Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

bat günü üstteki ve gecikmemin 3. günü alttaki testlerim belki sizlere yardımcı olur şuan 10+3'üz teyzeler
yaaa yerim siziiii sag ustteki sut gibi bembeyaz masallah ama soldaki benimkinden biraz daha koyuuu ay umut oldun resmen bana

evet canım şuan 10+3 olduk awox gerçekten yalancı pozitif vermez ben de ilk awoxla öğrendim. inşallah güzel sonuç alırsın çok dua ediyorum

Bence birak ya boylr seyler etkileyebilir ben sogan kuru yaptigimda bile birakmistim.

evet canım şuan 10+3 olduk awox gerçekten yalancı pozitif vermez ben de ilk awoxla öğrendim. inşallah güzel sonuç alırsın çok dua ediyorum
ama sizi yicem balsiniz balll ya simdi benim hsg den sonra isler pek iyi gitmedi, 29 eylulde hsg cektirdim 3 gun iliski yasakti tam yumurtlama donemime denk geldi o ay 3 gun gecikmeli 9 gun regl oldum reglim camur gibiydi, sonra gecen ayda 4 gun gecikmeli regl oldum ve sadece 4 gun sürdü, bu ay ovu falan takip etmedim yani hic bilmiyorum sadece tahminen 21inde yumurtladigimi dusunuyorum ama 1 2 gun gecte yumurtlamis olabilirim o yuzden tahmini bat 4 8 arasi diyorum ben, yani bu sekilde olur mu normal mi boyle olmasi anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…