doktorlara gore de kisa bir sure aslinda ama o sureci yasayan bilir gercekten cok zorInsallah canım cok bekledım cok yoruldum allahım sabır versın herkese 14 ay dıle kolay cok zor gectı herkes kısa bır sure dıyo ama gel bana sor
Amin dodo ama evlatlar cok geldi tek bir tane istiyoruz biz ahdjsjajajjshayyy insallah hayirli saglikli evlatlarin olsun canimmmsenden aldigim his o sekilde bilmiyorim fjdjdmd
Senin kocan senin kortizol seviyeni pik yapar canım bi söyle bi sussun bi sussun...zeynos nerelerdesin ya hdjdjd o sirada kocamin bana bu ayda olmasa napicaz diye ortama girisi jdjdjdjxkdnxkmxlx
Hsg den sonra benim klavye de çeviriyor saçma sapan yaNiye öyle diyorsun daha senin de üçüncü ay değil mi hah den sonra
Evet ama ben öyle yorumladım djjdjdHayır ayakkabı unisex hahdjdj
hahahaha leylaklar getirsin artık ya ugrasamicam galiba artik cjxjdndjddmTry again de dodo haahahshsj
Erkek bebekte kabul kız da olsunda hahdjdEvet ama ben öyle yorumladım djjdjd
Bu arada çevremdeki herkes bana, sende erkek annesi vibe ı var diyor. Kendimi o kadar erkeğe odakladım ki onlar yüzünden , kızım olursa şok olurum
olmaz oyle uzaktan katil bize kafan dagilsin biraz jdjdjdnBuradayım pusuda bekleyerek yazdıklarınızı okuyorum djjddj
Hahhahaha bagırtmaaahahahaha leylaklar getirsin artık ya ugrasamicam galiba artik cjxjdndjddm
Zaten doktorlara cok gıttım ama. 12 ay dolmadan bana hıcbıse yapmadılar hsg onermedıler klomen bıle kullandırtmasılar taö 13. Ayımda ılk defa kullandıdoktorlara gore de kisa bir sure aslinda ama o sureci yasayan bilir gercekten cok zor
evet 3. ay ama ilk iki ay yumurtlama donemi iliski olmadi o yuzden ben haric dedim ilk 3 aylik kisma girmiyom yani djxjdjdkddmNiye öyle diyorsun daha senin de üçüncü ay değil mi hah den sonra
Ay bana da öyle diyorlar yıllardır hele evleneli daha çokEvet ama ben öyle yorumladım djjdjd
Bu arada çevremdeki herkes bana, sende erkek annesi vibe ı var diyor. Kendimi o kadar erkeğe odakladım ki onlar yüzünden , kızım olursa şok olurum
Doktorlar da 12 ayı totem yapmış herhaldeZaten doktorlara cok gıttım ama. 12 ay dolmadan bana hıcbıse yapmadılar hsg onermedıler klomen bıle kullandırtmasılar taö 13. Ayımda ılk defa kullandı
ikiz nolursa nolcak napican o zaman jfjdjdndjmdlsAmin dodo ama evlatlar cok geldi tek bir tane istiyoruz biz ahdjsjajajjsh
Ben biraz baskın karakterim ondan dolayı öyle yorumda bulunuyorlar diye düşünüyorumErkek bebekte kabul kız da olsunda hahdjd
İnşallah yarın yapacam ben testKızlar bugün pek zamanım olmadı sayfaya girmeye.. baya bir konuşulmuş.. hamile olan varmı bugün?
Aa klomen çatlatma için değil mi beni doktorum bu ay hormon testlerim içim aradığında demişti ki hafif bi yumurta tembelliği var aralıkta çatlatma deneriz 4. AyımZaten doktorlara cok gıttım ama. 12 ay dolmadan bana hıcbıse yapmadılar hsg onermedıler klomen bıle kullandırtmasılar taö 13. Ayımda ılk defa kullandı
YokKızlar bugün pek zamanım olmadı sayfaya girmeye.. baya bir konuşulmuş.. hamile olan varmı bugün?
hahahahahahahaha djjrjjffjiflrdjsgdhfkdodndidkdkddhidkdldndjdjdld artik yapamiyo baslarda takiyordum da artik gecistirmeyi ogrendim ydxhhxbxjcxkSenin kocan senin kortizol seviyeni pik yapar canım bi söyle bi sussun bi sussun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?