Bastırmaya, dizginlemeye çabaladıklarınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar aranızdaki dr kim
beğenmiyormuş beni
kimse beğenmedi
o kadın bana mesaj yazsın
dip no gönreeyim

haklısınız korkmakta
ben bile emin değilim
ben sadece benim durumum irdelenmesin
tecrübesi olan yazsın istedim
belki yol olur diye
Size ciddi zarar verenler mi oldu. Bunun suçlusu siz degilsiniz. Ne kendinize nede bir başkasına kötülük etmeyin.
Yaşadıklarınızi anlatın, icinizdekileri bağıra çağıra dışa vurun.

Bak size çok sevdiğim bir kitaptan alıntı vereceğim.

“Kisilikler empresyonist tablolar gibidir. Uzaktan herkes yekpareymis gibi görünür, yakından bakıldıgında ise her birimiz farklı ruh hallerinin, idrak ve güdülerin hayret verici karmasıklıgından ibaretiz” (Modern Yasamda Kisilik Bozuklukları kitabından alıntı)

İste böyle, icimize kimse giremediği sürece göremiyorlar. Su an histeri ve konversiyon reaksiyonlarınızı uç noktalarda yasıyosunuz. Ruhsal durumunuzun dengesini bozacak düsüncelerinizden uzaklasın ve bir an önce tedaviye baslayın.

doktor olan kim arkadaşlar beğenmedim yapıyormuş
herkes yapıyıor
tanıtsın kendini
ya alemsınız ya
kım ulen o doktor cıksın ortaya
ben bılıyorum soylemem

burada gulmenız gerekıyor konu sahıbı

bunu anca düşünen biri tahmin eder
yanımda mısın

Yanınızdayım. Burda kalın, yazın. Çok sevdiğim yazarlardan Tezer Özlü de senelerce bu hastalıkla cebelleşmiş ve sayısız defa intihara teşebbüs etmiş. Sonra öyle böyle ruhunu biraz uysallaştırmış ve güzel bir ömür sürüp anne olmuş. Hep aynı anda kalmıyoruz. Duygular düşünceler akışta. Belki gelecek sene güne uyanmak ve nefes almak işkence gibi gelmeyecek... Anlıyorum şimdi an nasıl çekilmez ve karanlık geliyor size..

arkadaşlar bu doktor kim Otrera denen üye mi
niye bana özelden ulaşmıyor

hepinizi okuyacağım söz veriyorum
Bir insanın beğenmedim yapmasıyla doktor olması arasında nasıl bir ilişki var? Birisi burada doktor var dedi bana gibi bir şey demişsiniz, kim dedi?

Sizinle ilgili birkaç farklı şey düşünüyorum, ancak kendime saklayacağım. Daha fazla müdahil olmak istemiyorum. Rica ediyorum beni etiketleyip durmayın.

ben sizi sevebilir miyim
buraya ilk yazdığımda aldığım tepkiler çok kötüydü
kalbi oyulan insan gibi gün yüzüne çıkıyor
o kadar güzel yazdınız kiben demirler ben bile eridim

hele yanındayım demeniz
o kadar kıymetli ki

özelden dip no at
ben de atacağım
herkes şüpheli senden
hemşiresin belki att
dip no gönder o kadar atıp tutmaya bana sallamaya göre bir alt yapın var mı görelim

özelden dip no at
ben de atacağım
herkes şüpheli senden
hemşiresin belki att
dip no gönder o kadar atıp tutmaya bana sallamaya göre bir alt yapın var mı görelim
haydaaa bu neydı sımdı

Sadece ilk sayfanın yarısını okudum tam anlamadım sorunu onun için. Ama her sorunu bilinçaltı ve oto telkin ile çözebilirsiniz.
Yaşadığınız sorunlar bilinciniz böyle düşündüğü için var o da bilinçaltıni etkiliyor ve bilinçaltı evet her durumda bu yaşanacak, bu hep böyle olacak deniyor ve o yaşanıyor. Onun için düşüncelerinizi değiştirmeniz gerek. Geceleri olmak istediğiniz insanı anlatmalısiniz kendinize ve olayları olmasını istediğiniz gibi canlandirmalisiniz gözünüzde. O da açık bilincinize inanacak ve yapacaktır.
Ben psikolog değilim ama yaşadığım şekliyle yazıyorum.

özelden dip no at
ben de atacağım
herkes şüpheli senden
hemşiresin belki att
İş ilginç bir hal almaya başladı, hmm size doktorlukla veya tıpla ilgili herhangi bir konuda atıp tutmadım, siz konuyu nasıl ve neden buraya getirdiniz?

Bakın ben daha fazla yorum yazmak istemiyorum. Rica ediyorum yazmayın bana.

Neden bana taktınız bilmiyorum, dilerseniz beni suçlayın, iyi hissedecekseniz, tamam. Ama işi iyice ilginç bir hale getirmeye başladınız. Hoşçakalın.

huyum kurusun bende dayanamam ıste

gercekten cıddı yorum yapanlara bıle sallama dersenız ıste o yuzden ınsanlar sızı cıddıye almaz
bırı sıze boyle bır cıkıs yapsa hosunuza gıder mıydı
eger bır sorunuz sorununuz varsa ozelden yazarsınız .burada ınsanlar sızden suphelı dıyerek (oda nereden cıktıysa) konuyu baska yere cekerek ne elde ettınız sımdı ne oldu sımdı yanı ?

özelden dip no at
ben de atacağım
herkes şüpheli senden
hemşiresin belki att
Yalniz o doktor, ben biliyorum. Ustelik burda kimseye bir sey ispatlamak zorunda degil ki. Soylediklerine kizip kizin kendini ifsa etmesini beklemiyorsunuz heralde

o doktor falan değil
biz reçeteye bile kaşe basarız
o kaşede no var
bu reçete4 elden ele dolanır
burda açık etmek işe yaramaz
zaten doktorsa kamu insanıdır
tamam pekı
doktor olmasın ne onemı var ?
konunuzla arkadasın egıtımının bır alakası yok kı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…