• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1- 31 Aralık 2025 birlikte bekleyelim 🤲🏻

Çok beklentim yok açıkçası 😊
Maalesef pik ve silik zamanları ateşli hastalıklıydım. Yapay zekaya sordum boş geçirmiyim diye sağlıklı embriyo oluşmaz dedi. Hamile kalmana engel değil ama embriyo için öyle söyleyince boş geçirdim o günleri ☺️
Bugün çok su içmedim ama sık idrara çıkmaya başladım gibi de daha önceden bata 7 gün kala oluyor muydu hatırlamıyorum 😂
Kendimi dinlememeliyim 😂
Teşekkür ederim Allah nasip ederse bir daha ki ay tavsiyenize uyacağım teşekkür ederim ♥️
Olur da tutarsa çatlamanıza kadar ayakta kalabilecek yüksek şans x’ler sanırım. Kız gelebilir tuttuysa 😁😁🥰🥰

2 yıllık evliyim, yaş 32. Yeni denemelere başladık. 3. deneme :) Doktor kontrolüm hiç olmadı. Yumurtlama takibini lh ile yapıyorum. Çatlamaları akıntı olursa onaylıyorum şimdilik. 1 haftadır da vitamin olsun diye düşük doz içeren bir kapsül kullanıyorum. İnositol, folik karışımı. 5-6. aylarda da olumsuz olursa kontrolü deneyeceğim. İlk 6 ay deneyin denir ya hep. Aile genetiğinde 40’lı yaşlara kadar doğum var ama yaş biraz panikletiyor beni. Burdaki hikayelerde kayboluyorum bazen. Cv gibi oldu ama özetledim sanırım :))
Nerdeyse aynı durumdayız her anlamda. Ve şuan adetim. Bu ay ne olacak bakalım. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Hadi bu ayı da yazalım buraya 😁 35 yaşa kadar, denemeye başladıktan sonra ilk bir yıl bebek olmamasını normal karşılıyor doktorlar bu arada. Her şeyin vakti vardır strese girmeden gönlümüze göre versin Allah inşaAllah.🫰

Nerdeyse aynı durumdayız her anlamda. Ve şuan adetim. Bu ay ne olacak bakalım. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Hadi bu ayı da yazalım buraya 😁 35 yaşa kadar, denemeye başladıktan sonra ilk bir yıl bebek olmamasını normal karşılıyor doktorlar bu arada. Her şeyin vakti vardır strese girmeden gönlümüze göre versin Allah inşaAllah.🫰
Yaa evet hem de her ay şans %25’miş. Gittikçe de artıyormuşş :))) aminn

Back
X