Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Klomen ovulasyonu geciktirebiliyor ya öyle oldu ise adette gecikecek,ve erken gitmiş olacağım diye pazartesi gününü bekliyorum bekleyebilsem de perşembe günü gitsem daha iyi olur ama o kadar imkansız bekleyemem.
Güzel haberlerle inşallah

Kızlar selammm öncelikle gebeşleri tebrik ediyorumm benim bat 5 temmuzdu normalde gecikmem olmaz test yaptım negatif çıktı ama hala gelen giden yok. Değişik belirtiler içindeyim kafam karışık pozitife döner mi dersiniz

Ben yarın tekrar kan vermeye gitmeyi düşünüyordum. 8inde benim de randevum. Acaba yarın kan vermesem mi ? Zaten bir sonraki gün doktor kontrolüne gideceğim. Bhcg 1933 tü en son. Ne dersiniz ?

Günaydın kızlar,adet gecikmemin 7. Günü bugün, ama adet belirtilerim var dünden beri yine de az önce kan verdim 2 saate çıkar,dua edin.

Tek test yaptım ben,o kadar ümitsizim yani onu da adet gecikmesinin ertesi gün yapmıştım bozuk çıkmıştı siz de baktınız buradan atmıştım hatta,dağılmış demiştiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…