- Konu Sahibi batilinanc
-
evet ben sızı aslında bırıne benzettım eskı bır uye... yazıs seklınız aynı resmen oda boyle yazardı :) karsılıklı atısmamız olmustu goz ardı lıstemdeydı kendısı sızın de konunuzu okuyunca bırden o oldugunuzu dusundum stıl tavır komple aynı ancak bu kadar olur o degılsenız ıkızı gıbı benzesıyorsunuzbeni mi kasttıiniz
Hanımefendi kim kime, yaa o beğenmedim atıyor doktor, öğretmen, avukat falan der? Ne alakası var? Kim meslekle böyle bir şeyi bağdaştırır?yahu zate3n özelden yazdılar seri beğenmediği için o doktor dediler ben de o yüzden sordum
öe4kinecek ne var
ben gerçekten kimseyi kırmak istemedimOvv fena yalnız. Şu forumu kapatınca okudugu konuları ve sizi unutacak üyeleri bile kırma, yıkıp dökme egilimindesiniz. Başkalarını kırarak duzelemezsiniz.
Sanirim tedaviye gitmişsiniz ama doktorlarıniz bile umutsuz demiş. Eee başka doktora gidin.
Uyum yakalayacaginiz doktor çıkar elbet.
Yuru beeee helal sanagüneykarımküre sensen 3 kere tahtaya vur
yahu zate3n özelden yazdılar seri beğenmediği için o doktor dediler ben de o yüzden sordum
öe4kinecek ne var
ifşa mı nedeyimHanımefendi kim kime, yaa o beğenmedim atıyor doktor, öğretmen, avukat falan der? Ne alakası var? Kim meslekle böyle bir şeyi bağdaştırır?
Çekinecek bir şey yoksa siz neden yollamıyorsunuz da illa ondan istiyorsunuz? İlginç gerçekten.yahu zate3n özelden yazdılar seri beğenmediği için o doktor dediler ben de o yüzden sordum
öe4kinecek ne var
ben isim vermeyeyim ama mesajlara duruyoriyide önce aranızda doktor varmış kim o dedin?
sonra o özelden yazan kişi söyledi otri olduğunu.
ifşa mı nedeyim
siz benle özelden bile paylaşım yapmazken
benim alanım uluorta açıklanacak değilÇekinecek bir şey yoksa siz neden yollamıyorsunuz da illa ondan istiyorsunuz? İlginç gerçekten.
Alelen kendini ifşa etsin diyorsunuzözelden dip no at
ben de atacağım
herkes şüpheli senden
hemşiresin belki att
dip no gönder o kadar atıp tutmaya bana sallamaya göre bir alt yapın var mı görelim
özel mesaj açık değilSizinle neden böyle bir şeyi paylaşayım hanımefendi iyi misiniz?
Burnuma kötü kokular geliyor. Ben sizi şikayet ediyorum. Hoşçakalın.
ben sizi sevebilir miyim
buraya ilk yazdığımda aldığım tepkiler çok kötüydü
kalbi oyulan insan gibi gün yüzüne çıkıyor
o kadar güzel yazdınız kiben demirler ben bile eridim
hele yanındayım demeniz
o kadar kıymetli ki
ben isim vermeyeyim ama mesajlara duruyor
Gerçekten saçmalamaya başladınız. Meslek mi yatıştırıyorsunuz. Şu an yaptığınızda haddinizi aşıyorsunuziki doktor arasında dip numarasının ne önemi var
doktor değilsin:) d3ğil mi
özelden gelen mesajlar doğru :)))
zaten doktor olsan yazfıklarımı beğenmemek yerine tepkisiz kalmayı tercih ederdin
arkadaşlar siz sözleyin kaç saat harcıyor burda bu üye
?
ben bilmiyıorunm
Tamam da ne farkeder diyoruz? Siz doktor olsaniz ya da diger arkadas doktor olsa veya tam tersi diyelim ki doktor degil ve hepimizi kandiriyor, bundan size ne? Konuyla ne alakasi var?özel mesaj açık değil
yazacağım dip no
bırsey dıcemben gerçekten kimseyi kırmak istemedim
bana özelden yazılınca yükseldim
o da seri beğenmemiş
derdi ne merak ettim
ben zelden kimseye mesleğimi söylemedim
Neden size güvenip yollasın? Siz yollayın bir adım atın o da atar belki madem kendinize bu kadar güveniyorsunuz.benim alanım uluorta açıklanacak değil
gizlilik var
o açıklasaydı özelden be4n de yazacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?