Aslında gecikmeden iki gün sonra kan testi yaptırmışsınız, normalde çıkması gerekmez miydi? Ama kimisi de klomen adeti geciktiriyor diyorSadece klomen kullandım. Çatlatma iğnesi yapmadı doktor kendi çatlar dedi.
Kızlar selam, hamilelere hayırlı olsun sağlıkla büyüsün yavrularınızBizim gibi bekleyenlere umut oluyorsunuz, bize de nasip olsun inşallah böyle güzel haberler vermek
Ben de 24 Haziran'da çatlatma iğnesi vuruldum gonapeptyl iki doz. 9 Temmuz'u bekliyorum kan testinde çıkar dedi doktor bu tarihte
Güzel haberlerle inşallahKlomen ovulasyonu geciktirebiliyor ya öyle oldu ise adette gecikecek,ve erken gitmiş olacağım diye pazartesi gününü bekliyorum bekleyebilsem de perşembe günü gitsem daha iyi olur ama o kadar imkansız bekleyemem.
Maşallah size,kese göründü mü?Kızlar iyi akşamlar bizde test verdik çok şükür bu günümüze
Vajınal baktırmadım ultrasyonsa daha gözükmediMaşallah size,kese göründü mü?
Tebrik ederim sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah canımKızlar iyi akşamlar bizde test verdik çok şükür bu günümüze
Gözünüz aydın olsunKızlar iyi akşamlar bizde test verdik çok şükür bu günümüze
Bize de görünmedi, size ne zaman görünür dediVajınal baktırmadım ultrasyonsa daha gözükmediteşekkür ederim
Bana bir daha beta verme haftaya polıkınlıge gel keseyi görelim dedi ama bakalımBize de görünmedi, size ne zaman görünür dedi
Teşekkür ederim amin insallah cümlemize nasip etsin rabbim isteyen herkeseTebrik ederim sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah canım
Çok şükür maşallah, ben de yarın gidiyorum. Daha çok küçük ama kese görünmez yarın yine benim. 6. Haftada görünür büyük ihtimalleBana bir daha beta verme haftaya polıkınlıge gel keseyi görelim dedi ama bakalım
Tebrikler çok sevindimKızlar iyi akşamlar bizde test verdik çok şükür bu günümüze
Yani aslında gayet iyi bir daha ver demiş miydiBen yarın tekrar kan vermeye gitmeyi düşünüyordum. 8inde benim de randevum. Acaba yarın kan vermesem mi ? Zaten bir sonraki gün doktor kontrolüne gideceğim. Bhcg 1933 tü en son. Ne dersiniz ?
günaydın hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre testlerde cıkıyor muyduGünaydın kızlar,adet gecikmemin 7. Günü bugün, ama adet belirtilerim var dünden beriyine de az önce kan verdim 2 saate çıkar,dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?