Bastırmaya, dizginlemeye çabaladıklarınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
beni mi kasttıiniz
evet ben sızı aslında bırıne benzettım eskı bır uye... yazıs seklınız aynı resmen oda boyle yazardı :) karsılıklı atısmamız olmustu goz ardı lıstemdeydı kendısı sızın de konunuzu okuyunca bırden o oldugunuzu dusundum stıl tavır komple aynı ancak bu kadar olur o degılsenız ıkızı gıbı benzesıyorsunuz

yahu zate3n özelden yazdılar seri beğenmediği için o doktor dediler ben de o yüzden sordum

öe4kinecek ne var
Hanımefendi kim kime, yaa o beğenmedim atıyor doktor, öğretmen, avukat falan der? Ne alakası var? Kim meslekle böyle bir şeyi bağdaştırır?

ben gerçekten kimseyi kırmak istemedim
bana özelden yazılınca yükseldim
o da seri beğenmemiş
derdi ne merak ettim
ben zelden kimseye mesleğimi söylemedim

hah uyenın ısmı zıkredılmıs :)
daha once baska bır uyelıgınız yok muydu konu sahıbı ?

Mutluluğun hiçbir zaman dış etkenlere baska insanların görüşlerine karşına çıkanlardan beklediğin gördüğün tepkilere bagli olmasin. Tedavinin gerektirdigi ilaclari aksatmadan kullan. Gitmeyi planlamak yerine ben bu hastalikla en verimli şekilde yasamayı öğreneceğim motton olsun. Emin ol herkesin problemleri hayal kirikliklari oluyo ama yola devam etme basetme gücümüz bunlari gelistirmek bize bağlı.

Neler yaşadın çocukluğun vs bilemeyiz elbet. Mevlananin Mesnevisini oku kendini sevmeyi sevgi hissini anla ögren sindir. Cevrende olan olumsuzluklar içinin yansimasi belkide böyle düşün. Icini kalbini güzelleştirmeye çabalamalısın. Bunu deney gibi gör. Karşına cikan olumsuzluklarda hemen pes etme ki hastalığına bagli olabilir burdan aldigin tepkilerle bile demoralize olmussun ben onceki mevzulari falan bilmiyorum bastan birkac yorum okudum sadece.

Inanc durumu bilemem ama dua et kalpten yurekten insirah oku rahman suresi oku sadaka ver hayvanlara yardim et dogada zaman gecir örgü ogren yuru kos derin nefes al tak kulakligi muzik dinle yuru ama acikli seyler degil umut dolu olanlar hayatinda sukrettigin seyleri dusun yaz ufaktan basla zaten zamanla cogalacagini gorursun. Yuruyebilmek istedigini yiyebilmek mesela. Yazi yaz icini bosalt asla biriktirme. Yazdigin kotu seyleri arkadasin, cevren vs yoksa ona anlatir gibi yaz sonra yak at. Sonra hayallerini sukrettiklerini yaz. Kafani elini kadar mesgul etki aklina bile gelmesin bu dürtüler olumsuz tepkiler. Frekanslardan olumlamalardan dinle mistikyol tavsiyem, icini kalbini ruhunu besle besleyebildigin kadar. Imkanin yoksa psikologlarin videolarini izle kitaplarını oku.

Tabiki hastaliginin sartlarini yaşattıklarını motivasyonunu bilemem. O konuda tibbi yardim şart. Bu tavsiyeler yavan mi gelir onuda bilemem ama inşallah hayatini en verimli haline dönüştürürsün

"Kalmayı seçtiğim için kendime teşekkür ederim" diye günlüğünüze not düşersiniz umarım.
Anlaşılmamak daha da yoruyor. Herkesin bu tür deneyimleri anlamasını da bekleyemeyiz. Annem bile önüme bir poşet ilaç koyup al öldür kendini sen de kurtul ben de diye hıçkıra hıçkıra ağlamıştı. Ne diyebilirsin ki.. Şımarıklık sanıyorlar. Somut bir şey arıyorlar. Çünkü ne şanslılar uyumlular =) Siz kendinizi anlayın, rahat bırakın, sadece izleyin ve akışta kalın. Ben hayata güveniyorum ya. Evcilleştiriyor eninde sonunda.. Yeter ki o seslere kulak verme..

ben isim vermeyeyim ama mesajlara duruyor

isim verin diye demedim.
ama özelden yazan kimse eğer o söyledi size seri beğenmedim atan doktor diye. siz ilk başta otri olduğunu bilmiyordunuz sonra söyledi size.
özelden yazan bir kişiye inanmak otuz kişiye inanmaktan kolay geldiyse size bilemiycem.

Gerçekten saçmalamaya başladınız. Meslek mi yatıştırıyorsunuz. Şu an yaptığınızda haddinizi aşıyorsunuz

ben gerçekten kimseyi kırmak istemedim
bana özelden yazılınca yükseldim
o da seri beğenmemiş
derdi ne merak ettim
ben zelden kimseye mesleğimi söylemedim
bırsey dıcem
ozelden durduk yere sıze bak bak sana begenmedım atan uye aslında doktorum dıyor ama degıl dıyen kısı ne kadar dogru bırsey yapmıstır sence
bır kere konun bu mu ? sana oyle demesının bır yardımı oldu mu?
bı kere boyle gıybetler yapabılmenız ıcın bır samımıyetınızın olması gerek yenı uyelık almıs olabılırsınız ama eskı uyesınız anlasılan uyelerı tanıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…