- 25 Kasım 2025
- 198
- 142
- 18
- 29
Hayırlısıyla olacak o içini ferah tut senozur dilerim ama benim som agizlik tam olarak buralarda jjdjsjs maalesef bende boyle konusup cok agzimin payini aldim artik korkuyom bisey diyemiyom(((
hamile olmasam da olsam da kesinlikleeee burdayim bennnnnn her iki turlude burdayim yaniiiiiÖyle bir dedin ki hamileymişsin gibiama bakın gitmiyorum haberlerinizi alana kadaaar
bdn hic dikkat etmemistim yaaa yeni yeni icatlar cikarmayin basima bide onunla ugrasirim yoksa jxjdjdkxmxParmak filan uğraşma bence herkesin yapısı da aynı değil ayrıca bu bir gebelik belirtisi değil ama bazen tesadüf bizde tutuyordu.
insallahhhhh ya bi yanim umutlu bi yanim bu sefer de olmadi diyo kendi kendimle kavga ediyom hep inandirmaya falan calisiyom oldu oldu inan sen diye djxjxjndkdmxlxHayırlısıyla olacak o içini ferah tut sen
Sakın deme dodo ben varya hep bu büyük konuşmalarımın ceremesini çekiyorum. İlk evlendiğimizde eşime dedim ki biz hiç çocuk yapmayalım. Herkes diyordu yap bir çocuk sonra ararsın diyordum aramam niye arayım ya daha yaşım genç ben bu yaşta anne olamam işiö gücüm çok diyordum. Kız nolduysa bana evlendikten sonra bir şey oldu ben bir bebeksedim içim çekti 25 ten sonra istedim 27 de denemeye başladık yaş oldu 29 işte daha olmadı. Haklılarmış gerçekten fazla feminizm de iyi bir şey değilozur dilerim ama benim som agizlik tam olarak buralarda jjdjsjs maalesef bende boyle konusup cok agzimin payini aldim artik korkuyom bisey diyemiyom(((
Kuzum bence de yapma ama kendini tutamaz da yaparsan aman ellerini uzuuun uzuun yıkaOf yap deseniz denicektim artık akslsşd
Benimki hala diyo gel uğraşmayalım şunu takip etmekle kıbrısta 1 haftada oluyomıs diyo jajhshzhsshshValla kuzum benimki de öyle sanıyordu hatta komik tabirle yaparız bir tüp çocuk ne dert ediyorsun diyorsu tüp çocuk bile olmadı hzhshshs
Eğer düşünmeden bir konuda büyük konuşuyor ya da bilmeden atıp tutuyorsak mutlaka onun dersini hayatta alıyoruz.Sakın deme dodo ben varya hep bu büyük konuşmalarımın ceremesini çekiyorum. İlk evlendiğimizde eşime dedim ki biz hiç çocuk yapmayalım. Herkes diyordu yap bir çocuk sonra ararsın diyordum aramam niye arayım ya daha yaşım genç ben bu yaşta anne olamam işiö gücüm çok diyordum. Kız nolduysa bana evlendikten sonra bir şey oldu ben bir bebeksedim içim çekti 25 ten sonra istedim 27 de denemeye başladık yaş oldu 29 işte daha olmadı. Haklılarmış gerçekten fazla feminizm de iyi bir şey değil
yaa bende yok yok istemem.cocuk sevmiyorum falan diyodum sehir degistirdim alismam gerke zaman gerek onumuzdeki ilkbahar bakariz tutar zaten bilmem ne cart curt aha 10 ay oldu aralik o yuzden korkuyom yani iyi koyu bisey diyemiyorum cjxjdSakın deme dodo ben varya hep bu büyük konuşmalarımın ceremesini çekiyorum. İlk evlendiğimizde eşime dedim ki biz hiç çocuk yapmayalım. Herkes diyordu yap bir çocuk sonra ararsın diyordum aramam niye arayım ya daha yaşım genç ben bu yaşta anne olamam işiö gücüm çok diyordum. Kız nolduysa bana evlendikten sonra bir şey oldu ben bir bebeksedim içim çekti 25 ten sonra istedim 27 de denemeye başladık yaş oldu 29 işte daha olmadı. Haklılarmış gerçekten fazla feminizm de iyi bir şey değil
