Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

D dodo1234 sende bana şu dpo mantığını anlat bakim adet bitince napim şimdi ben 7 günüm var eşimle geçirebileceğim
7 gunun hepsini degerlendir cunku sonrasi boş geçecek canim icerde havuz olusturmus olursun tabi eger esinde sperm sorunu yoksa, sonrasi da bir sonraki adet tarihini beklemek dpo da yumurtlama donemini bilmen gerekiyor

Bende zırla baktırdım valla. 0.57 çıktı. Geçen sene 0.97 idi. Yıkıldım görünce. 3 aydır deniyoruz zaten bu yüzden mi olmuyor stresten mi bilmiyorum.
ay olabilir yani bunyuzden olabilir stresten de bana da dediki yasin daha kucuk ne amh sen nerden biliyosun falan djdjjd tekrar bi doktora gorun bence

ben doktora dedim bak diye isime niye karisiyon dedi
ya valla bu doktorlar harbiden garip he zaten senin söylemene bile gerek yok çocuk istemiyle gidildiği zaman onu da test listesine ekliyorlar genelde hormonların yanında mesela benim amh geçen sene 6,73 çıkmıştı ve her sene azalıyor birde rezerv kontrol edilmesi gerekiyor tabiiki

Bende zırla baktırdım valla. 0.57 çıktı. Geçen sene 0.97 idi. Yıkıldım görünce. 3 aydır deniyoruz zaten bu yüzden mi olmuyor stresten mi bilmiyorum.
' birgebeningunlugu ' instragram hesabına gir orada bir kadın var tüyolar yönlendirmeler ve destekler veriyor. bir sayfasını inceleyip kontrol et istersen. birde doktor mfk var (mehmet fatih karslı) onun sayfasını da incele adamın kendi takviyeleri var amh düşüklüğüyle alakalı destek takviyeleri var mutlaka araştırmanı öneririm. ona da mesaj atabilirsin durumum böyle böyle hangi ürününüzü kullanmalıyım diye cevap verecektir

daha gencsin dedi bana dedim belki dusuk nerden biliyoruz isime karisma dedi jddjjdjd burdaki tek en iyis domtor oldugu icin bisey diyemedim djdjjddjejkdkd

Bende de normalde batma olmazdı. Bu ay aşırı oldu 3 gün sonra bat ama göğüs ağrım da var Regl mi olucam falan diye bütün gün moralim bozuk geziyorum. Allahım bir an önce nasip et

D dodo1234 bişey daha sorcam canım sana ben 8 inde ilişki yaşadım mesela sonrasında benim beyaz uzayan süt gibi akıntı gelmişti ayın 10 civarları sonrada bidaha normal akıntım oldu ama o sıra yumurtlama mı oldu bende ? Ama öyle olsaydı adetim erken gelmez miydi?

belki gec catlamistir canimmmm

bode stres yaomissindir ondan gecikme olmustur 16 dpoya kadar normal canim illa 14. gun gelicek diye bisey yok

Bende de normalde batma olmazdı. Bu ay aşırı oldu 3 gün sonra bat ama göğüs ağrım da var Regl mi olucam falan diye bütün gün moralim bozuk geziyorum. Allahım bir an önce nasip et
ASLINDA NORMALDE OLMAYIP ŞİMDİ OLMASI FARKLI BİR BELİRTİ GİBİ HİSSETTİRMESİ LAZIM. BENİM BİREBİR ADET BELİRTİMLE AYNI OLUNCA ONA ŞEY OLDUM YA

doktorun ne dedi onemlı olan o sen boşver burdakileri amh yaşın kaç bilmiyorum düşük ama bu hamile kalamazsın anmalına gelmez elini çabuk tut korunmayı bırak demek doktor takviye verir onları kullan tek başına da zaten bir anlam ifade etmıyor amh fsh lh prolaktin hepsi beraber değerlendiriliyor,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…