- 28 Kasım 2021
- 106
- -178
- 11
- 33
- Konu Sahibi batilinanc
-
Size ciddi zarar verenler mi oldu.haklısınız korkmakta
ben bile emin değilim
ben sadece benim durumum irdelenmesin
tecrübesi olan yazsın istedim
belki yol olur diye
Bak size çok sevdiğim bir kitaptan alıntı vereceğim.sizi rahat ettirecekse söyleyim ben de psiyatri uzmanıyım
ben de başka doktorlara gidiyorum
ispat isteyen hekim arkadaşlar önce kendi diploma yazsın
ben de yazarım
çok tatlısınız
teşekkür ederim
bana dokundunuz
teşekkür ederim
Sürekli bebeğini kaybeden ve hamile olan üye
ya alemsınız yadoktor olan kim arkadaşlar beğenmedim yapıyormuş
herkes yapıyıor
tanıtsın kendini
bunu anca düşünen biri tahmin eder
yanımda mısın
ha tecavüz müSize ciddi zarar verenler mi oldu.Bunun suçlusu siz degilsiniz. Ne kendinize nede bir başkasına kötülük etmeyin.
Yaşadıklarınızi anlatın, icinizdekileri bağıra çağıra dışa vurun.
Bir insanın beğenmedim yapmasıyla doktor olması arasında nasıl bir ilişki var? Birisi burada doktor var dedi bana gibi bir şey demişsiniz, kim dedi?arkadaşlar bu doktor kimOtrera denen üye mi
niye bana özelden ulaşmıyor
hepinizi okuyacağım söz veriyorum
ben sizi sevebilir miyimYanınızdayım. Burda kalın, yazın. Çok sevdiğim yazarlardan Tezer Özlü de senelerce bu hastalıkla cebelleşmiş ve sayısız defa intihara teşebbüs etmiş. Sonra öyle böyle ruhunu biraz uysallaştırmış ve güzel bir ömür sürüp anne olmuş. Hep aynı anda kalmıyoruz. Duygular düşünceler akışta. Belki gelecek sene güne uyanmak ve nefes almak işkence gibi gelmeyecek... Anlıyorum şimdi an nasıl çekilmez ve karanlık geliyor size..
özelden dip no atBir insanın beğenmedim yapmasıyla doktor olması arasında nasıl bir ilişki var? Birisi burada doktor var dedi bana gibi bir şey demişsiniz, kim dedi?
Sizinle ilgili birkaç farklı şey düşünüyorum, ancak kendime saklayacağım. Daha fazla müdahil olmak istemiyorum. Rica ediyorum beni etiketleyip durmayın.
ben uzmanlığımı yaptımözelden dip no at
ben de atacağım
herkes şüpheli senden
hemşiresin belki att
dip no gönder o kadar atıp tutmaya bana sallamaya göre bir alt yapın var mı görelim
haydaaa bu neydı sımdıözelden dip no at
ben de atacağım
herkes şüpheli senden
hemşiresin belki att
dip no gönder o kadar atıp tutmaya bana sallamaya göre bir alt yapın var mı görelim
bir adım attım
deniyorum
bilmiyorum
ben tecrübe konuşsun istedim
taşlandım
üzüldüm
o doktor falan değilhaydaaa bu neydı sımdı
İş ilginç bir hal almaya başladı, hmmözelden dip no at
ben de atacağım
herkes şüpheli senden
hemşiresin belki att
Yalniz o doktor, ben biliyorum. Ustelik burda kimseye bir sey ispatlamak zorunda degil ki. Soylediklerine kizip kizin kendini ifsa etmesini beklemiyorsunuz heraldeözelden dip no at
ben de atacağım
herkes şüpheli senden
hemşiresin belki att
tamam pekıo doktor falan değil
biz reçeteye bile kaşe basarız
o kaşede no var
bu reçete4 elden ele dolanır
burda açık etmek işe yaramaz
zaten doktorsa kamu insanıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?