- 1 Nisan 2019
- 828
- 377
- 103
İyi yapmışsın bana da kaynanam öyle bir gaf yapmıştı ağlattım valla üzüldüm sonra ama hakketti. Ya annemi kaybettikten sonra evini topluyoruz daha 15 gün olmuş bana diyor ki pişman olduğun bir şey var mı nasıl yani dedim e bir torun görseydi kadın keşke dedi. Döndüm dedim ki kocama da böyle söylemişsiniz sırf siz üzülmeyin diye söylemedik bizim çocuğumuz olmuyor biz zaten denedik sebepte eşim kaynaklı böyle söyleyip üzmüşsünüz kocamı bir daha söylemeyin dedim. Yazık o da üzüldü ağladı normalde çok severim kendisini ama o an hak etti yaninoooo maalesefff yokkk fjdjdjdkkd ay bide kaynanam o akilli getiriyo diyo dedim aynen akilli senin gelinin sonucta dedim fjdjdjdkdl pisman degilimd xjdndkkdod
Bende yolarım vallaAy dodo ben dayanamazdım cirkef bi insanım cunku shdjdjsjsj allahtan kayınvalidem de görümcemde asl karısmazlar boyle seyler soylemezler
canimmm bosver ben takmiyom artik dhddjndkdmdKızz alemsinama ona çok sinir oldumm. Off uyuyamıyorum yine gece gece sizi okudum hep iyi geldinizz
Kendi kardeşi yok muymuş seni sürüklüyo birdetakmiyom artik hahahah bide sey diyo dogum zamani sen bakarsin cocuga falan dedim kusura bakma ben bakmam dkjdjdjdkdkdl bakamiyosaniz yapmayin kardesim djdjdkd
Yok yolmam ama cevabını veririmBende yolarım valla
ay normalde bende cok cirkefimde iste dua etsinler arada kocam var fndjdjdnkd normalde kaynanam da asla konusunu bile acmaz da kadinin bosluguna denk gelmis demekki djjdjdkdAy dodo ben dayanamazdım cirkef bi insanım cunku shdjdjsjsj allahtan kayınvalidem de görümcemde asl karısmazlar boyle seyler soylemezler
Iyı yapmıssın hakedıyolar bazen benım halamın cocugu olmadı kaynanadı cenesı durmuyodu oglu yuzunden olmuyo onda sorun var ama olurmu paşalarının sorunun kabul etmıyolwr soranlarafa gelınden dıyolar neler yasadı halamİyi yapmışsın bana da kaynanam öyle bir gaf yapmıştı ağlattım valla üzüldüm sonra ama hakketti. Ya annemi kaybettikten sonra evini topluyoruz daha 15 gün olmuş bana diyor ki pişman olduğun bir şey var mı nasıl yani dedim e bir torun görseydi kadın keşke dedi. Döndüm dedim ki kocama da böyle söylemişsiniz sırf siz üzülmeyin diye söylemedik bizim çocuğumuz olmuyor biz zaten denedik sebepte eşim kaynaklı böyle söyleyip üzmüşsünüz kocamı bir daha söylemeyin dedim. Yazık o da üzüldü ağladı normalde çok severim kendisini ama o an hak etti yani
ayy evet nolir uyuyalim midem kazindi bu saatte ya hahahaahahuyyumam lazım hala burdayım
Tamaam ıste cevabını vererek yoluyomYok yolmam ama cevabını veririm
Sen neden torun istemiyorsun bizden dedim benim haddime değil asla sormak ben terbiyesizlik yapamam dedi sjdjdjday normalde bende cok cirkefimde iste dua etsinler arada kocam var fndjdjdnkd normalde kaynanam da asla konusunu bile acmaz da kadinin bosluguna denk gelmis demekki djjdjdkd
Ben az önce kalktım peynir ekmek yedimayy evet nolir uyuyalim midem kazindi bu saatte ya hahahaahah
basin sagolsun canim, bazen hak ediyolar bende seviyorum aslinda normalde de asla konusmaz bu konulari karismaz yani o an artik bosluguna mi denk geldi noldu soyledi valla bende verdim cevabiniİyi yapmışsın bana da kaynanam öyle bir gaf yapmıştı ağlattım valla üzüldüm sonra ama hakketti. Ya annemi kaybettikten sonra evini topluyoruz daha 15 gün olmuş bana diyor ki pişman olduğun bir şey var mı nasıl yani dedim e bir torun görseydi kadın keşke dedi. Döndüm dedim ki kocama da böyle söylemişsiniz sırf siz üzülmeyin diye söylemedik bizim çocuğumuz olmuyor biz zaten denedik sebepte eşim kaynaklı böyle söyleyip üzmüşsünüz kocamı bir daha söylemeyin dedim. Yazık o da üzüldü ağladı normalde çok severim kendisini ama o an hak etti yani
var var baksinlar canim banane hic ugrasmam jdjdjdmdKendi kardeşi yok muymuş seni sürüklüyo birde
asil kadin iste ndhfjfjjf seninde agiz cuval mubarek kadin durmus sen durmuyon djdjjdmxlxSen neden torun istemiyorsun bizden dedim benim haddime değil asla sormak ben terbiyesizlik yapamam dedi sjdjdjd
Valla iyi niyetten anlayacak insan olsa bakılır daa laf sokmaktan başka bişey yapmıyo belli ki öylelerine değmezzvar var baksinlar canim banane hic ugrasmam jdjdjdmd
ay bide bu saatte dedikodu yaptirdilar bana djjdjdjfkf sabah burda benim yazinin alti dolup tasar keske anlatmasaydim kfndjdndkddkdBen az önce kalktım peynir ekmek yedim
ay banane canik sanki ben o durumda olsam bakicaklar asla bakmazlar ben daha ortada bisey yok annemi cagiririm yada ben giderum falan diyorum bu sen bakarsin artik diyo dedim bakamam kusura bakma ndjdndjdndValla iyi niyetten anlayacak insan olsa bakılır daa laf sokmaktan başka bişey yapmıyo belli ki öylelerine değmezz
Sabah bi test yapmamız yok mu pekiay bide bu saatte dedikodu yaptirdilar bana djjdjdjfkf sabah burda benim yazinin alti dolup tasar keske anlatmasaydim kfndjdndkddkd
al iste geldi ikinci alsimist xjxjjxxnxjxnod yok yok yapmiyoz sabah test diger gun yapicaz jxxjjxjxkxkxkxSabah bi test yapmamız yok mu peki
Dostlar sağolsun canım Allah düşmanımın başına bile vermesin annesizlik çok zor. Ama nolursa olsun içine atmayacaksın bu hayatta. Söylenen sözün telafisi olur özür dilersin ama söylenmeyen söz insanın can evine oturup onu yer bitirir. Siz beni gruptan atın valla ben çok depresifim son zamanlarda normalde komik biriyimdir ama işte duygusallık had safhadabasin sagolsun canim, bazen hak ediyolar bende seviyorum aslinda normalde de asla konusmaz bu konulari karismaz yani o an artik bosluguna mi denk geldi noldu soyledi valla bende verdim cevabini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?