- 28 Kasım 2021
- 106
- -178
- 11
- 33
- Konu Sahibi batilinanc
-
sen iyi misin kadın üyeKusura bakmayın ama bu yazdıklarınızı ben ve benim gibi bazı üyeler unutmadı. Her türlü hakareti ettiniz bize, sonra yine gelip fikir almak istiyorsunuz, bir de en başından bize ayar vermeye çalışıyorsunuz.
Kusura bakmayın çocuk gibi azarlayamazsınız kimseyi.
Bir de sorunu söylesem yanlış yönlendirme yapacaksınız diyorsunuz, hem bizi beğenmeyip hem de gelip neden bizimle dertleşiyorsunuz o zaman?
Uzulmeyin, herkes anlamadigina tepki verir. Yazdiklarinizin bir kismi anlasilmiyor; cunku ofkelisiniz. İnsanlar da anlatmamakta israrci oldugunuz icin ve yardim edemedikleri icin tepki veriyor. Sakince tane tane en azindan ana hatlariyla anlatsaniz?bir adım attım
deniyorum
bilmiyorum
ben tecrübe konuşsun istedim
taşlandım
üzüldüm
Bura kac milyonluk cesit cesit kisiliklerin bulundugu bir site o yüzden lütfen kafanıza takmayın. Bu dünya cekilecek gibi degil zaten.yazdım işte ama
üyelerin tutumunu gördünüz
bize burda yer yok
kime ne yazayım
yakınımlarıma zaten anlatmıyorum
tek başıma cebelleşiyorum
derdimi anlatacak kadar insan olsam inanın ben böyle olmazdımUzulmeyin, herkes anlamadigina tepki verir. Yazdiklarinizin bir kismi anlasilmiyor; cunku ofkelisiniz. İnsanlar da anlatmamakta israrci oldugunuz icin ve yardim edemedikleri icin tepki veriyor. Sakince tane tane en azindan ana hatlariyla anlatsaniz?
hepsini deniyorumBura kac milyonluk cesit cesit kisiliklerin bulundugu bir site o yüzden lütfen kafanıza takmayın. Bu dünya cekilecek gibi degil zaten.
Depresif bir dönemdeymissiniz zaten. Tekrar ilaclarınıza düzenli baslarsanız eger her sey eskiye dönebilir ne dersiniz?
anladım.ölüm ceza değil ki
kurtuluş
aksine hayatta kalmak insanlara rol yapmak zulum
en fazla 20 dakika kıvranırım sonsuz uyurum
biter hepsi
katliamdan korkuyorum
arkamda kalacakları da götürmeyi düşünüyorum
bakın bu komıktı ıste
Bi gun anlatmak isterseniz bana yazin, ben dinlerimderdimi anlatacak kadar insan olsam inanın ben böyle olmazdım
yazarım belki anlayan olur dedim
ölüm ceza değil ki
kurtuluş
aksine hayatta kalmak insanlara rol yapmak zulum
en fazla 20 dakika kıvranırım sonsuz uyurum
biter hepsi
katliamdan korkuyorum
arkamda kalacakları da götürmeyi düşünüyorum
ben sizin güzel yüreğininizden öperimBi gun anlatmak isterseniz bana yazin, ben dinlerim
Deneyin lütfen elinizden geldiğince deneyin. “Sadece deniyorum” demeyin. “Bu deneylerin sonucu zafer olacak” diyin.hepsini deniyorum
zaten sadece deniyorum
son adım işte
siz çok iyisiniz
turk kadınları kotumuymus :)ben sizin güzel yüreğininizden öperim
canım uzak
sizi hep hafızamda tutacağım
çok iyi insansınız
çok tatlısınızDeneyin lütfen elinizden geldiğince deneyin. “Sadece deniyorum” demeyin. “Bu deneylerin sonucu zafer olacak” diyin.
Son adım diye bir sey yok. Dokuz köyü ateşe verip mangal yapacak yaşama isteğinizi ta burdan hissettim ben. :) neden olmasın?
Burada yazamazsanız eger lütfen bana özelden de ulaşabilirsiniz.
siz istisna :)turk kadınları kotumuymus :)
Tesekkur ederim, siz de oyle. Tedavinize devam edin lutfen, bipolarin depresif donemleri ne yazik ki boyle olabiliyor. Bu donemi olabildigince kisa surede en az hasarla atlatmak sizin elinizde biliyorsunuz. Yardim edebileceginiz bir canli (insan, hayvan) bulmaniz hayata tutunmanizi ve depresyonu daha kisa surede atlatmanizi saglar. Bir sekilde bag kurun ozetleben sizin güzel yüreğininizden öperim
canım uzak
sizi hep hafızamda tutacağım
çok iyi insansınız
sizi kocaman şükranla sarıyorumTesekkur ederim, siz de oyle. Tedavinize devam edin lutfen, bipolarin depresif donemleri ne yazik ki boyle olabiliyor. Bu donemi olabildigince kisa surede en az hasarla atlatmak sizin elinizde biliyorsunuz. Yardim edebileceginiz bir canli (insan, hayvan) bulmaniz hayata tutunmanizi ve depresyonu daha kisa surede atlatmanizi saglar. Bir sekilde bag kurun ozetle
bunu anca düşünen biri tahmin ederTecrübe duymak istediğinizi söylemişsiniz, diğer konunuzda Strobe ve Samantha size uzun uzun kendilerini açtılar. Benim de intihar dürtümün aşırı baskın olduğu 2 uzunca dönemim oldu. Varoluş sıkıntısını, yaşayamamayı çook iyi bilirim. İnsan koca dünyada kendine nasıl yer bulamaz, ayrık otu gibi durmak nedir bilirim. Ben ot gibi de olsa yaşamayı seçtim. Nasıl olsa öleceğiz. Ölümsüz değiliz. O dürtü uzun yıllardır gelmedi. Umarım yaşamda yerinizi bulursunuz ve ruh sancılarınız diner. Ama lütfen evcillerinize bir şey yapmayın... Lütfen.
yaa ıste hayatada boyle bakacaksınız bu ısın kuralı busiz istisna :)
kabuk ediyorum
haksızlık ettim
önceki yorumları mal ettim
yanlış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?