- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
Benim de 2 Ocak tıpkı sizin gbi hiç bi belirti yok hatta adet olmadan 6 gün önce göğüste şişlikler başlardı o dahi yok neden anlamış değilimBENİM bat 31 aralık ya da 1 ocak ama göğsüm agırmıyor ya
Aa aynı ben işte hiç benimde şişerd yarın sabah olmazsam adet erken gebelik testi aldım denicem kısmetseBenim de 2 Ocak tıpkı sizin gbi hiç bi belirti yok hatta adet olmadan 6 gün önce göğüste şişlikler başlardı o dahi yok neden anlamış değilim
Benim umudum yok neden derseniz bütün hamile kalanları okuyorum göğüs şişkinliği var of nie böyle oldu bu ay anlamadım.inşallah yarın testin pozitif çıkar canım mutlaka buraya yaz olur muAa aynı ben işte hiç benimde şişerd yarın sabah olmazsam adet erken gebelik testi aldım denicem kısmetse
Yazarım tabi herkesin bedeni aynı olmaz belki ne bilim biz daha yemi başladık ilk defa ama tabiki atarım buraya kısmetse sen sıkıntı yapma modunu notelini düşürme yaBenim umudum yok neden derseniz bütün hamile kalanları okuyorum göğüs şişkinliği var of nie böyle oldu bu ay anlamadım.inşallah yarın testin pozitif çıkar canım mutlaka buraya yaz olur mu
Aynen öyle inşallah bu değişim hayra işarettirYazarım tabi herkesin bedeni aynı olmaz belki ne bilim biz daha yemi başladık ilk defa ama tabiki atarım buraya kısmetse sen sıkıntı yapma modunu notelini düşürme ya
Ah canımKızlar erken gebelik testi kocaman negatif
göğüslerim şişer yine şişti her kadında ayni olmuyor demekkoBenim umudum yok neden derseniz bütün hamile kalanları okuyorum göğüs şişkinliği var of nie böyle oldu bu ay anlamadım.inşallah yarın testin pozitif çıkar canım mutlaka buraya yaz olur mu
Kaç gün kala yaptınız?Kızlar erken gebelik testi kocaman negatif
Valla bi gün kala yaptım ve ayrıda şuan hastalanmamdım hastlanmam gerekiyroduKaç gün kala yaptınız?
Ben 6 gün kala predictor early yaptım negatif, tekrar test yapmaya korkuyorum hamile değilim sanırım
Adetten önce yaptım negatif ti sonra pozitif oldu diyenler var ama bilmiyorum negatif görmekten korktuğum için adet birkaç gün geçerse o zaman tekrar yapıcamValla bi gün kala yaptım ve ayrıda şuan hastalanmamdım hastlanmam gerekiyrodu
Önceden geciktiği olur muydu.. Eğer hep aynı tarihlerde adet oluyorsanız pazartesiye kadar olmazsanız kan verin ya da tekrar test yapın benceValla bi gün kala yaptım ve ayrıda şuan hastalanmamdım hastlanmam gerekiyrodu
merhabaaaaaValla bi gün kala yaptım ve ayrıda şuan hastalanmamdım hastlanmam gerekiyrodu
Merhaba benimde 4 ocak sümüksü akıntım var arada beyaz sarı kremsi geliyor. 8 9 gün kala göğüs ağrısı başladı bugün hafifledi. 2 gündür adet ağrım var erken olacağım sanırım dedim hep olmadım yarını bekliyorum bakalım. Ama göğüs ağrım azaldı. Bi diyorum oldu herhalfe bu sefer bi diyorum yok herhalde çok ikilemdeyim. Rabbim isteyem herkese nasip etsin inşAllah 2 senedir korunmuyoruz geçen sene mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım dahada olmadıHerkese merhabalar benim Bat 6 OCAK 22 aralıkta yumurtlamam oldu ve o günden beri göğüslerim çok ağrıyo adet öncesi gibi ilk defa böyle oldu sizde durumlar nasıl hadi gelin beraber bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?