28 gunde mi adet oluyorsun canim . Bende yarin verecegim 21. GundeMerhaba kizlar benim bat 2 Ocak birkaç gün kaldı çok heyecanlı haliyleprogesteron testi verdim yumurtlama gününden şüpheli olduğum için bir 19. Günde verdim 5.8 çıktı birde 23.gunde verdim yukselmismi diye 21.4 çıktı kaşık agrimdan başka bir belirti yok şuan için hatta yumurtlama evresinde bile hiç akıntım olmadı benim(bu arada 3 yılı biraz aşkındır tedavi görüyorum )
Evet bende yarın gebelik testi yapacağım inşallah çıkar bata 3gün var28 gunde mi adet oluyorsun canim . Bende yarin verecegim 21. Gunde
Evet canım 28 günde bir oluyorum catlamaydi iyi hissetmiştim adetim 2 gün geçti adetolmadim testte hayalet çizgi görüyorum yarında olmazsam carsamba doktora giderim28 gunde mi adet oluyorsun canim . Bende yarin verecegim 21. Gunde
Test yaptın mı hiç canım bugünlerdeEvet bende yarın gebelik testi yapacağım inşallah çıkar bata 3gün var
Yapmadım yarın sabah yapacağım inşallah pozitifi görürümTest yaptın mı hiç canım bugünlerde
Merhaba aynıyız ben bugün pozitif gördümmmmHerkese merhabalar benim Bat 6 OCAK 22 aralıkta yumurtlamam oldu ve o günden beri göğüslerim çok ağrıyo adet öncesi gibi ilk defa böyle oldu sizde durumlar nasıl hadi gelin beraber bekleyelim
Nolur dua edin banada yarın bende pozitif göreyimMerhaba aynıyız ben bugün pozitif gördümmmm
Belirtilerin neydi canımMerhaba aynıyız ben bugün pozitif gördümmmm
Herkese merhabalar benim Bat 6 OCAK 22 aralıkta yumurtlamam oldu ve o günden beri göğüslerim çok ağrıyo adet öncesi gibi ilk defa böyle oldu sizde durumlar nasıl hadi gelin beraber bekleyelim
Aminn dualarım sizinleNolur dua edin banada yarın bende pozitif göreyim
YazdımBelirtilerin neydi canım
Ayyy inşallah bende görürüm ya benimde yumurtlamadan beri geçmeyen göğüs ağrım var inşallah pozitiftirAminn dualarım sizinleBen 22 aralık yumurtlama 23 aralık çatlama gördüm. Belirtilerim normalde yumurtlamada acayip akıntım olurdu bu ay hiç akıntım olmadı yumurtlama süresince hatta ovülasyonla takip etmesem yumurtlamadım dicektim. yumurtlamadan 10 gün sonra camsil konusuna acayip midem bulandı sonra ardından bembeyaz krem Rengi akıntım oldu iç çamasarım bembeyaz oluyordu. Bugün sabah yine midem bulandı ve göğüslerim acayip açımda başladı ayrıyetten kasıklarım agrıyordur. Şüphelendim test yaptım ve kopkoyu çıktı ardından hemen sağlıkocagına gittim kan testim 117 çıktı yani demem o ki çatlamadan 12 yumurtlamadan 13 gün sonra ve adeti 6 ocaktı yani 3 gün önce pozitif gördüm fotolar asagıda
Belirtilerim yumurtlamadan 10 gün sonra başladı kasık agrısı 13. Gün başladı inşAllah isteyen herkese nasip etsinAyyy inşallah bende görürüm ya benimde yumurtlamadan beri geçmeyen göğüs ağrım var inşallah pozitiftir
Amin inşallah canımBelirtilerim yumurtlamadan 10 gün sonra başladı kasık agrısı 13. Gün başladı inşAllah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba. Peki şuan akıntınız nasıl. Bir kuruluk var bendeAminn dualarım sizinleBen 22 aralık yumurtlama 23 aralık çatlama gördüm. Belirtilerim normalde yumurtlamada acayip akıntım olurdu bu ay hiç akıntım olmadı yumurtlama süresince hatta ovülasyonla takip etmesem yumurtlamadım dicektim. yumurtlamadan 10 gün sonra camsil konusuna acayip midem bulandı sonra ardından bembeyaz krem Rengi akıntım oldu iç çamasarım bembeyaz oluyordu. Bugün sabah yine midem bulandı ve göğüslerim acayip açımda başladı ayrıyetten kasıklarım agrıyordur. Şüphelendim test yaptım ve kopkoyu çıktı ardından hemen sağlıkocagına gittim kan testim 117 çıktı yani demem o ki çatlamadan 12 yumurtlamadan 13 gün sonra ve adeti 6 ocaktı yani 3 gün önce pozitif gördüm fotolar asagıda
Suan akıntım daha az iç çamasırım çok az kirlendi bir iki damla civarı beyaz ve krem gibiMerhaba. Peki şuan akıntınız nasıl. Bir kuruluk var bende
Benimde öyle oluyordu çamaşırım beyaz oluyordu. Sabah da oldu hatta Ama az önce elimle kontrol ettim sanki bir kuruluk var. Benimde 22 pik 23 çatlama oldu. Bakalım ne olacakSuan akıntım daha az iç çamasırım çok az kirlendi bir iki damla civarı beyaz ve krem gibi
Bende kuruluk oldu aynı zamanda olmuş ikimiz suan kasın ve göğüs agrısı var mıBenimde öyle oluyordu çamaşırım beyaz oluyordu. Sabah da oldu hatta Ama az önce elimle kontrol ettim sanki bir kuruluk var. Benimde 22 pik 23 çatlama oldu. Bakalım ne olacak
Göğüs ağrısı durup dururken yok ama elleyince yanları özellikle çok ağrıyor. Kasık ağrısı ise sağ kaşığım ve bacağım bazen sancı giriyor o kadar.Bende kuruluk oldu aynı zamanda olmuş ikimiz suan kasın ve göğüs agrısı var mı
Kaç aldır deniyordunuzSuan akıntım daha az iç çamasırım çok az kirlendi bir iki damla civarı beyaz ve krem gibi
Heyecanlandim bak hadi bakalım yap at bize de inşallah pozitif görürüzYapmadım yarın sabah yapacağım inşallah pozitifi görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?