Amin insallah ilk 6 kat arttı bugun tam 48 saat doldurmadan test vermek zorunda kaldım bu kez 2 kat artmış korkuyorum... Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin Allah’ım korusun inşaAllah bebişi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah ilk 6 kat arttı bugun tam 48 saat doldurmadan test vermek zorunda kaldım bu kez 2 kat artmış korkuyorum... Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Ben bu sabah albi marka testle test yaptim negatifKızlar 15 kasım regl bekleyenler maptınızzz var mı belirtiler testler
Vajinal muayeneye düzenli giriyorum evlendigimden beri ve hormon testlerini rutin veriyordum o yüzden de açıkçası artık yoruldum ve korkudan gitmedim.Doktora gitmekten neden korkuyorsunuz. Vajinal muayene ve hormon testlerini yaptırmanız gebelik düşünüyorsanız daha iyi olmaz mı? Eskiden hep düzenli de oluyormuşsunuz hani pcos olsa be düzensiz regl olsa neyse ama bence sizin durumunuzda doktora gitmek çok gerekli. Umuyorum herşey yolundadır...
İnşallah pazartesi günü gideceğimÖyle düşünme git canım varsa ona göre takviyelere başlaman gerekiyor
Canım 6 Kasım günü adet oldum maalesefMerhaba test yaptin mi :),
Benimde dpo 8 ama negatif maalesefDpo 8 bugün predictor early yaptım
Bende kn verdm dayanamadkm negatfBen bu sabah albi marka testle test yaptim negatif![]()
Benimde kanda negatif çıktı malesefBenimde dpo 8 ama negatif maalesef
Bugün aniden bayılma hissi vs oluştu acile gittim tekrar kan aldılar doktorun başı kalabalıktı negatif deyip gönderdi. Kaç olduğunu söylemedi. E nabıza da düşmedi zaten. Yani yok ama hala adet olmadım. Normalde günü gününe olurdum. Bakalım hayırlısı olsun.Sonuç çıkınca haber eder misiniz?
Kusura bakmayın unuttum siz regli tarihiniz ne zamandıBende kn verdm dayanamadkm negatf
Sizin de mi 15i batBenimde kanda negatif çıktı malesef
15 kasım cankmKusura bakmayın unuttum siz regli tarihiniz ne zamandı
EvetSizin de mi 15i bat
Kızlar benim bat 20 Kasım uygulama 6 Kasım pik gösteriyor bunlar 7 ve 8 Kasım testleri 6-7-8 kasımı değerlendirdik. Yarını değerlendirmezsek olmama ihtimali var mı sizce
Sizinde lekelenmeniz vardı dimi sizin negatif çıktıysa benimde öyle olma ihtimali var demek ki15 kasım cankm
Sizin sonucunuzun negatif çıkması benim umudumu bitirdi15 kasım cankm