Sırada çift çizgiyi görmek ve göstermek var.ay bide benimkide gitti doktora omu soylelemisim oda iyi cikti cok sukur de basimin etini yemiyo artik olmuyo diye fkxjdjjdkfkfmdlx napicaz sirada ne var artik diyo jdjfkfdl
ayyy geliyomuuuuBen galiba elendimbi pembelik var
kiz bende 5li aldim az sabirrrrrr yaa benim taktigi uygulayin ise yariyo fjxbdjxkdmxO testler boşuna beşer onar alınmıyor
bebegim yarin olmaz yarin erken daha yaaaaaaaa, ya batım 7 yada 8 araliksa cok erken olmaz mi hiiiiSırada çift çizgiyi görmek ve göstermek var.
Yarın göstermek için güzel bir gün
Herbokolog boşuna demiyorum ona1. ayda kocam acaba bizde bi sıkıntı mı var kesin benim cocugum olmuyo diye uzulmustu kocalar kapatilsin bu surede hdjdjdjhdj onun yüzünden 1 hafta gecmeden testler yapiyodum psikolojimi bozmustu jdfjfjdj simdi sorun olmadigini bildigi icin ici cok rahat bu ayda olmasa bu sefer napicaz diyo fjfhfjfk devam edicez napalim leylekler getirmicegine gore hdjdjkd Allahim cok saflar da ayni zamanda jfjdje
Ama çizgi sanki vardı önceki testte. O doğruysa koyulaşması lazım. O tesr bekleyince o çizgi sabitlendi mi?bebegim yarin olmaz yarin erken daha yaaaaaaaa, ya batım 7 yada 8 araliksa cok erken olmaz mi hiiii
cani oyle istemis jdjxkxkxHala anlık batmalarım var kaç aydır kendimi dinliyorum hiçte olmazdı ama bu ay böyle olacağı tutmuş ajzjxjd
hee evet arada gidip bakiyom hayal mi gercek mi diye djdhjdfjmd ama melegin de oyle cikmistiAma çizgi sanki vardı önceki testte. O doğruysa koyulaşması lazım. O tesr bekleyince o çizgi sabitlendi mi?
hahahaha gercekten oyleler xjxjkdjxjddkdkskalsjjdHerbokolog boşuna demiyorum onaDu bakalım daha beaaa yolun başındayız (trakyalııyım bu arada)
Canım benim de öyle olmuştu ilk gebeliğimde midem bulandığı için kan verip öğrenmiştim. Doktor erken demişti ama midem bulanıyodu eminim yani psikolojik değildi inşallah gebesindirKızlarr ya bu saatlerde mide bulantısı yaşıyorum normal mi acaba
Sabitlenmiş halini bi atsanahee evet arada gidip bakiyom hayal mi gercek mi diye djdhjdfjmd ama melegin de oyle cikmisti(
hala fotoda cikmiyo ya atim dedim de gorunmuyo yani burda ekstra kalitede dusuruyo malum siradaki testi atarim artik fjdndjkdodSabitlenmiş halini bi atsana
ben yapmiyom kfjdkdmdKim kim yapıyor yarın sabah şimdi test ??
Yarın ola hayrolahala fotoda cikmiyo ya atim dedim de gorunmuyo yani burda ekstra kalitede dusuruyo malum siradaki testi atarim artik fjdndjkdod
Üzülüyon sonraben yapmiyom kfjdkdmd
kim demis dodo yarin test yapiyo diye xjxjdkkxkxkxkxmxkxYarın ola hayrola
Ay bu rahim aşağı iniyo yukarı çıkıyo nasıl anlıcaz parmağımızı mı sokucaz sklsskdşf bi o kalmıştıYarın ola hayrola
yaaa hahaha ben size kiyamam ki canlarimmmmmÜzülüyon sonraben zorlamıyacam sonra bana da kızarsın
ayyyy hayir xjdhjddk 2 gun once biri konu acmisti bununla ilgili jdjdidndjmdod geberdim okurken yorumlari hdjdjdjdklskdAy bu rahim aşağı iniyo yukarı çıkıyo nasıl anlıcaz parmağımızı mı sokucaz sklsskdşf bi o kalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?