• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-2-3-4-5 Temmuz olanlar gelin birlikte bekleyelim 👼👩‍🍼🤰🏼

Ya aslında ben stres olmadım bana iyi bile geldi ama art arda ikisinde de düşük olunca psikolojik olarak etkiledi bu ay dinleneyim dedim ama işte gönül istediği için yine de umut hep varr

Kasık batması göğüs hassasiyeti ve biraz bel ağrısı akıntım artmadı benim olmadı bile ikisinde de midem biraz hassastır bi de lavaboya sık sık gidiyodum son günler
Bu sefer inşallah aynı belirtilerle sağlıklı gebelik geçirirsiniz 🙈💞

Çokta yok bence az kalmış stressiz güzelce bekliyoruz hep beraber ❤️ Uğur getirir inşallah grup tek tek hamilelik haberi ile dolsun
Amiiin inşallah canım. 😍 İlk defa kafama hiç bir şey takmadan hatta beslenmeye bile dikkat etmeden olursa olur dedim bakalım ne kadar etkili olacal
K😬

Bir şey sorabilir miyim 🙏🏻 Reglime 11 gün var. 5 Temmuz'da olacağım normalde. Ama sanki iki güne regl olacakmışım gibi yüzümde sivilce çıkıyor ve karnımda kramplar var. Regl mi olacağım yine 🥺 Ya da döllenmede de böyle belirtiler oluyor mu? Bilen var mı acaba🙏🏻

Bir şey sorabilir miyim 🙏🏻 Reglime 11 gün var. 5 Temmuz'da olacağım normalde. Ama sanki iki güne regl olacakmışım gibi yüzümde sivilce çıkıyor ve karnımda kramplar var. Regl mi olacağım yine 🥺 Ya da döllenmede de böyle belirtiler oluyor mu? Bilen var mı acaba🙏🏻
Bu şekilde belirtisi olanları okumuştum burda😍 insallah oyledir🙏🏻

Canım yumurtlamadan sonra belirtisi olup hamile kalan çok var ama varsa bile şu an testte çıkmaz birazcık daha sabret

günaydınn :KK200:
dayanamayıp test yapan oldu mu Hoppa
günaydınn :) benim bat 1 temmuz, çok umutluydum ama bugün yumurtlama sonrası 7. gün diye bir umut erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı. erken davrandım muhtemelen ama yine de olsa hissederdim veya çıkardı gibi geliyor. bat'a kadar bir daha da test yapmayacağım kendime söz verdim. umarım en kısa zamanda çook sağlıklı bebişlerimiz olur

Heveslendirmek istemem ama sanki döllenme oluyooo ay inşAllahhhh

günaydınn :) benim bat 1 temmuz, çok umutluydum ama bugün yumurtlama sonrası 7. gün diye bir umut erken gebelik testi yaptım bir şey çıkmadı. erken davrandım muhtemelen ama yine de olsa hissederdim veya çıkardı gibi geliyor. bat'a kadar bir daha da test yapmayacağım kendime söz verdim. umarım en kısa zamanda çook sağlıklı bebişlerimiz olur
Kuzu çokk erken 12. Günden önce yapma olsa da flaşla arıyoruz bari görülür çizgi olsunn ben bu defa baya beklicem regl gününe kadar

İnşallah bende bu ay olumlu hissediyorum,hepimiz için güzel sonuclar alırız

Back
X