- 23 Nisan 2022
- 79
- 37
- 38
- 27
Bana bakma sen ben çok safım hshahay banane canik sanki ben o durumda olsam bakicaklar asla bakmazlar ben daha ortada bisey yok annemi cagiririm yada ben giderum falan diyorum bu sen bakarsin artik diyo dedim bakamam kusura bakma ndjdndjdnd
Benim sabah ki psikoloğuma bağlıal iste geldi ikinci alsimist xjxjjxxnxjxnod yok yok yapmiyoz sabah test diger gun yapicaz jxxjjxjxkxkxkx
ay sacmalama canimin ici bizimle kafani dagitirsin keyfini yerinie getiririz bizDostlar sağolsun canım Allah düşmanımın başına bile vermesin annesizlik çok zor. Ama nolursa olsun içine atmayacaksın bu hayatta. Söylenen sözün telafisi olur özür dilersin ama söylenmeyen söz insanın can evine oturup onu yer bitirir. Siz beni gruptan atın valla ben çok depresifim son zamanlarda normalde komik biriyimdir ama işte duygusallık had safhada
Ahhahahaha gerçekten kayınvalidem çok asildir ben onlara göre biraz seyim jsjdjdasil kadin iste ndhfjfjjf seninde agiz cuval mubarek kadin durmus sen durmuyon djdjjdmxlx
psikologuna soyle birakmasin ndjdjdkBenim sabah ki psikoloğuma bağlı
biraz seyim xjxndkdkd sey cirkef cnxjxnxjxjkxAhhahahaha gerçekten kayınvalidem çok asildir ben onlara göre biraz seyim jsjdjd
iyi bari bi 2800 daha verim testi pozitife cevirin de diyebilirdin djdjdjjdKız ne testi test falan yok dün ben negatifi görünce 2800 liramı geri verin dediö ajsjdjdjdjdj
Ay cidden o kadar var mıı ben de testlerim boşa gitmesin diye yapmaktan çekiniyorum işte tutumluluk işte ferasetKız ne testi test falan yok dün ben negatifi görünce 2800 liramı geri verin dediö ajsjdjdjdjdj
paramı geri istiyorum jaxjjxjxiyi bari bi 2800 daha verim testi pozitife cevirin de diyebilirdin djdjdjjd
Askim hastaneye göre degisiyo fiyatlarAy cidden o kadar var mıı ben de testlerim boşa gitmesin diye yapmaktan çekiniyorum işte tutumluluk işte feraset
kiz gitti hastaneye 8 dpo da kan testi verdi onun icin diyo cjxnmxkxkAy cidden o kadar var mıı ben de testlerim boşa gitmesin diye yapmaktan çekiniyorum işte tutumluluk işte feraset
o sirada 2800 ü cebe indiren hastane djdjjdndparamı geri istiyorum jaxjjxjx
Doğrudur tıp merkezlerinde uygun fiyatlı oluyomuş diye duydum bendeAskim hastaneye göre degisiyo fiyatlar
bak negatof gorursem uzulmek yokGörcezz
Biliyorummkiz gitti hastaneye 8 dpo da kan testi verdi onun icin diyo cjxnmxkxk
Üzülebilirim o zaman bekleyim ajsdfbak negatof gorursem uzulmek yok
Medipol mega arkadaşlar mesai dışı sadece beta muayene yok 2800(reklam olmasın)o sirada 2800 ü cebe indiren hastane djdjjdnd
uzuluyosan niye yapiyon erkenden djdjdjndÜzülebilirim o zaman bekleyim ajsdf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?