Bastırmaya, dizginlemeye çabaladıklarınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bipolarmışsınız ve depresyon dönemindeymişsiniz anladığım kadarıyla. yani şu an böyle hissetmeniz çok normal. insan kötü hissedince ezelden beridir öyle hissetmiş ve bundan sonra da hep öyle hissedecekmiş gibi geliyor ama öyle değil. depresyonun dibindeyken her şey çok kötü herkes çok kötü geliyor ama öyle de değil. beyninizdeki kimyasallar düzgün çalışmadığı için şu an mantıklı düşünmeniz imkansız. o yüzden düşünmeyin. size garanti veriyorum bu dönemi atlatınca tekrar iyi hissedeceksiniz mutlu olacaksınız. meditopia uygulamasını indirin ve bir meditasyon yapın lütfen. ücretsizleri var. youtube’da da eminim vardır videolar. şu an düşünmeyin, çünkü hiçbiri mantıklı değil, zaten olması gereken de bu değil mi? bipoların depresyon dönemi zaten böyle olmaz mı? şu an düşünerek çıkış bulmanız zaten imkansız.

Bu tarz dürtüler genelde pek sağlıklı ve yaygın değildir. Bu yüzden çok işinize yarayacak tavsiyeler alamazsınız çünkü biraz daha üst düzey sizin durumunuz. Dürtü kontrol bozukluğu veya OKB tanısı aldınız mı daha önce?

arkadaşlar anlamıyorsunuz bir doktor enim paylaşımımı beğenmedim bun intihara giden biri zqareb o sırada doktor bu diyen oldum ben de yükse4ldim
Kim size doktor dedi o üye için. Dedikodu yapıp gelip burda üyeye sataşıyorsunuz. Beğenmedim bile kafayı takıp ölmeyi düşünüyorsanız acil kliniğe yatın siz

Türk kadınları kötü diyorsunuz ama otreranın yalan söyleyeceğini düşünmek gibi bir fesatlık bizim aklımıza gelmemişti mesela? Ilk sizden duydum böyle bir şeyi

Kendisi çok yardımseverdir. Ve çok üzgünüm sizin için ama gerçekten doktordur da tanıyorum onu çünkü.

Ama tanımadan önce de böyle bi yalan konuşacağı hiç aklıma gelmemişti . Başımın çok sıkıştığı bir anda bana yardımcı olmuştu. Aklıma beni kaldıracağı hiç gelmemişti mesela. Böyle bir ruh hastalığı olabilir mi?

Bazıları bizden güzeldir. Bazıları zekidir. Bazıları şanslıdır. Bazıları çalışkandır. Bazıları başarılıdır. Bazıları beceriklidir.

Her insan bir yönüyle bizden üstündür.

Karşımızdaki insanın bizden üstün olan yönüne saygi duymak bize çok zor geliyor. Hemen yaftalamaya çalışıyoruz.

Akademik başarısı bizden üstün diye dövelim mi onu ne önerirsiniz bize?

ya senin şu lütfen alıntı yapmayın mesajını gördükçe alıntılayasım geliyor gıcıklığına

intihar düşünen bir üyenin neden bu kadar üzerine gidildi ki cidden anlamıyorum. zaten bipolarım, depresyon dönemindeyim diyor, o dönemde mantıklı düşünememesi çok normal. onu demiş bunu demiş ne önemi var ki? hayatını sonlandırmak isteyecek kadar dipte ve hassas bir anda zaten. umarım kendine bir şey yapmazsın çok üzüldüm gerçekten

Burada bir üyeyi hedef alıp buraya gel doktor değişsin deyip kendini ifşa etmesini istedi ve aşağıladı. Türk kadınları kötü dedi ve ego mastürbasyonu yapıyorsunuz dedi

Burada bir üyeyi hedef alıp buraya gel doktor değişsin deyip kendini ifşa etmesini istedi ve aşağıladı. Türk kadınları kötü dedi ve ego mastürbasyonu yapıyorsunuz dedi
Konusuyorduk sakin sakin gidiyordu bir anda o doktor cıksın ortaya dedı ben şok oldum
Ben asıl ozelden mesaj atanı merak ettım

Sakinlesen konu sahibi Bı anda degıstı

Üzdü.

Siz güneyyarımküre nickli üye misiniz?
O değilseniz ciddiye almayın ama o iseniz kendinizi ifade etme şeklinizde bile ciddi ilerleme var.

Ama yine de içerik, üslup kötü. Belli ki zor bir süreçten geçiyorsunuz, bipolarmışsınız. Burası insanlara atarlanıp stres atma yeri değil diyecektim ki katliam düşüncenizi okudum. Umarım psikiyatristinize anlatıyorsunuzdur bunları.
Yatarak tedavi olmanız gerekiyorsa da öyle yapın lütfen. Hem kendiniz hem çevrenizdeki insanlar için.
Bipolar olup bu durumu kontrol etmeyi öğrenmiş bir sürü insan var. Siz de yapabilirsiniz bunu. Ama önce şu kafadan çıkmanız, kendinize ve başkalarına acımayı bırakmanız lazım.

İyi de kimse üzerine gitmedi ki. İlk sayfaları okursan eğer onca asagılamaya, hakarete ragmen sakin olun dedik, yazmak isterseniz kutumuz açık dedik yazdık çizdik. Hepimizi kısa kısa kesti attı baska bir üyeye yönlenerek beğenmedimden girdi, dip no at cart curt zırvaladı. Yalnız depresif dönemindeki bipolar oturup burdan birinin dip nosunu ne diye akıl etsin. Diğer konusunda tecrübeli üyeler yazmıs uzun uzun zaten. Konusurken bi üyeyi hedef alıyosa altında bi bit yeniği vardır zaten.

Pffffff uçurumdan atlıyo sanarak oturdum narin narin yazdık kedi açlıktan öldü, antibiyotik saatim geçti valla bu konu açığa kavuşmadan uyku yok bana

Konusuyorduk sakin sakin gidiyordu bir anda o doktor cıksın ortaya dedı ben şok oldum
Ben asıl ozelden mesaj atanı merak ettım

Sakinlesen konu sahibi Bı anda degıstı

Üzdü.
Aynen baya iyi cevaplar verdin yardımcı olmaya çalıştın. Ama ben asla inanmıyorum yeni üye olduğuna. Yönetim o dedikodu yapanları da bulur zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…