Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Yap sabah bence

Benimki de diyo ki askım belki bende sorun vardır tüp bebek yaparız bizde napalım diyo dedim bu 4. Ay kendine gelllll sorun yok

Benimki de diyo ki askım belki bende sorun vardır tüp bebek yaparız bizde napalım diyo dedim bu 4. Ay kendine gelllll sorun yok
3 ay olmadan kocam yuzunden doktora gitmistim sende sorun yok tahlilerin de temiz cikarsa normal devam 1 yilin dolmasini bekle dedi sonra 8 ay bitince tekrar gittim hsg istedi hsgden sonra da zaten yumurtlama donemime denk gelmedigiicin suan bekleme surecindeyimm o yuzden

benimki işin kolayına kaçmaya calısıyor shcjdjd hemen yaparız bu kadar ugrasmamıs oluruz diyo some işsel problemler ikimizde global kurumsal şirketler de yöneticiyiz çok yoğun geçiyor süreçler şuan izindeyim diye rahatım

yaaa canim Allah kabul etsin, Allah razi olsun dualarin kabul olsun Rabbim hicbirimizin kucagini bos burakmasin hayirli evlatlar nadip etsinn kulupte baska dodo yoktur diye dusunuyorum heralde hdjfk bir daha dua etmek istersen ismimi soylerim
Evet bir tek sen varsın konuyu ilk açanda sensin çok girmesemde mesajları okuyorum. İsminide verirsen vakit namazalarımda
İnşallah tekrar dua ederim sana. :) Rabbim kabul eylesin inşallah

ay bide benimkide gitti doktora omu soylelemisim oda iyi cikti cok sukur de basimin etini yemiyo artik olmuyo diye fkxjdjjdkfkfmdlx napicaz sirada ne var artik diyo jdjfkfdl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…