- 19 Eylül 2025
- 237
- 193
- 18
- 28
Hahhaha dodo çok trafik vardı ya hastaneyi görünce dedim gireyim bari en azından trafik hafifler hshdhdhkiz sen hangi ara bizi ekip kosa kosa gidip test verdin sok ettin hepimizi jfjfidkdk gitme deriz diye hic soylemedin he jfjfhfjdk bak selogi hala gitmedi acelen neydi giiiii
valla pozitif de olsa negatifte olsa herbirinizin tek tek haberini almadan aralik grubundayim yeni konu da acmam (isteginize bagli) bu gruptayim canlarim tek tek o haberler geleceeekkkkkkValla gerçektende düşeni kaldıran grup
Yap sabah bencesuan zaten yapmam kiii sabah icin dedim onu cjxjxjdodk test yapsam mi yapmasam mi diye düşünüyorum sabahlari sonra kosuyorum hemen tuvalete test almıyorum yanima yapmiyorum xjxjdjdjd sonra da zaten ilk idrar gitti artik mecbur yarini beklicen diyip kendimi avutuyorum hfjfjd kendi kendime tuzak kuruyorumm ifdjodkdodm
ya melekkkkkkkkkkk bagirtmaaaaa hfkdndodndodmdlxkxodkfofkdpdjdidkdodkdjdjdjdjnfkfmfxjckxkfkcnlxmxlsKız süpriz hediye kutusu mu bu ne demek hiç mi çıkmadı negatif işte hahahahah
Demirbaş gibi benKim kim yapıyor yarın sabah şimdi test ??
benim kendimi avutma sekli fjdhdindkxHahhaha dodo çok trafik vardı ya hastaneyi görünce dedim gireyim bari en azından trafik hafifler hshdhdh
Benimki de diyo ki askım belki bende sorun vardır tüp bebek yaparız bizde napalım diyo dedim bu 4. Ay kendine gelllll sorun yok1. ayda kocam acaba bizde bi sıkıntı mı var kesin benim cocugum olmuyo diye uzulmustu kocalar kapatilsin bu surede hdjdjdjhdj onun yüzünden 1 hafta gecmeden testler yapiyodum psikolojimi bozmustu jdfjfjdj simdi sorun olmadigini bildigi icin ici cok rahat bu ayda olmasa bu sefer napicaz diyo fjfhfjfk devam edicez napalim leylekler getirmicegine gore hdjdjkd Allahim cok saflar da ayni zamanda jfjdje
basladi benim mesai kffjjdkffkdkdkdehjkfmYap sabah bence
yapma acelen neDemirbaş gibi ben
Artık acelesi falan yok 2 gün içinde çıktı çıktı yumurtadan civciv yoksa yokyapma acelen ne
3 ay olmadan kocam yuzunden doktora gitmistim sende sorun yok tahlilerin de temiz cikarsa normal devam 1 yilin dolmasini bekle dedi sonra 8 ay bitince tekrar gittim hsg istedi hsgden sonra da zaten yumurtlama donemime denk gelmedigiicin suan bekleme surecindeyimm o yuzdenBenimki de diyo ki askım belki bende sorun vardır tüp bebek yaparız bizde napalım diyo dedim bu 4. Ay kendine gelllll sorun yok
Hadi 3-4 gün olsunArtık acelesi falan yok 2 gün içinde çıktı çıktı yumurtadan civciv yoksa yok
Bazılarının değeri düşük falan oluyormuş ya ondan dedimKız süpriz hediye kutusu mu bu ne demek hiç mi çıkmadı negatif işte hahahahah
belki civciv 3 gun sonra gelicek niye ikiyle kısıtlıyosun kendini ve civciviniArtık acelesi falan yok 2 gün içinde çıktı çıktı yumurtadan civciv yoksa yok
benimki işin kolayına kaçmaya calısıyor shcjdjd hemen yaparız bu kadar ugrasmamıs oluruz diyo some işsel problemler ikimizde global kurumsal şirketler de yöneticiyiz çok yoğun geçiyor süreçler şuan izindeyim diye rahatım3 ay olmadan kocam yuzunden doktora gitmistim sende sorun yok tahlilerin de temiz cikarsa normal devam 1 yilin dolmasini bekle dedi sonra 8 ay bitince tekrar gittim hsg istedi hsgden sonra da zaten yumurtlama donemime denk gelmedigiicin suan bekleme surecindeyimm o yuzden
al iste benim tutarlilik djdjdjdjiddj 5 6 olmaz mi djdjdjdmHadi 3-4 gün olsun
Evet bir tek sen varsın konuyu ilk açanda sensin çok girmesemde mesajları okuyorum. İsminide verirsen vakit namazalarımdayaaa canim Allah kabul etsin, Allah razi olsun dualarin kabul olsun Rabbim hicbirimizin kucagini bos burakmasin hayirli evlatlar nadip etsinnkulupte baska dodo yoktur diye dusunuyorum heralde hdjfk bir daha dua etmek istersen ismimi soylerim
Ben galiba elendimvalla pozitif de olsa negatifte olsa herbirinizin tek tek haberini almadan aralik grubundayim yeni konu da acmam (isteginize bagli) bu gruptayim canlarim tek tek o haberler geleceeekkkkkk
O testler boşuna beşer onar alınmıyoral iste benim tutarlilik djdjdjdjiddj 5 6 olmaz mi djdjdjdm
ay bide benimkide gitti doktora omu soylelemisim oda iyi cikti cok sukur de basimin etini yemiyo artik olmuyo diye fkxjdjjdkfkfmdlx napicaz sirada ne var artik diyo jdjfkfdlbenimki işin kolayına kaçmaya calısıyor shcjdjd hemen yaparız bu kadar ugrasmamıs oluruz diyo some işsel problemler ikimizde global kurumsal şirketler de yöneticiyiz çok yoğun geçiyor süreçler şuan izindeyim diye rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?