- 20 Ekim 2025
- 182
- 68
- 13
- 26
3 gün sonra canımYerleşme kanamasından kaç gün sonra teste sonucu görebiliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün sonra canımYerleşme kanamasından kaç gün sonra teste sonucu görebiliriz
Bat mi öğrendiniz gecikmede mi ve kanda mı öğrendiniz kanda öğrendiyseniz beta kaç olarak öğrendiniz ?Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin kucağımıza da almayi
Fotoğraf at bakalım. Bide hangi markaKızlar merhaba bat 3kasımdı bugün akşam 6gibi Aköz marka erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı biraz silikti ama sonra netleşti doğruluk oranı nedir?yanlış pozitif veriyor mu bilen var mı?
Benim adete 3 gün vardı öğrendiğimdeAdetin geçmesini beklemeye çalışıyorum sonra negatif çıkınca çok üzülüyorum
Ama pazartesi de hafif kanama olmuştu3 gün sonra test yapabilirsin canım
Hayırlı olsun canım hamilesin yani net belliAwox marka
İnşallah gerçekten yerleşme kanamasıdır olan bu kanama yoksa çok üzüleceğimBenim adete 3 gün vardı öğrendiğimde
Ben adetimden 5 gun once ogrendim evde yaptığım erken gebelikte hafif silik de olsa burdayım diyordu pembe pembeBat mi öğrendiniz gecikmede mi ve kanda mı öğrendiniz kanda öğrendiyseniz beta kaç olarak öğrendiniz ?
Adınıza sevindim Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen adetimden 5 gun once ogrendim evde yaptığım erken gebelikte hafif silik de olsa burdayım diyordu pembe pembe
Sonra 2 fun sonra tekrarladım baya belirginlesmisti 1 gun sonra da kan verdim 139 cikti bu kanım verdiğimde (son adetin tarihimden bu yana 19 günlüktum)
Hayırlısı olsun inşallahKahverengi leke ve şimdi de adet oldum. Çok belirti vardı kendimi çok dinledim sanırım . Ovülasyon testi siparişi verdim onunla deneyeceğim.
İnşallah bekleyen herkes en kısa zamanda güzel sonuçlar alır.
Hayırlı olsun canım bu marka güvenilir diyor çoğuAwox marka
Kız dpo 7 çok erken değil mi benimde dpo 7Kızlar Dpo7
laboquick hamilelik testi bu sabah yaptım böyle çıktı.
Dua edin banada![]()
Dudubudu arkadaşım senin sessizliğini hayra yormak istiyorum bugünUmarımm yarın sabah benim belli olur![]()