Rahim ağzı yaralarında ağrı olabiliyor.Kizlar size birşey soracam çok özür dilerim ama dün gece ilişki anında acıma oluyirdu çok zor oldu neden acaba ya kötü birşey değildir değil mi hamilelikle bir alakası değil bence ilk defa başıma geldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim ağzı yaralarında ağrı olabiliyor.Kizlar size birşey soracam çok özür dilerim ama dün gece ilişki anında acıma oluyirdu çok zor oldu neden acaba ya kötü birşey değildir değil mi hamilelikle bir alakası değil bence ilk defa başıma geldi![]()
Genelde sonradann cıkanlar kuruma oluyor adetın nezamanKızlar size bir soru soracağım cevap verirseniz mutlu olurum.
Ctesi sabah 5 gibi test yaptım 10 dk sonra baktım birsey yoktu.
Bugün şimdi atmak için elime aldım ikinci hafif pembemsi silik çizgi var. Sizce umutlanmalı mıyım?
Salı çarşamba olurum tahminenGenelde sonradann cıkanlar kuruma oluyor adetın nezaman
Eger varsa bıle hemen cıkmaz benımde 12 kasım adetım test vs yapmadım sadece dort aydır erken oluyodum bu ay ılk lez gunumden once olmadım daha bakalım nolcak pcos var bu ay bır yıl oldu dneeyelı tam 4 ay oncesı hep gecıkerek olurdum hamıle sanardım cok tedtler yaptım pcostanmıs meger sonra takvıyeler kullandım 5 aydır kullanıyorum reglerım erkene cekılıyodu bu ay olmadım olsam catlatma tedavısıne gıdıcektımSalı çarşamba olurum tahminen
Bazen bazı kadınlarda daha gec olmasına sebeb oluyo galıba o ılac arkadssımda 8 gun sonra olmıstu adetHanımlar merhaba
Reglim 2 gün gecikti. Adetten 1 gün önce gebelik testi yaptım ama maalesef negatif çıktı. Bu ay Duphaston kullandım. Bildiğim kadarıyla ilacı bıraktıktan sonra genelde 3 ila 7 gün içinde adet görülmesi gerekiyor, fakat ilacı bırakalı 10 gün oldu, hala tık yok.
Bu durumu yaşayan veya bilgisi olan var mı?
Bende pkosum tedaviye basladım düşük olduktan sonra letu kullandım. Umutlanmamaya çalışıyorum. İnşallah en tezinden sağlıkla evladına kavuşursun canımEger varsa bıle hemen cıkmaz benımde 12 kasım adetım test vs yapmadım sadece dort aydır erken oluyodum bu ay ılk lez gunumden once olmadım daha bakalım nolcak pcos var bu ay bır yıl oldu dneeyelı tam 4 ay oncesı hep gecıkerek olurdum hamıle sanardım cok tedtler yaptım pcostanmıs meger sonra takvıyeler kullandım 5 aydır kullanıyorum reglerım erkene cekılıyodu bu ay olmadım olsam catlatma tedavısıne gıdıcektım
Kaç gündü normalde adetlerin. Takviyelerinle kaç güne çekildi adetlerin?Eger varsa bıle hemen cıkmaz benımde 12 kasım adetım test vs yapmadım sadece dort aydır erken oluyodum bu ay ılk lez gunumden once olmadım daha bakalım nolcak pcos var bu ay bır yıl oldu dneeyelı tam 4 ay oncesı hep gecıkerek olurdum hamıle sanardım cok tedtler yaptım pcostanmıs meger sonra takvıyeler kullandım 5 aydır kullanıyorum reglerım erkene cekılıyodu bu ay olmadım olsam catlatma tedavısıne gıdıcektım
Insallah hepımız bu aymı kullandın letuyu cankmBende pkosum tedaviye basladım düşük olduktan sonra letu kullandım. Umutlanmamaya çalışıyorum. İnşallah en tezinden sağlıkla evladına kavuşursun canım
Evet canım daha önce de kullanmıştım zatenInsallah hepımız bu aymı kullandın letuyu cankm
Temmuzdan berı adetlerım 27 hatta 25 gune dustu dıyebılırım normalde bekarken 28 29 gundu evelndıkten sonra ne zaman bebek denemeye basladım 30 35 38 e kadar cıktı sonra yazın pcos farkettıler aylar sonra yanı onu farkeden doktor bana procertın women verdı 1 ay kullandım temmuzda gıttıgım doktor caombınol berdı 3 ay kullandım o ılac kullandıgım surecte hep adet tarıhımden 10 gun veya 7 veya 6 gun once âdet olmaya basladım gecen ayda catlatma tedavısı yapan bır doktora gıttım oda bana bu ay bekeleylım dıger ay gel baslayalım tedavye dedı gecen ay ı soktor combınolu kestı tekrar procertın women verdıı bana bıde farklı olarak bana folık asır verdı esımede procertın men verdı esımde sperm testı temız ama dedı uc ay bu kombınasyon ılac tedavısını uyguluycaz dedı hanı catlatma ıgnesı olacagın ayda dahıl ıceceksınız bunları dedı en son reglım 25 gunde oldu sımdıkı daha gelmedı 28 gun oldu o yuzden sasırdım regler dusensız ama dedıgım gıbı 4 aydır erken oluyodum gene gecıkmeler baslıycak dıye korkuyorum acıkcasıKaç gündü normalde adetlerin. Takviyelerinle kaç güne çekildi adetlerin?
Belki gebelik varsa bebeğin tutunması için yer hazırlıyor duphaston eğer yoksa regl başlatıyor diye biliyorum doktor öyle söylemişti. İstersen kan ver daha net olur canımHanımlar merhaba
Reglim 2 gün gecikti. Adetten 1 gün önce gebelik testi yaptım ama maalesef negatif çıktı. Bu ay Duphaston kullandım. Bildiğim kadarıyla ilacı bıraktıktan sonra genelde 3 ila 7 gün içinde adet görülmesi gerekiyor, fakat ilacı bırakalı 10 gün oldu, hala tık yok.
Bu durumu yaşayan veya bilgisi olan var mı?
Gebelık olusmadımı letuyla letufan oncemı olustu dusukle sonuclanan gebelıgınEvet canım daha önce de kullanmıştım zaten
Letu he hsg sonrası olustu canımGebelık olusmadımı letuyla letufan oncemı olustu dusukle sonuclanan gebelıgın
Banada bır doktor hsg dedı fakat bu catlatma tedavısı yapacak doktor once bunları deneyeljm sonra olmassa hsg dedıLetu he hsg sonrası olustu canım
Hadi inşallah vardır bir bebişEvet 29-30 güne bir olurum hep nadiren 28 ya da 31 de olabiliyor.
Merhabalar benim bat 20 Kasım bugün felaket bir bel ağrım var sizce tutmusmudur kizlar lütfen fikir verin bekle bekle sinirlerim bozuldu test yapamadım henüz erken diye2 günde bir yap koyulaşırsa gebelik var ama koyulaşma olmazsa yalancı pozitif ama beklemek istemezsen kan ver
Olacak insallahta zaman kovalıyoruz işte canım. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsünBanada bır doktor hsg dedı fakat bu catlatma tedavısı yapacak doktor once bunları deneyeljm sonra olmassa hsg dedı
Benimde 20 Kasım bat canım erken değil mi belirtiler için ne zaman yumurtlama oldu benim dün yani 8 Kasım olduMerhabalar benim bat 20 Kasım bugün felaket bir bel ağrım var sizce tutmusmudur kizlar lütfen fikir verin bekle bekle sinirlerim bozuldu test yapamadım henüz erken diye