lütfen ailen hakkındaki meselelerde çok farklı bir durum olmadığı sürece bu konudan devam et. Nerdeyse her gün bir konu oluyor. İnsanlar öncekileri bilmediğinden anlamıyorlar da. İlk mesajını editleyebiliyorsun da. Gerekirse ona eklemeler yaparsın.

Bazen içimden geçiriyorum tamamen bütün aile ferdleriyle iletişimimi kessem mi diye ?? Bunu başarabilir miyim ki?? Belki başarırsam mutlu olabilirim :KK43:Bu şekilde ailelerinden ayrı olup mutlu olan var mı ama tamamen hayatınızdan çıkararak?? Ve bunu yapmak doğru olur mu?

Sorumsuz baba sorumsuz anne ve onlarin yetistirdigi sorumsuz bir kardes bir de artik mutlu olmak isteyen bir genc kiz. Belki bana kizacaklar bu yazdiklarim icin ama ben de hemen hemen ayni problemleri yasadim ama annem sorumsuz degildi. Maddi olarak beklentisi yoktu ama psikolojik olarak cok baskisini gordum. Ablam kacarak evlendi kocasi icin onbinlerce liralik borca girip o borclarla geri geldi babam desen seninkinden farki yok. Universiteyi baska sehirde okudum telefonda bir ton tantana.. boyle boyle gecti mezun olunca doguya tayin istedim su anda da guneydogudayim yasadiklari yere donmeye de hic niyetim yok. Calis arkadasim git baska yerde kafani dinle. 3 kurus maasina oturdugu yerden ortak olacaksa annen de gelmesin. Bir sure sonra kardesin buyur annen baban durumunu duzeltir yine gelirsinizbir araya

Back
X