• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baştan biter başka kız mı yok dedi

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
906
323
sevgilimle inişli çıkışlı ilişkimiz vardı sürekli tartışmalarımız en sonunda ayrıldık barıştık neyse mevzuya geleyim dün telde konuşurken evlendiğimizde yaz tatillerinde onun memleketine gitmemiz gerektiğini söyledi ben bu durumu kabul etmedim tartışma büyüdü gelirsin gelmezsin diye bende benim fikrimin hiç mi önemi yok ben istemiyorsam zorla mı gitcez dedim evet zorla gitcez demez mi sinirden kudurdum resmen gitmiycez istemiyorum deyince bana baştan biter o zaman benle gidecek başka kız mı yok onunla evlenirim dedi benim ise tek cevabım tamam diyip teli kapatmam oldu bir buçuk yıl sonra ben bunu mu hak ettim şimdi hiç bişey olmamış gibi bana mesaj atıyor niye bu kadar takıntı yaptın ne oldu diye

Son düzenleme:
memleketine niye gidiyormuşsunuz işiniz gücünüz olmayacak mı sizin

memleketine niye gidiyormuşsunuz işiniz gücünüz olmayacak mı sizin

yıl sonlarında ikimizin işide ağır sürekli ayaktayız evlenince de çalışacağım yılda 1 hafta izinli olup kendime vakit ayırmam gerekirken onun memleketine gidip halasına dayısına hizmet etmem gerekmiş

ona göre benim yaptığım saygısızlık mış böyle birini istemiyormuş bende ben senin süs köpeğin değilim çektiğin yere götüreceğin benimde düşüncelerim fikirlerim var diyince baştan biter başka kız mı yok cevabını aldım

İnişli çıkışlı bi ilişki sonucunda yapacağın en büyük hata evlilik olur canımm..Büyüklerin lafı vardır BALIK BAŞTAN KOKAR diye..Okadar doğru ki..Hem şimdiden sana söylediği lafa bak..Yazık etme bence kendine evlenerek sakın...

yani sudan sebepten kavga buna denir herhalde.. nişanlandınız, evlendiniz, yaz geldi de nereye gideceğinizi mi tartışıyorsunuz? :) yapmayın allah aşkına hele o zaman bir gelsin, bir kaç gün onun memleketine gider, kalan günler keyfinize bakarsınız.. tek sorununuz bu olsun ne diyeyim :34:

ona göre benim yaptığım saygısızlık mış böyle birini istemiyormuş bende ben senin süs köpeğin değilim çektiğin yere götüreceğin benimde düşüncelerim fikirlerim var diyince baştan biter başka kız mı yok cevabını aldım

senın hakettıgın bu değil O SENİ HAKETMİYOR !!!

vur agzına al ekmegi tarzı bir insan arıyor sanırım ki okudugum kadarıyla sende hıc oyle bır ınsan degılsın bu dik baslılık değil söz hakkının oldugunu gostermektir .. ama karsındaki insan sana boyle bır cevap verıyorsa ne kadarda sevsen ölsendee unutursun..

kalbini aç içine bi kaya parçasını koy ama bu adamdan vazgeç !!!! bu kadar acık ve net soyluyorum karar senın tabıkıde....

yani sudan sebepten kavga buna denir herhalde.. Nişanlandınız, evlendiniz, yaz geldi de nereye gideceğinizi mi tartışıyorsunuz? :) yapmayın allah aşkına hele o zaman bir gelsin, bir kaç gün onun memleketine gider, kalan günler keyfinize bakarsınız.. Tek sorununuz bu olsun ne diyeyim :34:

sudan sebep olarak förle bilir ama bu benim hayatımı etkileyecek bir mesele daha farklı sorunlarımız var sadece bu ufak bir kısmı fikrinize saygım duyarım

senın hakettıgın bu değil O SENİ HAKETMİYOR !!!

vur agzına al ekmegi tarzı bir insan arıyor sanırım ki okudugum kadarıyla sende hıc oyle bır ınsan degılsın bu dik baslılık değil söz hakkının oldugunu gostermektir .. ama karsındaki insan sana boyle bır cevap verıyorsa ne kadarda sevsen ölsendee unutursun..

