Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Hahhahahaha dodoo onun sacını basını yol

Ya ne gıcık bır kadın kusacam sınırden nefrert edıyorum bole ınsanlardan Allah sabır berdın sanada o sevıncı yasatsın tez zamanda canım

Korktum ne demek bu insanlarda bir gram akış yok mu ya. Hiç empati yeteneği yok mu ya

ben kalktigim an karnima sancilar girdi sanki yeni adet olmusum gibi 3 gun kanamam vardi
Allahalla yaa demek her bünyede farklı işte belki tüplerde tıkanıklık varmıştır canım benim 1 gün oldu kanamam ama ağrı regl ağrısı gibi oldu benim regl sancıları çok yoğun geçer ama onun da etkisi olabilir deneyimliyim zaten yani

Ya ne gıcık bır kadın kusacam sınırden nefrert edıyorum bole ınsanlardan Allah sabır berdın sanada o sevıncı yasatsın tez zamanda canım
regli gecikti diyorum ki hamilesin test yap yok diyo bi kac gun bekledi test yaptin mi dedim evet pozitif dedi atsana bakim dedi KIYAMIYORUM SANA ATMAYA dedi jdjdofkdodkdpdoddkdkdkd

olabilir ya tikaniklik varsada artik acildi dedi yolladi dkjdkdkd

noooo maalesefff yokkk fjdjdjdkkd ay bide kaynanam o akilli getiriyo diyo dedim aynen akilli senin gelinin sonucta dedim fjdjdjdkdl pisman degilimd xjdndkkdod
Ay dodo ben dayanamazdım cirkef bi insanım cunku shdjdjsjsj allahtan kayınvalidem de görümcemde asl karısmazlar boyle seyler soylemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…