- 8 Eylül 2021
- 658
- 388
- 53
yok yok doktor zaten vajinal yoldan dedi ben kendi kendime nasıl birden oyle yukseldım paniğimi gorsenızben adet söktücü olarak kullandığım zamanlar ağızdan alıyordum. yumuşak kapsül olduğu için hem ağızdan hem vajinal yoldan alınabiliyor diye biliyorum. vajinal yoldan alınması özellikle düşük riski yaşayanlar için daha güvenli diye biliyorum hatta tesiri daha çokmuş o şekilde kullanımın
kasetin hch gqssqsiyeti yuksektir bide aksam yapimca iyice silik cikarmis ayy insallah bizde gorurz bu guzel gorruntuyuBak bunlar testim gündüz awox yaptım gece kaseti yapmıştım beta yüksek olduğu halde silik çıkarmıştı kaset test umudunuzu yitirmeyin adetten 5 gün sonrada kontrole gittim keseyi gördüm
kiz kendi kendine niye panik yaptiriyosun fjdjdjdjkdmdyok yok doktor zaten vajinal yoldan dedi ben kendi kendime nasıl birden oyle yukseldım paniğimi gorsenızağız yolundan daha cok yan etkısı oluyor ondan genelde dusuk vs falan için vajınal yoldan.
Ben bu aska olan inancımı kaybettim ela mrblar aralıkkasetin hch gqssqsiyeti yuksektir bide aksam yapimca iyice silik cikarmis ayy insallah bizde gorurz bu guzel gorruntuyu
evet ben çalışırken eczanede bulamiyorduk hic maalesefff bulduysan buyuk sansKızlar bu arada otriville bulması baya zor bi ilaç 20 taneden fazla ecz aradım bir tanesinde buldum şimdi
Buldum doktoruma yazdım reçete gönder alayım diyeevet ben çalışırken eczanede bulamiyorduk hic maalesefff bulduysan buyuk sans
ela 8 dpoda verirsen kan testini tabi kaybedersin nccjxnxindjxnxkcnxjdkoddjkd ayin 6sinda test yapiyosun cnm okey?Ben bu aska olan inancımı kaybettim ela mrblar aralık
kiz bide hamileymissin napicaksin o zaman jfdjjdjd mmfkxjxxkmxkx ucuzda degil ilac kcjjxjfjdkdBuldum doktoruma yazdım reçete gönder alayım diye
Test yapmıycam dodo artık….. beta testinden ucuz 1400 en azından ahdjsjsjjskiz bide hamileymissin napicaksin o zaman jfdjjdjd mmfkxjxxkmxkx ucuzda degil ilac kcjjxjfjdkd
ahahahah dogru senin verdigin beta testinden daha ucuzmuş jfjxjdjjdk bence 6si bi testi hakediyor yaparsin sen bat gunu bi test patlatirsin 9 tane testin var bosuna mi aldin fjxjxkdxkTest yapmıycam dodo artık….. beta testinden ucuz 1400 en azından ahdjsjsjjs
Bende test sipariş ettim 10 tane erkenden test mest yapmıcam artık stres oldum bu ay çok gecikirse 2 test 1 ay için yeterlidemekki en iyi sonuc bata 2 1 kala yada bat gunu burda bunu anladimmmmm, lekelenme yaşamadım ya bakalim yine de yasamayanda cokmus umut kaybetmeyelim
Hiç hevesim yok ya hahshsh çok isterseniz keyfi yapayım hemen ahdhdjahahahah dogru senin verdigin beta testinden daha ucuzmuş jfjxjdjjdk bence 6si bi testi hakediyor yaparsin sen bat gunu bi test patlatirsin 9 tane testin var bosuna mi aldin fjxjxkdxk
hahahaah papatyam gelmedi mi halaaaBende test sipariş ettim 10 tane erkenden test mest yapmıcam artık stres oldum bu ay çok gecikirse 2 test 1 ay için yeterli
Gelmez olurmu misli misli geldihahahaah papatyam gelmedi mi halaaa
cok isteriz ama simdi degil cumartesi yap fjxjddkxkHiç hevesim yok ya hahshsh çok isterseniz keyfi yapayım hemen ahdhdj
ay hadi hayirlisi olsun yeni dongun hayirli.olsun bat ne zaman gosteriyo cjxjdfkGelmez olurmu misli misli geldi
Yok baya vardı yumurtlamada olur mu ki ped taktım o dereceya yumurtlama olabilir ama devam ederse hastaneye git canim
geciktigi icin olabilir canimm
normal zamana göre 31 aralık ama 2-3 gün önceyide silik gösteriyor gelebilir diyeay hadi hayirlisi olsun yeni dongun hayirli.olsun bat ne zaman gosteriyo cjxjdfk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?