yada lutfen temiz bir eldiven kullan ama yapma bence hiiicccc gerek yok fjxjdjdksKuzum bence de yapma ama kendini tutamaz da yaparsan aman ellerini uzuuun uzuun yıka
Hahahaha ay biz de öyle sanıyorduk işte hele yumurtalarımı topladılar bir de çoktu eşim arabada ben şimdi babamı olacağım diye hayaller kuruyordu canım benim. Off offBenimki hala diyo gel uğraşmayalım şunu takip etmekle kıbrısta 1 haftada oluyomıs diyo jajhshzhsshsh
Allah hayırlısıyla bize en kısa zamanda nasip etsin inşallahHahahaha ay biz de öyle sanıyorduk işte hele yumurtalarımı topladılar bir de çoktu eşim arabada ben şimdi babamı olacağım diye hayaller kuruyordu canım benim. Off off
senin esinin rahatlik seviyesi peki jdjxjdkkdBenimki hala diyo gel uğraşmayalım şunu takip etmekle kıbrısta 1 haftada oluyomıs diyo jajhshzhsshsh
Öyleymiş canım acı tecrübe ettik. Korkuyordum o zamanlar ama ya unutmuyorum bir keresinde reglim gecikti test yaparken elim ayağım boşandı pozitif çıkarsa diye o zaman hazır değildik bence o da önemli bi yandan. Arkadaşı istemsiz hamile kaldı ve 2 sene adapte olamadı istemediği içinEğer düşünmeden bir konuda büyük konuşuyor ya da bilmeden atıp tutuyorsak mutlaka onun dersini hayatta alıyoruz.
Canım daha genceciksin boy boy olur evlatların Evvel Allah lütfen ne yaşamış olursan ol karamsarlığı atıver üzerinden. Güzel düşün, düşünceni hayallendir ve duaya çevir inşaAllah yakında da alırsın güzel haberiHahahaha ay biz de öyle sanıyorduk işte hele yumurtalarımı topladılar bir de çoktu eşim arabada ben şimdi babamı olacağım diye hayaller kuruyordu canım benim. Off off
Ne güzel dualar ettiniz öyle. İnşallah tek isteğim bu şu anda. Allah isteyen ve güzel annelik yapabilecek bütün kadınların kucağını boş bırakmasın ya.Canım daha genceciksin boy boy olur evlatların Evvel Allah lütfen ne yaşamış olursan ol karamsarlığı atıver üzerinden. Güzel düşün, düşünceni hayallendir ve duaya çevir inşaAllah yakında da alırsın güzel haberi
Üzülme canım olur inşallah allaj nasip etsin en kısa zamandaHahahaha ay biz de öyle sanıyorduk işte hele yumurtalarımı topladılar bir de çoktu eşim arabada ben şimdi babamı olacağım diye hayaller kuruyordu canım benim. Off off
canim bence erken yapmissin biraz daha bekle, onlar bende de var olabilir, asil sansli olan sensin bilincli bi kocan var daha ne istiyon kiz bizimkilere laf anlatana kadar deveye hendek atlatiriz fkxjkxndkdmdKızlar benim bat 8 Aralık dayanamadım test yaptım negatif çıktı. Ama karın ağrısı beyaz akıntı falan var. Çok mu erken yapmışım sizce. Bir de bence çok şanslısınız benim kocanın umrunda değil 6 aydır deniyoruz daha hiç denemedik ki diyor jdjdjjd
Şimdi ne istediğini çok iyi biliyorsun ve vücudun da kendini buna hazırlıyordurÖyleymiş canım acı tecrübe ettik. Korkuyordum o zamanlar ama ya unutmuyorum bir keresinde reglim gecikti test yaparken elim ayağım boşandı pozitif çıkarsa diye o zaman hazır değildik bence o da önemli bi yandan. Arkadaşı istemsiz hamile kaldı ve 2 sene adapte olamadı istemediği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?