- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi batilinanc
-
ee bir de alsın :)
golüysen ver sen
zamanı var ben akşamdan sabaha demedim kiEvet şu an sizin yaptığınız gibi. Hani ölmek istiyordunuz siz noldu ?
size hoşçalın
Bu tarz dürtüler genelde pek sağlıklı ve yaygın değildir. Bu yüzden çok işinize yarayacak tavsiyeler alamazsınız çünkü biraz daha üst düzey sizin durumunuz. Dürtü kontrol bozukluğu veya OKB tanısı aldınız mı daha önce?Ben bu konuda da farklı yazmayacağım.
Ama size gelen herhangi bir dürtüyü nasıl yok ediyorsunuz?
Nasıl başa çıkıyorsunuz?
Durduk yere başka ortamı temizleme, ağlama, gülme, sarılma, itme, konuşursam teklerim, bakarsam anlarlar vb dürtüler..
Lütfen yazar mısınız
Kim size doktor dedi o üye için. Dedikodu yapıp gelip burda üyeye sataşıyorsunuz. Beğenmedim bile kafayı takıp ölmeyi düşünüyorsanız acil kliniğe yatın sizarkadaşlar anlamıyorsunuz bir doktor enim paylaşımımı beğenmedim bun intihara giden biri zqareb o sırada doktor bu diyen oldum ben de yükse4ldim
ay doktorculkuk sonuna gekldş korktu
Türk kadınları kötü diyorsunuz ama otreranın yalan söyleyeceğini düşünmek gibi bir fesatlık bizim aklımıza gelmemişti mesela? Ilk sizden duydum böyle bir şeyi
Kendisi çok yardımseverdir. Ve çok üzgünüm sizin için ama gerçekten doktordur da tanıyorum onu çünkü.
Ama tanımadan önce de böyle bi yalan konuşacağı hiç aklıma gelmemişti . Başımın çok sıkıştığı bir anda bana yardımcı olmuştu. Aklıma beni kaldıracağı hiç gelmemişti mesela. Böyle bir ruh hastalığı olabilir mi?
Bazıları bizden güzeldir. Bazıları zekidir. Bazıları şanslıdır. Bazıları çalışkandır. Bazıları başarılıdır. Bazıları beceriklidir.
Her insan bir yönüyle bizden üstündür.
Karşımızdaki insanın bizden üstün olan yönüne saygi duymak bize çok zor geliyor. Hemen yaftalamaya çalışıyoruz.
Akademik başarısı bizden üstün diye dövelim mi onu ne önerirsiniz bize?
ya senin şu lütfen alıntı yapmayın mesajını gördükçe alıntılayasım geliyor gıcıklığına
2 hafta oldu çıkalı gülmedim
Ağlayamadım da
hayır
burda benimle dalga geçenlere bile gülmedim şu an
ispat etmem zor
Sızın adınıza sevındım geldıgınızde hıc gulmuyordunuz giderken en azından gulumsuyorsunuzkandırıyor sizi
bana ne
gidiyorum zaten
hoş kalın :)
Burada bir üyeyi hedef alıp buraya gel doktor değişsin deyip kendini ifşa etmesini istedi ve aşağıladı. Türk kadınları kötü dedi ve ego mastürbasyonu yapıyorsunuz dediintihar düşünen bir üyenin neden bu kadar üzerine gidildi ki cidden anlamıyorum. zaten bipolarım, depresyon dönemindeyim diyor, o dönemde mantıklı düşünememesi çok normal. onu demiş bunu demiş ne önemi var ki? hayatını sonlandırmak isteyecek kadar dipte ve hassas bir anda zaten. umarım kendine bir şey yapmazsın çok üzüldüm gerçekten
Konusuyorduk sakin sakin gidiyordu bir anda o doktor cıksın ortaya dedı ben şok oldumBurada bir üyeyi hedef alıp buraya gel doktor değişsin deyip kendini ifşa etmesini istedi ve aşağıladı. Türk kadınları kötü dedi ve ego mastürbasyonu yapıyorsunuz dedi
Sızın adınıza sevındım geldıgınızde hıc gulmuyordunuz giderken en azından gulumsuyorsunuz
İyi de kimse üzerine gitmedi ki. İlk sayfaları okursan eğer onca asagılamaya, hakarete ragmen sakin olun dedik, yazmak isterseniz kutumuz açık dedik yazdık çizdik. Hepimizi kısa kısa kesti attı baska bir üyeye yönlenerek beğenmedimden girdi, dip no at cart curt zırvaladı. Yalnız depresif dönemindeki bipolar oturup burdan birinin dip nosunu ne diye akıl etsin. Diğer konusunda tecrübeli üyeler yazmıs uzun uzun zaten. Konusurken bi üyeyi hedef alıyosa altında bi bit yeniği vardır zaten.intihar düşünen bir üyenin neden bu kadar üzerine gidildi ki cidden anlamıyorum. zaten bipolarım, depresyon dönemindeyim diyor, o dönemde mantıklı düşünememesi çok normal. onu demiş bunu demiş ne önemi var ki? hayatını sonlandırmak isteyecek kadar dipte ve hassas bir anda zaten. umarım kendine bir şey yapmazsın çok üzüldüm gerçekten
Aynen baya iyi cevaplar verdin yardımcı olmaya çalıştın. Ama ben asla inanmıyorum yeni üye olduğuna. Yönetim o dedikodu yapanları da bulur zatenKonusuyorduk sakin sakin gidiyordu bir anda o doktor cıksın ortaya dedı ben şok oldum
Ben asıl ozelden mesaj atanı merak ettım
Sakinlesen konu sahibi Bı anda degıstı
Üzdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?