• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Kızlar düne göre testim bir tık daha soluk çıkmıştı. Şimdi de meme hassasiyetim azaldı. Rengi soluklaşmasını testi uygulama şeklime bulmuştum ama meme hassasiyeti de azalınca korkuyorum şu an 🥺 Muzzam da bir baş ağrısı çekiyorum

Kızlar merhaba bat 3kasımdı bugün akşam 6gibi Aköz marka erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı biraz silikti ama sonra netleşti doğruluk oranı nedir?yanlış pozitif veriyor mu bilen var mı?

Awox marka

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar Dpo7

laboquick hamilelik testi bu sabah yaptım böyle çıktı.
Dua edin banada ❤️🙏🏼

Eklentiler

• 1000056804.webp
    1000056804.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 107
  • 1000056807.webp
    1000056807.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 106
Bat mi öğrendiniz gecikmede mi ve kanda mı öğrendiniz kanda öğrendiyseniz beta kaç olarak öğrendiniz ?
Ben adetimden 5 gun once ogrendim evde yaptığım erken gebelikte hafif silik de olsa burdayım diyordu pembe pembe
Sonra 2 fun sonra tekrarladım baya belirginlesmisti 1 gun sonra da kan verdim 139 cikti bu kanım verdiğimde (son adetin tarihimden bu yana 19 günlüktum)

Ben adetimden 5 gun once ogrendim evde yaptığım erken gebelikte hafif silik de olsa burdayım diyordu pembe pembe
Sonra 2 fun sonra tekrarladım baya belirginlesmisti 1 gun sonra da kan verdim 139 cikti bu kanım verdiğimde (son adetin tarihimden bu yana 19 günlüktum)
Adınıza sevindim Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🌸

Kahverengi leke ve şimdi de adet oldum. Çok belirti vardı kendimi çok dinledim sanırım . Ovülasyon testi siparişi verdim onunla deneyeceğim.
İnşallah bekleyen herkes en kısa zamanda güzel sonuçlar alır.

Back
X