Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Bunu cogu tandıgımdan duyddun anneannemde dahıl kocası kusermıs her adet oldugunda kavga cıkarırmıs bızım evde ben oyleyım kocam benı tesellı etmekten yoruldu herhalde ama cok zor ıste takmamak uzulmemek
kavga etmiyoruz tabiki oyle o kadar da deegil nfjxnkdnkxjxx deden biraz abartmis sanki bdjdjdjd ama eskiden sey varmis hemen hamile kalmayinca kisir damgasi yeniyomus ondan da olabilir

Yaa sizin cümlelerinize hayranım yaa en büyük hayalim morali bozuk canı sıkkın arkadaşlarıma böylr konusabilmek büyüyünce inşallah olurum böylr ahahah size maşallah
teşekkürler canım çok hoşsun.
Eminim ki zaten konuşuyorsundur sen de. Zaten önemli olan konuşmak değil de samimi olmak. Samimi olunca tüm cümleler güzel oluyor.

kavga etmiyoruz tabiki oyle o kadar da deegil nfjxnkdnkxjxx deden biraz abartmis sanki bdjdjdjd ama eskiden sey varmis hemen hamile kalmayinca kisir damgasi yeniyomus ondan da olabilir
Tabı canım eskıyle sımdı bırmı ozamna laf sız yuzunden ama sımdıde olmayınca cok sorun eden var erkek veya kadın ama ıste elımızfe degıl olmuyo doktora gıttım hıcbıse yok dedı omce esın test versın sonra sana bakalım dedı esımde verdı cok guzel degerlerı sonra bende aylar sonra bebek denemesının 7. ayında pcos dedıler bana ondan baskada sebeb yok hsg kaldı onada bu ayda regl olursam gıdıyorum

Simdilik sadece bir hayal..... djksjdlsxjsk ama bana el vermek isterlerse kendileri zevkle kabul ederim alsimist ben sadece şey diyebiliyorum kanka Allah büyük takma bosver
Oyy civcivleri ve tüm kanatlıları çook severim
Bu arada estağfirullah canım yaa en güzel lafı bak sen diyormuşsun Allah büyük. Dertlerimiz küçük. Evvel Allah hepsi geçer

insallah gerek kalmaz ve bebisine kavusursun olurda hsg ye gerek kalirsa da aşırı guzel sonuc alanlar var (ben haric) umudunu sakın kaybetme

ben iyi cinsiyet tahmin ederim bu arada hislerim kuvvetlidir benim haberini alinca bana gel jdhdjdjd tabiki oyle canim rabbim saglikli evlatlar nasip etsinnnnn
Biz ilk evlendiğimizde kocam bana yumurtla veriyordu rüyamda baktığımda erkek bebekti anlamı hep aklıma o gelir yıllar geçti sjdjdj

Arkadaşlar bizde de kocam beni üzülme diye ikna eden taraf jddjdj benim her ay mutlaka bir ağlama seansım olur o da beni avutur hshshs
zeynos nerelerdesin ya hdjdjd o sirada kocamin bana bu ayda olmasa napicaz diye ortama girisi jdjdjdjxkdnxkmxlx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…