kalbini aç içine bi kaya parçasını koy ama bu adamdan vazgeç !!!! bu kadar acık ve net soyluyorum karar senın tabıkıde....

bende insanım benimde düşüncelerim var tek başına bir hayat kurmayacaksın ki beni hiçe sayıyorsun en iyisi bu balık baştan kokar en hayırlısı ayrılmak daha fazla ileri gitmeden

sevgilimle inişli çıkışlı ilişkimiz vardı sürekli tartışmalarımız en sonunda ayrıldık barıştık neyse mevzuya geleyim dün telde konuşurken evlendiğimizde yaz tatillerinde onun memleketine gitmemiz gerektiğini söyledi ben bu durumu kabul etmedim tartışma büyüdü gelirsin gelmezsin diye bende benim fikrimin hiç mi önemi yok ben istemiyorsam zorla mı gitcez dedim evet zorla gitcez demez mi sinirden kudurdum resmen gitmiycez istemiyorum deyince bana baştan biter o zaman benle gidecek başka kız mı yok onunla evlenirim dedi benim ise tek cevabım tamam diyip teli kapatmam oldu bir buçuk yıl sonra ben bunu mu hak ettim şimdi hiç bişey olmamış gibi bana mesaj atıyor niye bu kadar takıntı yaptın ne oldu diye

sen de ona de ki benimle seninle kaybedecek vaktim yok. benimle burada yaşayacak başka erkek mi yok sanki de. anlasın söylediğinin ne kadar yanlış bişi olduğunu

daha söz yok nişan yok bişey yok memlekete gitme kavgası var enteresan
ve bu konuyu neden bu kadar buyuttunuz ki ben evlendim eşimin yaşadığı sehre geldim ailesi de burda yaşıyo da esas memleket bura değil tabi ama biz her bayram benim memleketime gidiyoruz hatta her fırsatta daha onun memleketine gitmedik
şimdi o zaman eşim bana her sefer senin memleketine mi gitcez başka kız mı yok mu demeliydi enteresan valla

daha söz yok nişan yok bişey yok memlekete gitme kavgası var enteresan
ve bu konuyu neden bu kadar buyuttunuz ki ben evlendim eşimin yaşadığı sehre geldim ailesi de burda yaşıyo da esas memleket bura değil tabi ama biz her bayram benim memleketime gidiyoruz hatta her fırsatta daha onun memleketine gitmedik
şimdi o zaman eşim bana her sefer senin memleketine mi gitcez başka kız mı yok mu demeliydi enteresan valla

sözlü gibi bişeyiz onun ailesi beni biliyor benim ailem onu tanıştık benim tek sorunum benim düşüncelerime değr vermemesi

sen de ona de ki benimle seninle kaybedecek vaktim yok. benimle burada yaşayacak başka erkek mi yok sanki de. anlasın söylediğinin ne kadar yanlış bişi olduğunu

aynısını söylediğimde verdiği cevap sen zaten dünden hazırmışsın oldu ona göre tek suçlu benim

Çok güzel söylemiş, ağzına sağlık.

Söz, nişan yokken kalitesini belli eden adamdan korkmayacaksın, yol vereceksin gidecek.

O zihniyetteki biri kendini şimdi tutsa, sonra tutamazdı, daha çok üzülürdünüz.

istediğimiz kadar konuşalım bu kardeşimiz yine o adamla barışacak :ssz: adam da nasıl olsa dönüyor aynen devam havasında :ssz:

Sizinde cevabiniz bana da baska erkek mi yok olmliymis.bu tartisayi bence basindan yaptiginiz iyi olmus..en azindan kartlar acilmis..böylelikle siz tavrinizi net koyarsiniz...ayriliksa ayrilik...

bu aile meseleleri beni cok geriyor...bence iki isana kalsa belki insan iyi kötü orta yolu bulur...ama aileler isin icine girince isler cikmaza giriyor...cok zor....
Kod:
Kod:

ona kız varda sana başka erkek yokmu...
belli etmiş şimdiden kendini...

Back
X