kavga etmiyoruz tabiki oyle o kadar da deegil nfjxnkdnkxjxx deden biraz abartmis sanki bdjdjdjd ama eskiden sey varmis hemen hamile kalmayinca kisir damgasi yeniyomus ondan da olabilirBunu cogu tandıgımdan duyddun anneannemde dahıl kocası kusermısher adet oldugunda kavga cıkarırmıs bızım evde ben oyleyım kocam benı tesellı etmekten yoruldu herhalde ama cok zor ıste takmamak uzulmemek
Ayyy inşallah çok amin çokkOyy çok tatlılar bir an önce 1 çift yumuş minik ayakcıklarla dolsun hayırlısıyla sağlıkla aminn
Resmı bıle tatlı ah bızım hayaller umutlar ah
Yaa sizin cümlelerinize hayranım yaa en büyük hayalim morali bozuk canı sıkkın arkadaşlarıma böylr konusabilmek büyüyünce inşallah olurum böylr ahahah size maşallah
ben iyi cinsiyet tahmin ederim bu arada hislerim kuvvetlidir benim haberini alinca bana gel jdhdjdjd tabiki oyle canim rabbim saglikli evlatlar nasip etsinnnnnHayırrr cinsiyeti hiiç farketmez sağlıklı olsun yeter ki
Tabı canım eskıyle sımdı bırmı ozamna laf sız yuzunden ama sımdıde olmayınca cok sorun eden var erkek veya kadın ama ıste elımızfe degıl olmuyo doktora gıttım hıcbıse yok dedı omce esın test versın sonra sana bakalım dedı esımde verdı cok guzel degerlerı sonra bende aylar sonra bebek denemesının 7. ayında pcos dedıler bana ondan baskada sebeb yok hsg kaldı onada bu ayda regl olursam gıdıyorumkavga etmiyoruz tabiki oyle o kadar da deegil nfjxnkdnkxjxx deden biraz abartmis sanki bdjdjdjd ama eskiden sey varmis hemen hamile kalmayinca kisir damgasi yeniyomus ondan da olabilir
Orası öyle tabi ama insan dilinden karşı tarafın gönlünü hoş edecek yumuşak cümleler dökülsün istiyorteşekkürler canım çok hoşsun.
Eminim ki zaten konuşuyorsundur sen de. Zaten önemli olan konuşmak değil de samimi olmak. Samimi olunca tüm cümleler güzel oluyor.
Oyy civcivleri ve tüm kanatlıları çook severimSimdilik sadece bir hayal..... djksjdlsxjsk ama bana el vermek isterlerse kendileri zevkle kabul ederimalsimist ben sadece şey diyebiliyorum kanka Allah büyük takma bosver
insallah gerek kalmaz ve bebisine kavusursun olurda hsg ye gerek kalirsa da aşırı guzel sonuc alanlar var (ben haric) umudunu sakın kaybetmeTabı canım eskıyle sımdı bırmı ozamna laf sız yuzunden ama sımdıde olmayınca cok sorun eden var erkek veya kadın ama ıste elımızfe degıl olmuyo doktora gıttım hıcbıse yok dedı omce esın test versın sonra sana bakalım dedı esımde verdı cok guzel degerlerı sonra bende aylar sonra bebek denemesının 7. ayında pcos dedıler bana ondan baskada sebeb yok hsg kaldı onada bu ayda regl olursam gıdıyorum
civcivellam canim senin tek lafin yeter bize kurban olduğum jdjdjdjOrası öyle tabi ama insan dilinden karşı tarafın gönlünü hoş edecek yumuşak cümleler dökülsün istiyor
Biz ilk evlendiğimizde kocam bana yumurtla veriyordu rüyamda baktığımda erkek bebekti anlamı hep aklıma o gelir yıllar geçti sjdjdjben iyi cinsiyet tahmin ederim bu arada hislerim kuvvetlidir benim haberini alinca bana gel jdhdjdjd tabiki oyle canim rabbim saglikli evlatlar nasip etsinnnnn
Insallah canım cok bekledım cok yoruldum allahım sabır versın herkese 14 ay dıle kolay cok zor gectı herkes kısa bır sure dıyo ama gel bana sorinsallah gerek kalmaz ve bebisine kavusursun olurda hsg ye gerek kalirsa da aşırı guzel sonuc alanlar var (ben haric) umudunu sakın kaybetme
zeynos nerelerdesin ya hdjdjd o sirada kocamin bana bu ayda olmasa napicaz diye ortama girisi jdjdjdjxkdnxkmxlxArkadaşlar bizde de kocam beni üzülme diye ikna eden taraf jddjdj benim her ay mutlaka bir ağlama seansım olur o da beni avutur hshshs
Bak ayakkabı da erkek ayakkabısı gibi bu da erkek bebek anlamındaymış. Siz önceden manifest yapmışsınız bile farkında olmadanBiz ilk evlendiğimizde kocam bana yumurtla veriyordu rüyamda baktığımda erkek bebekti anlamı hep aklıma o gelir yıllar geçti sjdjdj
Try again de dodo haahahshsjzeynos nerelerdesin ya hdjdjd o sirada kocamin bana bu ayda olmasa napicaz diye ortama girisi jdjdjdjxkdnxkmxlx
Hayır ayakkabı unisex hahdjdjBak ayakkabı da erkek ayakkabısı gibi bu da erkek bebek anlamındaymış. Siz önceden manifest yapmışsınız bile farkında olmadan
Buradayım pusuda bekleyerek yazdıklarınızı okuyorum djjddjzeynos nerelerdesin ya hdjdjd o sirada kocamin bana bu ayda olmasa napicaz diye ortama girisi jdjdjdjxkdnxkmxlx
ayyy insallah hayirli saglikli evlatlarin olsun canimmmBiz ilk evlendiğimizde kocam bana yumurtla veriyordu rüyamda baktığımda erkek bebekti anlamı hep aklıma o gelir yıllar geçti sjdjdj
Niye öyle diyorsun daha senin de üçüncü ay değil mi hah den sonrainsallah gerek kalmaz ve bebisine kavusursun olurda hsg ye gerek kalirsa da aşırı guzel sonuc alanlar var (ben haric) umudunu sakın kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?