• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

İnşallah ya ağzınızdan bal damlıyor :) ben su aralar dikkat edeceğim 2 gun ya da 4 gun sonra kan testini veririm. Daha önceki gebeligimde olan şeyleri yasiyorum cunku suan ama o düştü insallah bu da varsa oyle olmaz
Sizden ne haber kimyasal gebelikden şüphe ediyordunuz tekrardan kan verdiniz mi

Kızlar gözlerim dolu dolu dolu Allah isteyen herkese nasip etsin
IMG_9725.webp

Ya ne güzel haberler geliyor bizde böyle haberler verecek miyiz 🥺tebrik ederim sizi🎉
Çok teşekkür ederim inanıyorum ki sizde güzel haberler alacaksınız ve hiç beklemediğininiz anda çünkü gerçekten böyle şeyler ummadığımız anda oluyor bu ay hiç planlamadık ve oldu şükür 6-7 aydır istiyorduk 🥹

Birşey sormak istiyorum..
8 Ekim'de adet oldum. Yumurtlama günümde dahil birlikteliğimiz oldu.30 Ekim'de doktor randevum vardı başka birşey için..ultrasonda bakar bakmaz o an kalk test ver rahim duvarın olması gerkeenden fazla kalin 18mm buda gebelikte mümkün dedi ama o zmn eğer gebelik oluşmusa bile ya 5 ya 6 günlüktü. Test verdim normalde beyan hep sifirdi o gün bir çıkmıştı ilk defa negatifiti ama ben hala bekliyorum. Adetim şasmaz normalde dün adet olmam lazımdı olmadım erken gebelik testi yaptım silik şekilde ikinci çizgi çıktı ama neredeyse hemen 5 dakika dolmadan. Kasık agrilarimda sol tarafimda oluyo 2 haftadır ara ara gelip gidiyo adet ağrısı gibi. Sizce hamilemiyim? İnşallah öyleyim dir

Eklentiler

• IMG_20251107_082758.webp
    IMG_20251107_082758.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 47
Birşey sormak istiyorum..
8 Ekim'de adet oldum. Yumurtlama günümde dahil birlikteliğimiz oldu.30 Ekim'de doktor randevum vardı başka birşey için..ultrasonda bakar bakmaz o an kalk test ver rahim duvarın olması gerkeenden fazla kalin 18mm buda gebelikte mümkün dedi ama o zmn eğer gebelik oluşmusa bile ya 5 ya 6 günlüktü. Test verdim normalde beyan hep sifirdi o gün bir çıkmıştı ilk defa negatifiti ama ben hala bekliyorum. Adetim şasmaz normalde dün adet olmam lazımdı olmadım erken gebelik testi yaptım silik şekilde ikinci çizgi çıktı ama neredeyse hemen 5 dakika dolmadan. Kasık agrilarimda sol tarafimda oluyo 2 haftadır ara ara gelip gidiyo adet ağrısı gibi. Sizce hamilemiyim? İnşallah öyleyim dir
Markası ne çizgi hamile olduğunuzu gösteriyor 🎉

Ama daha öncesindeki kan testimde 1 çıkti.
Sirf o yüzdende kendimi kandiriyo gibi hissediyorum. Yokta ben öyle hissediyorum gibi

Back
X