- 28 Kasım 2021
- 106
- -178
- 11
- 33
- Konu Sahibi batilinanc
-
kandırıyor siziTamam da ne farkeder diyoruz? Siz doktor olsaniz ya da diger arkadas doktor olsa veya tam tersi diyelim ki doktor degil ve hepimizi kandiriyor, bundan size ne? Konuyla ne alakasi var?
salak mısın mesajı kapalı yollayacaktımNeden size güvenip yollasın? Siz yollayın bir adım atın o da atar belki madem kendinize bu kadar güveniyorsunuz.
Tamam da ne farkeder diyoruz? Siz doktor olsaniz ya da diger arkadas doktor olsa veya tam tersi diyelim ki doktor degil ve hepimizi kandiriyor, bundan size ne? Konuyla ne alakasi var?
Yersen…özeldekinin gazına gelmiş♀
Hanımlar şu mesaj açık değil mi? Dedikodular yapılmış, mesleğimden şüphe edilmiş, ve konu bile isteye buraya getirilmiş. Rica ediyorum bana böyle oyunlar oynamayın.özelden dip no at
ben de atacağım
herkes şüpheli senden
hemşiresin belki att
dip no gönder o kadar atıp tutmaya bana sallamaya göre bir alt yapın var mı görelim
Yahu niye insanlar birbirine diploma no yollasin? Neden kendini ifsa etsin? Kafayi mi yedik bu kadarNeden size güvenip yollasın? Siz yollayın bir adım atın o da atar belki madem kendinize bu kadar güveniyorsunuz.
ay doktorculkuk sonuna gekldş korktuHanımlar şu mesaj açık değil mi? Dedikodular yapılmış, mesleğimden şüphe edilmiş, ve konu bile isteye buraya getirilmiş. Rica ediyorum bana böyle oyunlar oynamayın.
Üye eski belli ki, buradan da başka üyelerle kulis yapmış.
Rica ediyorum böyle ucuz oyunlara müdahele etmeyin beni. Yetişkin insanlarız, bir sorun varsa aramızda yüzüme söyleyin konuşalım.
Ama birine iftira atmak, alenen konuyu ona getirmek hoş bir şey değil.
Özelden söylemiyor ki hepimiz biliyoruz mesleğini.ben gerçekten kimseyi kırmak istemedim
bana özelden yazılınca yükseldim
o da seri beğenmemiş
derdi ne merak ettim
ben zelden kimseye mesleğimi söylemedim
kandırıyor sizi
bana ne
gidiyorum zaten
hoş kalın :)
İnanamıyorum ben.özeldekinin gazına gelmiş♀
Once siz bi karar verin, kendinizi mi kurtarmak istiyorsunuz yoksa birilerine satasmak mi?ayrıca ne olur bu platformu ego mastürbasyonu için kullanmayın
insanlar yazıyor
siz robot gibi ezber cevap veriyırsunuz
biraz empati
nolur anlamıyorsanız yazmayın
kötü duruma itmeyin
ee bir de alsın :)kandırıyorda ne yapıyor mesela?
teşhis mi koyuyor bize?
oramız buramız ağrıyınca yarı muayne ücreti mi alıyor bizden?
Şikayet ettim ben de. Araştırsın yönetimHanımlar şu mesaj açık değil mi? Dedikodular yapılmış, mesleğimden şüphe edilmiş, ve konu bile isteye buraya getirilmiş. Rica ediyorum bana böyle oyunlar oynamayın.
Üye eski belli ki, buradan da başka üyelerle kulis yapmış.
Rica ediyorum böyle ucuz oyunlara müdahil etmeyin beni. Yetişkin insanlarız, bir sorun varsa aramızda yüzüme söyleyin konuşalım.
Ama birine iftira atmak, alenen konuyu ona getirmek hoş bir şey değil.
Tamam sizsiniz. Foyamı ortaya çıkardınız. Tebrik ediyorumay doktorculkuk sonuna gekldş korktu
Evet şu an sizin yaptığınız gibi. Hani ölmek istiyordunuz siz noldu ?ayrıca ne olur bu platformu ego mastürbasyonu için kullanmayın
insanlar yazıyor
siz robot gibi ezber cevap veriyırsunuz
biraz empati
nolur anlamıyorsanız yazmayın
kötü duruma itmeyin
arkadaşlar anlamıyorsunuz bir doktor enim paylaşımımı beğenmedim bun intihara giden biri zqareb o sırada doktor bu diyen oldum ben de yükse4ldimİnanamıyorum ben.Otrera ya kafayı takmış biri. Az önce intihar ediyordu şimdi diploma no soruyor meslek yatıştırıyor ve bir haftada özelden kulisler döndürüyor. Yaşamak için fazla çaba harcıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?