Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

ayy bende olsam bu yazılanları tek tek araştırırdım miyomundan sıvısına kadar ne demek olduğuna bak da ona göre hareket edersin birazda
Hepsini araştırdım yani chatgbtye sordum sonra googledan tastikledim bi sıkıntı yok sadece sıvı dediği enfeksiyon onu da biliyordum zaten kalınlık beni heyecanlandırdı

peki bi onceki testini ne zaman yapmistiiii
test yapmadı başka o diye biliyorum. bundan önceki döngüsü uzamıştı o zamanlar birden fazla test yaptı ama bu döngüsünde erkenden yapmadı dpo11 deyken yapacaktı sabah sonra vazgeçti akşam mı yapsam dedi yani dünden bahsediyorum. bizde dedik ertesi sabah yap hatta daha iyi olur. o da bu sabah yaptı işte dpo12 olmuş oldu böylece

zeynosum muthis hafizan var bayildim masallahhh shdjdjdjdj 12dpo ise ortalama normal gebeliklerde o zaman 10dan sonra cikarir artik silik cizgi yani 4 gun icinde pozitif görmezsem yok demektir

zeynosum muthis hafizan var bayildim masallahhh shdjdjdjdj 12dpo ise ortalama normal gebeliklerde o zaman 10dan sonra cikarir artik silik cizgi yani 4 gun icinde pozitif görmezsem yok demektir
valla iyi hafızanın zorlukları da var kendimle ilgili de hiçbir şeyi unutmuyorum iyi olmuyor jfvfjg mesleki deformasyon mu diyelim buna ffbjh

ben bu sabah dpo 6 yım negatif göreceğimi bile bile test yaptım hahaaahahh
bana kalsa cuma bakmaya başlayacaktım ama ona bile dayanamadım chate kalsa pazar günü yap sonucun çok daha net olur diyor nasıl dayanırım bilmem dffhdh

Dpo bilmem kaçtan bildiriyorum: Awox negatif. Dpo bilmemek de zormuş. Neyse bu awox da iyi hoş da arkadaş acaba silik bi çizgi mi var evirip çevirdikçe çizgilerin üstündeki şeffaf bant parlayıp duruyor. Amma janjanlı bant takmışlar resmen sinir bozuyor. Koydum kaloriferin üzerine kurusun iyice varsa minimal belli olur dedim. Ama zaten bence yok.

Bugün en erken yerleşme tamamlanmış olabilir dpo 7 yi başlangıç için öneririm testlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…