BAT 1-30 kasım olanlar birlikte bekleyelimm

Kizlar benim 10 kasim bugu. Yaptim boyle cikti

Eklentiler

• 1000226740.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 13
Bana da anlamsız geliyor bu. Sanki sadece yumurtlama döneminde hamile kalınıyormuş gibi konuşuluyor. en yüksek dönemler aslında ama diğer zamanlarda da olabilir bu

Bat 11 kasım 2 gün önce pembe leke geldi devam etmedi yerleşmede devam etmiyor muydu lekelenme bir düşüğüm var onda da şeke gelmişti reglden önce ama devam etti mi hiç hatırlamıyorum

Bat 11 kasım 2 gün önce pembe leke geldi devam etmedi yerleşmede devam etmiyor muydu lekelenme bir düşüğüm var onda da şeke gelmişti reglden önce ama devam etti mi hiç hatırlamıyorum
Etmiyor canım. Yani benim etmemişti. Test yapmış mıydınız?

Kadından kadına değişebiliyor diye okumuştum araştırma yaptım bu 3 günde benim 3 gündür sadece sabahları lekelenme oluyor yapay zekaya sordum 3 günde ara ara lekelenme yaşanabilir 1 günde kişiden kişiye değişebiliyor yani

Bat bekliyorum bakalım salı günü olmam lazım çok belirtim de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…