Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar :
Beklenen adet tarihim 4 kasımdı adetim 3 gün gecikti.Erken Gebelik Testi Negatif.Ama genelde yumurtlama döneminde olan akıntım oldu.Bende regl olmak üzere olduğum için hiç yumurtlama ihtimalini düşünmedim.Biraz baktım bazen kadınlar ayda 2 kere yumurtlama yaşabiliyormuş.Ovüslasyon testi yaptım pik gibi görseli aşağıya bırakıyorum.Sizce değerlendirmeli miyim? pik günümde olabilir miyim ?
Kuzu değerlendir tabi pcos varsa yumurta kist olup çatlayamıyorsa da bazen böyle pozitif çıkar ama sen tabi ki riske atma değerlendir 2 gün sonra regl olmazsan tekrar bir gebelik testi yap
Ayyy söyleyimm dün ben neler yaşadım sabah test yaptım pozitif koşa koşa kan vermeye gittim betam 455 geld Allah maşallah 7 gün önce yaptığımda test negatifti bata kadar beklemek şartmış bunu anladımm kızlar darısı başınıza inşallah hayırlı bir hamilelik olur nenim için Allah ım hepinize nasip etsin
Ay çok sevindim bende umutlandım iyice ya 11 dpo erken gebelik negatifti 12 dpo kaset negatifti bende pazartesi veya salı test yapcam inşalalh sağlıkla büyüsün bebişiniz
Merhabalar benim sat 7 Ekim bat 5 Kasım.
5 Kasım akşam saatlerinde bir tane after 10 diye bir gebelik testi yaptım negatif çıktı. 3 gündür hala adet olmadım. Göğüs hassasiyeti, kasıklarda batma, bacaklarda ağrı, sarı-krem akıntı yani aynı adet olacakmış gibi ağrılar çekiyorum. Dün sağlık ocağında kan verdim ama hala sonuç e nabıza düşmedi sanırım doktorun onayı ile düşüyor. Sizce gebe olabilir miyim?